Visszajelzések és javaslatok

Zártkörűvé kell tenni a fórumot, azaz csak a regisztrált tagok láthassák a hozzászólásokat. Van már ilyen máshol is.

Zavart érzek az erőben!Vagy a tányér görbe vagy a leves nem egyenes!Az ellenség keze betette a lábát!(tudok még pár ilyet ha van rá igény :D )

Amelyik topikot megnéztem az eddig kifehéredett de most ez sem történik meg.

Miért nem tudok a SZU-27-es topikba írni?Lenne mondandóm :)

Ez az új beépített "Gondolatmoderátor" modul műve. Ha valaki valami csúnyaságot akar csinálni, akkor előre kitiltja az illetőt a fórumból :D

Egyébként nem tudom. A jogosultságaid rendben vannak. Esetleg a fapados módszerek, mint böngésző restart, ki-be jelentkezés, kiadós Ctrl+F5 püfölés orvosolhatják a problémát.

Amúgy mit értesz kifehéredés alatt? Rossz fehérítővel mosná Tcat a fórummotort? :D

GrGLy

Azok a topikok amikben van olyan hozzászólás amit még nem olvastam kék háttérre jelennek meg ha elolvastam a legutolsó hozzászólást akkor eltűnik a kék háttér.

"Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokba öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejű, szultán udvarát megjárt, csőszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfűrésszel megsebzett, bronz térdű, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos, tetves, rabló..."...GrGLy még mindig nem jó. :)
De csak a SZU-27 topik.

Szia GrGly!

Az miért lehet, hogy belépek az oldalra (beikszelem azt is, hogy emlékezzem rám), de amint belépek egy konkrét topikba, a Szu-27-esébe, úgy érzékel, mint ha nem lennék belépve? Régebben is csinált már ilyet, aztán abbahagyta, most pedig megint.

Köszi! :)

Nem volt hozzárendelve topic. Csatolva az "Egyéb légi indítású fegyverek"-hez.

Az oldalszámozás jó lenne ha felül is megjelenne. Egyszerűbb lenne és mindenkinek kényelmesebb lenne a lapozás. Sok más fórumon is így van megoldva.

Valami nem oké!Ha bejelentkezem és rákattintok a legfrissebb beszélgetések fülre nem érzékel bejelentkezettként.

Valami nem oké!Ha bejelentkezem és rákattintok a legfrissebb beszélgetések fülre nem érzékel bejelentkezettként.
Nálam is szokta csinálni, de ha frissítesz, ami után a "legfrissebb beszélgetésekre" kattintottál utána jó szokott lenni.

Sziasztok!

Nem lehetne azt megcsinálni, hogy a kezdőlap jobb oldalán, a "hozzászólások" résznél minden téma csak a legfrissebb hsz-ével jelenjen meg? Így nem az utolsó 8 hozzászólás jelenne meg, hanem az utolsó 8 téma, amihez hozzászólt valaki.

Sziasztok!

Nem lehetne azt megcsinálni, hogy a kezdőlap jobb oldalán, a "hozzászólások" résznél minden téma csak a legfrissebb hsz-ével jelenjen meg? Így nem az utolsó 8 hozzászólás jelenne meg, hanem az utolsó 8 téma, amihez hozzászólt valaki.

Ha a "Legfrissebb hozzászólások" linkre kattintasz, akkor a friss témákat soroló oldal jelenik meg (ami szerintem egyébként átláthatóbb, mint a főoldali doboz).

Én az értesítéseknél szeretnék egy ilyen megoldást. Ahelyett, hogy az értesítendő mondjuk 5 téma 43 új hozzászólását sorba rakná (amiből 30+ az ukrán topik), csak az 5 téma nevét kellene kiírnia. A régi szervermotor (igen az a lassú sz*r, szóval nem sírom vissza) tudta ezt. Nagyon jó lenne, ha itt is meg tudnátok oldani.

<blockquote rel="tarzaan">Sziasztok!

Ha a "Legfrissebb hozzászólások" linkre kattintasz, akkor a friss témákat soroló oldal jelenik meg (ami szerintem egyébként átláthatóbb, mint a főoldali doboz).</blockquote>

Thx, időközben leesett:)