Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
pedig csak azt szeretné hogy menj haza kínába dolgozni mert ki buktál a nyugati egyetemről ahova járszEzekkel a kínai szarokkal nem lehetne kezdeni valamit?! Minden reggel tele van szeméttel a fórum!
Nem járok egyetemre, nem is jártam! Nem vagyok kínai csak félig tót!pedig csak azt szeretné hogy menj haza kínába dolgozni mert ki buktál a nyugati egyetemről ahova jársz
Hmm, mint amikor a cigány héberül tanul?Nem járok egyetemre, nem is jártam! Nem vagyok kínai csak félig tót!
Úgy lehet, hogy észre se vennénk!https://forum.htka.hu/members/dtermined653.7205/
Ez a nick 28 perce csatlakozott és 3 percenként kínai(?) karakterekkel teleírt értelmetlen tartalmakat tölt föl, illetve nyit témákat.
Tipp: Ha az új nickek az első néhány (10) hsz-t nem 3 percenként, hanem mondjuk 1 óránként posztolhatnák, akkor az effélék levadászásukig sem termelnének sok szemetet.
Vaaaagy, ezt a hozzászólást sem tudtad volna megírni.Túl későn. A kezdetektől, ha ez lett volna a tempó, akkor két dolog lenne...
Vagy régen permbanon lennének a közécsapottak...
...vagy megtanultak volna viselkedni...
User was banned for this post?Hmm, mint amikor a cigány héberül tanul?
Ne tetézd! Ne tetézd!
Mondjuk ez durva!User was banned for this post?
Eközben a családom kirtásával fenyegetőző fasszopó meg nyugodtan posztolgat tovább?
Szépen vagyunk.
Legközelebb nem a moderátornak, hanem a rendőrségnek jelentem az efféléket... Hátha megbassza az NHK az oldalt.
Ezt én sem értem, ekkora indulatokat váltott ki ez a háború illetve ami ezzel jár?Miért nem tud mki 1 kicsit megnyugodni???
Bagoly mondja verébnek...Túl későn. A kezdetektől, ha ez lett volna a tempó, akkor két dolog lenne...
Legközelebb nem a moderátornak, hanem a rendőrségnek jelentem az efféléket... Hátha megbassza az NHK az oldalt.
Túl későn. A kezdetektől, ha ez lett volna a tempó, akkor két dolog lenne...
Köszönöm a munkád, ez megmagyarázza miért nem láttam a lajstromban, emiatt morogtam itt. (Ezt meg már megszokhattátok, hirtelen szoktam felindulni)Szabad országban élünk, annak jelented az oldalt akinek akarod, de az adott user is bannolva lett. Csak tegnap iccaka már nem volt erőm leadminisztrálni, csak simán törölve volt a hsz.