Visszajelzések és javaslatok

Eltűnt a főoldal jobb oldali részéről a két legújabb fészbukos kép

Miért kerül volna sor végleges banra?
Ám GrGLy a megmondhatója a ban pontos lejáratának, ő viszi a fórum moderálását a hátán.

Azt be lehet állítani valahol hogy 24 órás formátumban mutassa a hozzászólások időpontját és a dátummal együtt? Még az aktuális napon is.

Vagyis az előző hozzászólásom felett azt szeretném látni hogy:

2014.02.06. 20:21

Tudom, hogy az oldalon megjelenő anti paks reklám a szólásszabadság része, de vajon mennyire lesz itt foganatja?

Ha jól tudom, azokat nem a szerkik varázsolják oda. Máskor a szcientológiásat sem ők tették ki. Mondjuk azt viharos gyorsasággal el is tüntették :D

fip7: volt már téma. A HTKA csak a spotter.hu-t és az airportal-t reklámozza. Az összes többi reklámot a google teszi be az oldalra automatikusan. Ha használsz valamilyen google terméket akkor az figyel téged és meglátogatott oldalak alapján választ neked reklámot. Ha nem, akkor véletlenszerűen.

Szóval ezek szerint csak én látom, vagy a google találd be ezzel :-) Ezt nem tudtam. Bár én a szcientológiásat is láttam a múltkor csak más már szólt róla. Nah, mindegy akkor elnézést kérek a szerkesztőktől. Nem tudtam, hogy a google gonoszkodik.

GrGLy

akkor írd meg a guglinak,hogy a HTKA közösségében az a sikk ha energiatakarékos izzó helyett uránnal világítasz a nappaliban!!!