Gondolom elhiszed, hogy a háború civilizálható.
Mintha a boxmeccsen szurkolóktól azt várnád, hogy azt mondják kimérten, vigyél be egy ütést Kovács úr állára Szabó úr!
Ez hülyeség kérem és a fórumon végülis nem is ezzel van a baj, hanem azzal, hogy mindkét oldal aki elköveté szurkolóként, hogy beüvöltse, hogy basszad szét a száját a nyomoréknak, az a másiktól nem fogadja el ugyanezt és rinyál mint egy picsa. És végülis ezért van egy hónapok óta tartó szappanopera az egészből, mert közben szerepelni lehet, ami mellett amúgy is a józan ész feldolgozná az infót, a propit, meg a nyers hazugságot is.
Nem, nem hiszem el, nem civilizálható, nincsenek ilyen gondolataim, pláne nem elvárásaim: én sem vagyok elfogulatlan, nem is várom el senkitől sem, hogy az legyen. Nem a modorosságot, az álszent hülyeségeket tettem szóvá, hanem azt, amit műveltek itt egymással, meg, amit hagyjátok, hogy műveljenek veletek fizetett trollok, bérkommentelők, botok, meg szemmel láthatóan súlyos mentális problémákkal küszködő emberek, stb.
Vélhetően ugyanezt művelték sok-sok, ukrán, nyugati, akármilyen fórumokon évekig - és meg is van az eredménye, itt, egy szomszédos országban, miközben tízmilliók szó szerint tapsikolnak hozzá szinte egész Európában, követelik mondjuk kommentben, hogy a lezuhant repülő sercegő pilótáját ugye le is hugyozta a videó kedves készítője?
Az már gyűlölet öt perce, ugyebár. De az is mind itt kezdődik, az ilyen
megnyilvánulásokkal (ork, kapor), és főleg azok eltűrésével nap, mint nap.
Meg a másik, amikor
megmagyarázza itt is egy csomó ember, hogy miért lövi térden, miért szúrja ki a szemét a másiknak, miért lövi tarkón akár a sajátját is kedélyesen szelfizgetve.
Pedig semmi másért, csak azért, mert ő már végigment azon az úton, amire mi még csak ráléptünk.
És ez csak egy sztori a sokból. Szorgos kezek és furfangos agyak elérték, hogy tőlünk délre is kezdődjön a szar világ. Megint. Csak az én életemben az pl. már a harmadik menet lesz ott, úgy, hogy kisgyerekkoromban még ők voltak az irigyelt szomszédok.