Sztem ebben a vonatkozásban ez pont így, pont nem igaz.Figyi bármit csinálsz az épp érintett rajongótábor sírni fog. Szarni bele.
Ez oldaltól függetlenül fasza lenne, csak oldaltól függetlenül nem ment.
#Tuggyukkik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sztem ebben a vonatkozásban ez pont így, pont nem igaz.Figyi bármit csinálsz az épp érintett rajongótábor sírni fog. Szarni bele.
Persze csak azt mondom, hogy bárki lesz szankcionálva bármilyen marhaságáért, a pajtik utána méltatlankodni meg számonkérni fognak.Sztem ebben a vonatkozásban ez pont így, pont nem igaz.
Ez oldaltól függetlenül fasza lenne, csak oldaltól függetlenül nem ment.
#Tuggyukkik
Annyira szar komment volt, hogy a rendszer nem hitte el, hogy likeolni akarod!Az mi, hogy meg kellett erősítenem a lájkolást?
Felugrott egy ablak ès rá kellett okèznom.
Èn arra gondoltam mert szittya kommentjère raktam,nem èrtette a rendszer mi van.Annyira szar komment volt, hogy a rendszer nem hitte el, hogy likeolni akarod!
haderőalkalmazás elmélete topic?Feszegettem úgy egy hete a magyar haderőfejlesztés topicban, hogy vajon mi a doktrínánk, mit lehet róla tudni stb.
Gyors keresést követően úgy látom, hogy hasonló topic nincs. Lehetne nyitni egyet?
Mondjuk "Magyarország hadi doktrínája - múlt és jelen", vagy ilyesmi.
És akkor a haderőfejlesztés téma megmaradhatna a típusokról-darabszámokról való elmélkedésnek, a miérteket meg boncolgathatnánk itt.
De én konkrétan a magyar doktrínára gondoltam. Az elmélet egy dolog, hogy abból mit ültet át "gyakorlatba" a doktrína, az meg egy másik.haderőalkalmazás elmélete topic?
Haderôalkalmazàs elmélete topik.De én konkrétan a magyar doktrínára gondoltam. Az elmélet egy dolog, hogy abból mit ültet át "gyakorlatba" a doktrína, az meg egy másik.
A doktrína az konkrétan az elmélet és az konkrétan a HUN előtagú topik.De én konkrétan a magyar doktrínára gondoltam. Az elmélet egy dolog, hogy abból mit ültet át "gyakorlatba" a doktrína, az meg egy másik.
Vagy csak azt hitte írásszakértő vagy minimum nyelvész professzor!Èn arra gondoltam mert szittya kommentjère raktam,nem èrtette a rendszer mi van.
Lehet azt hitte robot vagyok.
Szittya Peace.
És ténylegA doktrína az konkrétan az elmélet és az konkrétan a HUN előtagú topik.
Attól függ hogy ki és miért telepíti. Lehetne oda is sorolni.Szvsz az aknák inkább védelmi fegyverek, nem támadók (hteng.)
Nálam van a hiba vagy másnál is már csak a fejléc jelenik meg a telegram linkeknél ha megnyitom?Cyberspec News
War Monitor ⚡️Something to note, one of the F-4s is armed with the latest Yasin high-precision glide bomb, capable of hitting targets at a distance of more than 50 kilometers, which allows it to work outside the operation of enemy air defense systems.t.me
A hiba nem a te készülékedben van, hanem vagy Durovék változtathattak valamit a webes nézeten, vagy szerverproblémák állnak fenn. Mivel az összes poszt, amiben valamilyen média van az így jelenik meg. Cserébe, ha kicsit hosszabb időt vársz vele, akkor betölt az egész képpel, mindennel együtt. Szóval szerintem ez csak egy átmeneti problémaNálam van a hiba vagy másnál is már csak a fejléc jelenik meg a telegram linkeknél ha megnyitom?
Nálam van a hiba vagy másnál is már csak a fejléc jelenik meg a telegram linkeknél ha megnyitom?
Nálam van a hiba vagy másnál is már csak a fejléc jelenik meg a telegram linkeknél ha megnyitom?
Ha rákattintotok a context gombra, akkor a folyamban már rendesen betölti.A hiba nem a te készülékedben van, hanem vagy Durovék változtathattak valamit a webes nézeten, vagy szerverproblémák állnak fenn. Mivel az összes poszt, amiben valamilyen média van az így jelenik meg. Cserébe, ha kicsit hosszabb időt vársz vele, akkor betölt az egész képpel, mindennel együtt. Szóval szerintem ez csak egy átmeneti probléma
Nálad lehet... most láttam @nyugger magyarázatát...akkor az.Nálam van a hiba vagy másnál is már csak a fejléc jelenik meg a telegram linkeknél ha megnyitom?