Visszajelzések és javaslatok

<blockquote rel="Ilyesmire gondoltál?

Most esett le hogy a fórum "Legfrissebb beszélgetések" és a nyitólap "Legújabb hozzászólások" az ugyanoda visz. Jó hogy szóltál :) (Bejelentkezve használom az oldalt.)

:) Szerintem a nem széttagolás miatt óriási katyvasz lesz , de Ti tudjátok ki kell próbálni mindent hogy tud melyik a jobb :)

Szerintem csak rosszabb lesz.
Amúgy a konfliktusoknak lehetne saját topikjuk, így Mali és Szomália is maradhatna külön.

desertfox, silurusglanis

Nem azért már, de az ilyen kommentek előtt legalább nézzetek be a fórumba...
http://htka.hu/kozosseg/categories/biztonsagpolitika

Szerintem jó úton járnak a szerkesztők!!!! Én támogatom az összevonásokat! Úgyis megy minden téma mindenhol, mivel mondjuk a biztonságpolitikának nemzetközi hatásai is vannak... stb...

khm... nincs tervben mint mondjuk index forumán az eleve fejlövéssel járó oldalakra linkelés tilalmának bevezetése?
Nem vagyok otthon a jogban ennyire, de úgy rémlik komplett oldal a felelős ha jogszabályba ütköző oldalt linkelnek, és megjelennek az oláhozó, buzivonaglozó, etnikumozó cikkek, szép sorban, mégha kommentek között is?

@hiryu

Felhasználási feltételek részlet:

"A Szolgáltatás használatáért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel, ezért a Szolgáltató kizár minden felelősséget a Felhasználó által közzétett tartalommal, vagy más módon okozott, avagy a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült bármilyen vagyoni vagy nem vagyoni kár és jogsérelem, illetve egyéb következmény vonatkozásában.

Amennyiben a Felhasználó magatartása miatt, vagy azzal összefüggésben harmadik személy, vagy hatóság, illetve bíróság a Szolgáltatóval szemben bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles a) a Szolgáltatóval együttműködni és b) a Szolgáltató által megkövetelt intézkedést megtenni, valamint c) a Szolgáltatónak megtéríteni azon kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a (Felhasználó) jogellenes magatartása miatt, vagy azzal összefüggésben érte."

hiryu

Cenzúrát akarsz? És ráadásul még arra az úgynevezett "jogi környezetre" hivatkozva, ami a szólásszabadság sárba tiprása amúgy? Figyi, ha nem tetszenek, akkor ne nyisd meg az olyan linkeket, ennyi. Én sem nyitok meg mindent, ami be van linkelve itt. Ez az oldal eddig politikailag semleges volt, ha ez neked nem elfogadható, akkor van más hely is bőven, ahol otthon érezheted magad, pl, az emlegetett és példának állított Index(ed).

Cenzúrát akarsz? És ráadásul még arra az úgynevezett "jogi környezetre" hivatkozva, ami a szólásszabadság sárba tiprása amúgy?

ha nem tetszik, tegyélmeg mindent demokratiukus úton, hogy megváltoztassák a fenti jogszabályt.

de jelenleg él- Vö... hiába szeretne Józsi bácsi arra hivatkozni, hogy neki szokása volt a két felest bedobni, ha kimegy traktorral a mezőre, attól még a jogsi ugrik, ha megszondázzák.

off De kiváncsi lennék, meddig tartana ki a szólásszabadság követelése, ha román, szerb, szlovák etc..szélsőjobbos honlapok soráról hozná valaki a magyarsággal foglalkozó, nem épp hizelgő cikkeiket....

De kiváncsi lennék, meddig tartana ki a szólásszabadság követelése, ha román, szerb, szlovák etc..szélsőjobbos honlapok soráról hozná valaki a magyarsággal foglalkozó, nem épp hizelgő cikkeiket....

és az hol kötődne szerinted a haditechnikához? Szerintem meg eléggé tolerálják az ilyensmit, te is folyamatosan izraeli (kötődésű) szélsőséges oldalakat linkelsz ide, mégsem rúgtak még ki a fórumról csak megutáltak miatta (is).