Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Odaírta mikortól lesz az. Olvasd el még egyszer.
Én úgy értem, hogy most leszünk szívesek viselkedni december 31-ig és utána revideálják a topic létét.Csak mert közeleg a Karácsony, illetve ez a 3 hét már nem oszt, nem szoroz: év végéig marad a topic működése abban a formában ahogy a mai napon van.
Év elején majd megnézzük, hogy ezen időszak alatt mennyi strigula gyűlt össze a "topicból kirakott balfékek" mezőben és az milyen arányban áll az aktív hozzászólók számával. Aztán az alapján majd meglátjuk.
A topicban a minimálisan kiróható büntetési tétel: 2 hét topic letiltás az apró botlásokért, 1 hónap fórum eltáv a súlyosabb dolgokért.
Nyilván az alábbiak triviálisak, mégis szeretitek űzni:
nem használunk jelzős szerkezeteket egymásra
nem minősítgetjük a másikat
nem minősítgetjük egyik harcban álló nemzetet sem
a hohol, kapor, ruszki, ork megnevezések esetében azokat a szavakat kerestétek, hogy: ukrán, orosz
stb., stb., stb.
Jaja tudjuk. Különben is elátkozott tündék.Fejtegethetitek még, hogy mit jelent a muszka, hohol, stb... megint nem fog változni ettől semmi
tcat betíltotta, ő a főnök a krimóban oszt jónapot.
Egyébként hogy én is hozzátegyem a magamét : Az Ork egy faj, egy nép akik Móriában élnek. Abszolút nem pv hogy ilyen hátrányosan megkülönböztetitek őket! Hol itt a liberális demokrácia??? Az orkok érző lélegző lények, és biztos vagyok, ha olvassák ezt a topicot, minimum elszomorodnak, vagy dühösek lesznek
Nagyon mélyreható kutatásai alatt felfedeztem például, hogy a hohol, a hobbit szinonímája ukránul.
Ezt most miért. Nyitja a tököm.Nyisd már meg a harctéri viedeókat lécci4
Graphic Videos - Uncensored reality documented by you !
Kaotic.com is a free video and file host depicting the reality of life around the globe. The world is a scary place !www.kaotic.com
Nyisd már meg a harctéri viedeókat lécci4
Graphic Videos - Uncensored reality documented by you !
Kaotic.com is a free video and file host depicting the reality of life around the globe. The world is a scary place !www.kaotic.com
Meghákoltak?Graphic Videos - Uncensored reality documented by you !
Nem csak Móriában éltek orkok! Ezt kikérem magamnak a többi ork nevében! És nem olvassák, mert Szauron bukása után a náci emberfajok pogromok során szinte kiirtották őket. Legalább itt ne terjesszünk valótlanságot!Fejtegethetitek még, hogy mit jelent a muszka, hohol, stb... megint nem fog változni ettől semmi
Tcat betíltotta, ő a főnök a krimóban oszt jónapot.
Egyébként hogy én is hozzátegyem a magamét : Az Ork egy faj, egy nép akik Móriában élnek. Abszolút nem pc hogy ilyen hátrányosan megkülönböztetitek őket! Hol itt a liberális demokrácia??? Az orkok érző lélegző lények, és biztos vagyok, ha olvassák ezt a topicot, minimum elszomorodnak, vagy dühösek lesznek
Nagyon mélyreható kutatásaim alatt felfedeztem például, hogy a hohol, a hobbit szinonímája ukránul.
Viccen kívül: Tolkien bőven merített a háborús tapasztalataiból a regény/ek megírásakor.Nem csak Móriában éltek orkok! Ezt kikérem magamnak a többi ork nevében! És nem olvassák, mert Szauron bukása után a náci emberfajok pogromok során szinte kiirtották őket. Legalább itt ne terjesszünk valótlanságot!
Amennyire tudom, kikérte magának a nácikkal való mindenféle összevetést.Így nem is olyan elrugaszkodott a németekkel, nácikkal stb való megfeleltetés.
Ha nem is így explicite, de azért biztos hatással voltak rá a történések, meg amiket átélt.Amennyire tudom, kikérte magának a nácikkal való mindenféle összevetést.
Pedig különbséget tett a regényeiben ember és ember között származási alapon.
Konzervativként próbálom elhelyezni őket a kis világomban...Egyébként hogy én is hozzátegyem a magamét : Az Ork egy faj, egy nép akik Móriában élnek. Abszolút nem pc hogy ilyen hátrányosan megkülönböztetitek őket! Hol itt a liberális demokrácia??? Az orkok érző lélegző lények, és biztos vagyok, ha olvassák ezt a topicot, minimum elszomorodnak, vagy dühösek lesznek
Ja. Tök jó csaj.Konzervativként próbálom elhelyezni őket a kis világomban...
Több kevesebb sikerrel,..,de végül is tudnék munkát adni nekik
Egész fitos a sebhely az arca közepén...Ja. Tök jó csaj.
Biztos visszacsinálták közben így okafogyottá váltak.‘zukrán topicban miért lettek törölve a ma reggeli rakétázásról szóló hírek?
Mit csináltak vissza?Biztos visszacsinálták közben így okafogyottá váltak.
A rakétázást.Mit csináltak vissza?
Ja, Tenet!A rakétázást.