A kinézetről és a háttérről: hát szerintem ez egy eléggé szubjektív téma, nehéz egy mindenki számára tökéletes kinézetet kitalálni
(mi is öltük egymást, mire kijött valami kompromisszum
)
Terminator: a kérdőívnek nem tudom, hogy lett-e volna értelme, a fórumstruktúra kialakításakor egy topikba invitáltunk mindenkit, hogy ott találjunk ki valamit, de 4-5 embertől eltekintve nem sokakat érdekelt a téma (és a felhasználói számhoz képest ez elenyésző mennyiség). Szerintem a kinézet-szavazósdinál is lehet hasonló lett volna az aktivitás, így időspórolásból inkább elhagytuk a dolgot (addig késett volna az új simplepresses fórum is, amíg a főoldal nincs megszavaztatva, mert a kettő működését nehéz különválasztani). Meg hát Tcat akarata szent és sérthetetlen, ha be akar vezetni valamit az oldalon, akkor az be lesz vezetve, nem lehet neki ellentmondani
Elképzelhető azonban, hogy lesznek majd user által váltogatható sablonok, de egyelőre nem ez élvez prioritást, hanem pár probléma kiküszöbölése.
A főoldal struktúrája praktikumból változott:
-egyrészt a korábbi tagolást a Radarfigyelőre nem lehetett volna ráhúzni, pedig célunk egységesíteni a lapcsoport tagjainak kinézetét
- másrészt így kompaktabb az oldal és (szerintem) ésszerűbb is: a legfrissebb hír kvázi kiböki az ember szemét, alatta meg igen könnyen hozzáférhető helyen szerepel az utolsó cikk, illetve az oldal alsó felében a hírek kategóriabontása egyszerűbb formában elérhető, valamint szintén a sokak által hiányolt cikkek is így ott vannak a főoldalon nagyobb számban.