Visszajelzések és javaslatok

A hiba az ön készülékében van. Ellenőriztük két gépről is, rendben működik. Egyébként valamiért nem tölti be nálad a fórum plugint a hírek alá, esetleg Ctrl+F5, böngésző, vagy gép újraindítás javallott.

Az a baj hogy én is két helyen néztem meg, mielőtt beírtam, egy számítógépen és egy androidos telefonon. Mindkettőn 1 óra eltérés volt.

Nem tudok hozzászóni a legújabb hír alá, és tegnap sem tudtam az új orosz radar-hírhez sem.

Hopsz, elmaradt a topictársítás a hírhez... Korrigálva.

Esetleg hitek és tévhitek a hadtörténelemben lehet,csak mert szoktam néha hallani érdekes dolgokat ami nem feltétlen fedik a valóságot és érdekelne,hogy mi és mennyi lehet belőle valós infó... csak egyedül vagyok ezzel így?

Esetleg hitek és tévhitek a hadtörténelemben lehet,csak mert szoktam néha hallani érdekes dolgokat ami nem feltétlen fedik a valóságot és érdekelne,hogy mi és mennyi lehet belőle valós infó... csak egyedül vagyok ezzel így?

Itt minden topik erről szól, nem olvasod a hozzászólásokat? :)

Terminator : Nem a khybertérből származó információkra gondolok,csak mert pl hova lőjjem be azt, hogy a Yugó balhé idejéről lenne kérdésem + a ruszkik és kínaiak közti hegyes dologról..

Valamit csináljatok már a telefonos verzióval, mert lehetetlen hozzászólást írni. pl. nem követi a hozzászólásmező az elforgatást, szétesik az oldal stb. (Android 2.1, Xperia X10)

Itt az év vége, várom a szokásos összefoglaló írásokat a szerkesztőktől. Leginkább az érdekel hogy ki hány hozzászólást produkált idén, hogyan változott a hozzászólók száma és az oldal látogatottsága. Illetve azt, hogy a legtöbb hozzászólást elkövetők csoportja hogyan változott.

Lesz összegzés a 2013-as olvasottságról, kommentelési adatokról, nem kell izgulni ;)

Hmm, most nézem, hogy a nagyon "magas" képeket eléggé kicsire nyomja össze a képnagyító. Ez persze természetes, de nincs benne link a teljes képre. Így aki nagy méretben akarja:

#1: katt a képre a nagyításhoz
#2: a megnyíló ablakban jobb klikk -> teljes méretű kép

Azt meg tudnád mondani hogy hány regisztrált olvasója van az oldalnak és ebből hány aktív, azaz volt legalább egy hozzászólása 2013-ban.