Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

GrGLy

Banhammer
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2011. június 6.
2 431
612
113
A hiba az ön készülékében van. Ellenőriztük két gépről is, rendben működik. Egyébként valamiért nem tölti be nálad a fórum plugint a hírek alá, esetleg Ctrl+F5, böngésző, vagy gép újraindítás javallott.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 209
81 091
113
Az a baj hogy én is két helyen néztem meg, mielőtt beírtam, egy számítógépen és egy androidos telefonon. Mindkettőn 1 óra eltérés volt.

GrGLy

Banhammer
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2011. június 6.
2 431
612
113
@Terminator

A hiba javítása jelenleg is folyamatban van.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 559
84 992
113
Nem tudok hozzászóni a legújabb hír alá, és tegnap sem tudtam az új orosz radar-hírhez sem.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 794
31 633
113
Ééééés még mindig nem lehet hozzaszolni a legújabb (PAK-FA) hírhez.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 105
9 420
113
Hopsz, elmaradt a topictársítás a hírhez... Korrigálva.

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 648
951
113
Esetleg hitek és tévhitek a hadtörténelemben lehet,csak mert szoktam néha hallani érdekes dolgokat ami nem feltétlen fedik a valóságot és érdekelne,hogy mi és mennyi lehet belőle valós infó... csak egyedül vagyok ezzel így?

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 209
81 091
113
Esetleg hitek és tévhitek a hadtörténelemben lehet,csak mert szoktam néha hallani érdekes dolgokat ami nem feltétlen fedik a valóságot és érdekelne,hogy mi és mennyi lehet belőle valós infó... csak egyedül vagyok ezzel így?

Itt minden topik erről szól, nem olvasod a hozzászólásokat? :)

pela3

Well-Known Member
2013. október 17.
1 648
951
113
Terminator : Nem a khybertérből származó információkra gondolok,csak mert pl hova lőjjem be azt, hogy a Yugó balhé idejéről lenne kérdésem + a ruszkik és kínaiak közti hegyes dologról..

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 209
81 091
113
Valamit csináljatok már a telefonos verzióval, mert lehetetlen hozzászólást írni. pl. nem követi a hozzászólásmező az elforgatást, szétesik az oldal stb. (Android 2.1, Xperia X10)

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 209
81 091
113
Itt az év vége, várom a szokásos összefoglaló írásokat a szerkesztőktől. Leginkább az érdekel hogy ki hány hozzászólást produkált idén, hogyan változott a hozzászólók száma és az oldal látogatottsága. Illetve azt, hogy a legtöbb hozzászólást elkövetők csoportja hogyan változott.

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 105
9 420
113
Lesz összegzés a 2013-as olvasottságról, kommentelési adatokról, nem kell izgulni ;)

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 105
9 420
113
Hmm, most nézem, hogy a nagyon "magas" képeket eléggé kicsire nyomja össze a képnagyító. Ez persze természetes, de nincs benne link a teljes képre. Így aki nagy méretben akarja:

#1: katt a képre a nagyításhoz
#2: a megnyíló ablakban jobb klikk -> teljes méretű kép

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 209
81 091
113
Azt meg tudnád mondani hogy hány regisztrált olvasója van az oldalnak és ebből hány aktív, azaz volt legalább egy hozzászólása 2013-ban.

Status
Not open for further replies.