Nagyon mély a hallgatás a modik részéről mostanában...
Vihar előtti csend?
Na igen, de most a topicszabályokban benne van, hogy először figyelmeztetés van.
Ha lenne rá energia, akkor ezt meg kellene változtatni, nincs több figyelmeztetés, és teljes fórumban van, de legyen mondjuk rövidebb időre, inkrementális növekedéssel. 24h/2nap/4nap/8nap/16nap
Tényleg nagyon elszaladt a személyeskedés meg minden egyéb gyalázkodás.
Az biztos, hogy megérett a rendezésre a helyzet. Nyilván senkinek nem kell magyarázni, hogy 2 vonallal is kell valamit kezdeni - az egyikkel mindenképpen:
Egyrészt tényleg többeknél már alap a napi többszöri combos / kevésbé combos személyeskedés. Ennek kapcsán már én is gondolkodtam egy ideje rövidebb idejű ban bevezetésén, csak a hendrick által felvetettnél picit hosszabbra. De az ilyen 1-2 napos mikro ban az tulajdonképpen sokkal frusztrálóbb ha akár heti 2-3x is kapja az ember. Talán hatékonyabb leszoktató hatása lenne, nekem mindenesetre tetszik. Az biztos, hogy esetleges bevezetése utáni hetekben kevesebb hozzászólás lenne
Aztán persze ott van az ezer éves probléma, a belpol. Ami miatt a magyar biztpol topic most kb. pöcegödör szinten van, amibe mindkét oldal dönti a hígfost, beborítva a topic szempontjából értelmes tartalmat is. Amiből azért akad pedig. Olyan vehemenciával, mintha a HTKA fórum egy kitűnő felület lenne nagy tömegek meggyőzésére. Na nem mintha ez a kérdéskör nem lenne lassan 10 éves itteni probléma persze.
Ezt most csak úgy visszajelzésként, hogy nincs lesz@rva a dolog.