Gratulálok, satöbbi.
A kötelező körök után pedig...
Nos, ha ilyen kommentelést akartok más "testvér oldalakra" is bevezetni, akkor Isten nyugasztalja azokat az oldalakat. Ez a fórum rendszer egy tragédia.
a) csak legörgetésnél tölt be. Mobilon, mobilneten iszonyat, de PC-n is elég szar.
b) az alján van (csak) a lapozó kontrol. Le kell görgetni hogy lapozhassak
c) mindeig le kell görgetni, mert mindig az első oldalt dobja fel. Ugyanazokat az első kommenteket 9999999x is végig kell görgetnem. A mobilnetes korlátozott forgalmamnál 99999X is pocsékolja a sávszélességem.
d) emellett tényleg a moderálás a legfontosabb téma... Nehogy a nemzetünk legnagyobb traumája megismétlődjék a gyakorlatilag használhatatlan fórum keretein belül.
Régebben sem sokat kommenteltem, de amióta ez a borzalom van, az oldalt nem hogy napota, de hetente 1x sem látoggatom. A hírek amúgy is csak korlátozottan érdekesek. A kommentek azok amik vonzották az embert (azaz engem), mivel a hírek nyúlfarknyiak, de a kommentekben mindenféle érdekes (és többnyire bolond) álláspontokat lehetett olvasni.
A fent említett ergonómiai tragédia után már egyre kevésbé érdekel az egész.
A bejelentkezés amúgy külön tragédia.
Be kell jelentkeznem a hozzászóláshoz, nosza. Azt már kitapasztaltam, hogy a HTKA gombra kell kattintani, mert csak úgy enged be ezzel a regisztrációmmal, amit csak akommentelés miatt kénytelen voltam annó megejteni. Semmi gond, nosza ,és akkor a fórumok gyökerében találom magam, nem pedig a cikknél amihez hozzá akarok szólni. Fenti szenvedés a kommentek megtalálásához, hogy lássam is, hogy mire válaszolok, ismét kezdődik.
Az, hogy a kommentek nem szálakba fűzöttek, meg hogy 2 évvel ezelőtti dolgok is látszanak, külön kellemetlen szerintem. Értem én, hogy valami álladóbb vonalat akartak az üzemeltetők behozni, hogy pl a mig-29-esben érintett híreknél ne legyen 19000x elmondva ugyanaz, és molni úr ne azt mondja, hogy "DEHISZMÁR 1231928437x leírtam, hogy az f16 mindent visz, csak az f35 üti" amolyan harcikártyás módon, de az most jobb, hogy van 999 lap a kommentekkel, és ugyanúgy nem találni, hogy milyen kommentben mikor hangzott el a dolog.
Korábban is megjegyeztem már észrevételeim, lehet, hogy választ is kaptam rá, de olyan kényelmetlen ez a fórum így, hogy nem akarom kikeresni, és megnézni, hátha a hozzászólásomat követő 50-70 hozzászólásban váletlen valaki megemlítette amiről írtam.