Tcat! Semmiképp leszólásként, hanem kérdésekként és építő ötletekként olvasd az észrevételeimet!
- A felhasználói bejelentkezés nagyon nyűgös. Nézek egy topicot, hozzászólnék, de valamiért már megint nem vagyok bejelentkezve. Oké, alul sign in. Beírom jelszót, erre kidob, hogy keresett oldal nem található. Jó esetben bejelentkezve hagy, néha ismételni kell, majd a kérdéses topicot kezdhetem megkeresni újra.
Valahogy nem lehetne megoldani a megbízható bejelentkezést, ill azt, hogy ugyanott folytathassam egy újonnan odatett szövegmezővel, ahonnan a bejelentkezést indítottam?
- Képek csatolása kommenthez. Tudtommal most simán nem lehet feltölteni képet, csak linkelni valahonnan. Nem megoldható képfeltöltés? Ez akkor érdekes, ha van egy kép, amivel illusztrálnám a mondókámat, de mondjuk rá akarok rajzolni egy nyilat, hogy kiemeljek valamit. És ez ekkor már új kép, nem csak link. És mondjuk kapásből nincs olyan helyem, ahová fel tudom tölteni linkelésre.
- amikor a htka címoldalán vagyok, jobb szélen vannak a legfrissebb hozzászólások. megoldható, hogy egy topic csak egyszer szerepeljen, a legfrissebb hozzászólásával a listán? Most pl a "T-99 Armata" topic uralkodik az egészen, nincs is a témával semmi baj, de ha csak egyszer van frissnek felsorolva, akkor nem nyomna el több más, szintén működő topicot, amiket így nehezebb előkeresni, ha követni szeretném.