Visszajelzések és javaslatok

https://forum.htka.hu/members/dtermined653.7205/
Ez a nick 28 perce csatlakozott és 3 percenként kínai(?) karakterekkel teleírt értelmetlen tartalmakat tölt föl, illetve nyit témákat.

Tipp: Ha az új nickek az első néhány (10) hsz-t nem 3 percenként, hanem mondjuk 1 óránként posztolhatnák, akkor az effélék levadászásukig sem termelnének sok szemetet.
Úgy lehet, hogy észre se vennénk!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Túl későn. A kezdetektől, ha ez lett volna a tempó, akkor két dolog lenne...

Vagy régen permbanon lennének a közécsapottak...
...vagy megtanultak volna viselkedni...

Hmm, mint amikor a cigány héberül tanul?
Ne tetézd! Ne tetézd!
User was banned for this post?

Eközben a családom kirtásával fenyegetőző fasszopó meg nyugodtan posztolgat tovább?

Szépen vagyunk.

Legközelebb nem a moderátornak, hanem a rendőrségnek jelentem az efféléket... Hátha megbassza az NHK az oldalt.

Legközelebb nem a moderátornak, hanem a rendőrségnek jelentem az efféléket... Hátha megbassza az NHK az oldalt.

Szabad országban élünk, annak jelented az oldalt akinek akarod, de az adott user is bannolva lett. Csak tegnap iccaka már nem volt erőm leadminisztrálni, csak simán törölve volt a hsz.

Szabad országban élünk, annak jelented az oldalt akinek akarod, de az adott user is bannolva lett. Csak tegnap iccaka már nem volt erőm leadminisztrálni, csak simán törölve volt a hsz.
Köszönöm a munkád, ez megmagyarázza miért nem láttam a lajstromban, emiatt morogtam itt. (Ezt meg már megszokhattátok, hirtelen szoktam felindulni)

Egyáltalán nem baj hogy szóltál pluszban, mert a hét első fele mindig mozgalmas nálam, így meg tuti nem maradt el.