A főoldalon oldalt nem frissül a lista az új hozzászólásokkal.
Nálam frissül. Be vagy jelentkezve, amikor nézed? Nem belépetteknek 15 percenként frissül a főoldal.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A főoldalon oldalt nem frissül a lista az új hozzászólásokkal.
Kiszedtem a katonás részt.
Szar került a palacsinába! Én személy szerint felháborítónak tartom,hogy a több éve ide tartozó társunk pár új miatt nem ír többet és így kikerül a közösségünkből!
Nem vagyok ellene senkinek aki úgy dönt,hogy része akar lenni a "kollektívánknak" de ne gondolja,hogy ő szarta a spanyol viaszt.
ADMINOK
Javaslom,hogy vezessünk be próbaidődt.Úgy képzelem
el,hogy két hónap után vagy ti egyedül vagy minden 2 évnél régebben regisztrált kommentelő *szavazzon az új tagról és ezt a rendszert fél évre visszamenőleg alkalmazzuk mindenkin.Szerintem sokkal fontosabb a régi "értékék" megtartása mint a kommentelők számának növelése.
*Persze más megoldás is szóba jöhet de azon elv mentén,hogy a közösség régebbi tagjainak legyen beleszólása a dologba.
Miert? Most peldaul a tiedet meg az enyemet kell par embernek atgorgetnie. Az a hozzaszolas onsajnalat. Az oviban szoktak a kisgyerekek ezzel szekalni a tobbieket. Raadasul te is idesirtal, megzavarva masok "szabadidejet", amit most gorgetessel fognak eltolteni, ahelyett, hogy az "Eszrevetelek...stb. " topikban irtad volna le a monologodat.Önsajnálat???
Nem azért nézek fel a szabadidőmben,hogy fel napot az idióták írásainak átugraniálásával töltsék.
Kiszedtem a katonás részt.
Szar került a palacsinába! Én személy szerint felháborítónak tartom,hogy a több éve ide tartozó társunk pár új miatt nem ír többet és így kikerül a közösségünkből!
Nem vagyok ellene senkinek aki úgy dönt,hogy része akar lenni a "kollektívánknak" de ne gondolja,hogy ő szarta a spanyol viaszt.
ADMINOK
Javaslom,hogy vezessünk be próbaidődt.Úgy képzelem
el,hogy két hónap után vagy ti egyedül vagy minden 2 évnél régebben regisztrált kommentelő *szavazzon az új tagról és ezt a rendszert fél évre visszamenőleg alkalmazzuk mindenkin.Szerintem sokkal fontosabb a régi "értékék" megtartása mint a kommentelők számának növelése.
*Persze más megoldás is szóba jöhet de azon elv mentén,hogy a közösség régebbi tagjainak legyen beleszólása a dologba.
Saját magukat nyomták fel mindketten...Két másik olvasó is bejelentést tett a "Feljelent" gombbal, hogy problémák vannak az érintett úriember hozzászólásával, de nem dudi és nem is Littlejohn volt az. Innentől kezdve...
Rendben megértettem.
Nem tudtam,hogy törlésre került mert abban sem voltam biztos,hogy sikerült elküldeni a hesszt(nagyon rossz volt a net a vihar miatt ráadásul mobilról írok)+ a "moderálva" feliratot sem lattam.
Azt hiszem nincsenek adminok, csak admin. Ha jól tudom GrGly az egyetlen admin a fórumon.
Más fórumoknál azt láttam, hogy hasonló gondokat a következőképpen oldják meg:
- ugyebár beindúl a fórum mondjuk egy adminnal.
- az elején ez bőven elég viszont idővel kezdi kinőni magát a dolog és az egy admin kevésnek bizonyúl (már csak azért mert ő is ember és munkából él)
- akkor a régi tagokból akik időben már a legelejétől tagok és a legtöbb kommentszámuk van verbuválnak adminokat (ez is jó ötlet, mivel ha addig kibírták, valszeg tisztában vannak az adott fórum szellemiségével)
- akkor az első adminból, az eredetiből lesz "szuper admin", míg az új adminokból síma "mezei adminok"
A különbség a két admi közt lehet olyasmi, hogy a mezei admin nem bannolhat, tilthat ki embereket, csak mondjuk törölhet kommentet. A szuperadmin, bannolhat, írthatja a népet is, zárhat le topikot stb.
Sziasztok!
Az index fórumon is volt ilyen csatározás, voltak személyek akik rombolták a közösséget (vasutas fórumok), erre vezették be azt a funkciót, hogy saját magamnak letilthatok, némíthatok személyeket, és akkor többé nem látom a hozzászólásait. Ha nem túl nagy feladat, esetleg be lehetne itt is vezetni.
Saját magukat nyomták fel mindketten...<blockquote rel="GrGLy">Két másik olvasó is bejelentést tett a "Feljelent" gombbal, hogy problémák vannak az érintett úriember hozzászólásával, de nem dudi és nem is Littlejohn volt az. Innentől kezdve...