Ha engem tesz vki igonre-ra, akkor én attól még látom az ő postjait és tudok is rájuk válaszolni?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen csak ő nem látja, hogy válaszolsz.Ha engem tesz vki igonre-ra, akkor én attól még látom az ő postjait és tudok is rájuk válaszolni?
Jaaaa, Ok, kösz. Akkor nem túráztatom magamIgen csak ő nem látja, hogy válaszolsz.
Azt csak Tcat tudja átírni.Nagyon szépen kérek valakit, hogy a Második világhábórús vagy azelőtti hadihajók
topic címét írja át a magyar helyesírás szabályainak megfelelően
köszi
Ő tud egyedül helyesen írni?Azt csak Tcat tudja átírni.
Csak azért érdeklődöm 1-2 hetente, mert semmilyen infót nem kapok arról, hogy mi a helyzet ez ügyben
Nem. A "fejezetcímeket" csak ő tudja módosítani.Ő tud egyedül helyesen írni?
nem lepne meg , tekintve hogy oktatás meg demográfiaról megy ott a rizsa ...Jól vettem észre, hogy a Magyar haderő fejlesztési irányai topik le lett zárva?
Most már nyitva.Jól vettem észre, hogy a Magyar haderő fejlesztési irányai topik le lett zárva?
Mondjuk jó sok offolás volt a legutóbbi oldalakon.
Hova tűntek a hétvégi Szovermenny-oszt hozzászólásaim?
Miért?Írnék egy hosszabb összefoglalót. de nemteszem. Jelenleg a gyerekkoromba szétvert álkapcsom miatt kialakúlt fordítottharapás következményébe a teljes koponyát éríntő ízületi váladékkal történt feltöltődését távolítom el magamnak egy a tarkónáll elytett metszéssel és a válladék odamaszírozásával. csapolom épp. ezt 5-7 évente meg kell csinálnom ez után hálát adva megváltoztatom az életem mint mindig. Az előző 7 éves ciklusom egy kalap szar vólt minden tekintetbe. Tehát lezárásra kerül. így most innét is búcsúzom. Kérem töröljétek a profilomat.
A Csináld Magad mozgalom új szintre emelése. Azért esetleg fontold meg egy orvos segítségének igénybevételét.Írnék egy hosszabb összefoglalót. de nemteszem. Jelenleg a gyerekkoromba szétvert álkapcsom miatt kialakúlt fordítottharapás következményébe a teljes koponyát éríntő ízületi váladékkal történt feltöltődését távolítom el magamnak egy a tarkónáll elytett metszéssel és a válladék odamaszírozásával. csapolom épp. ezt 5-7 évente meg kell csinálnom ez után hálát adva megváltoztatom az életem mint mindig. Az előző 7 éves ciklusom egy kalap szar vólt minden tekintetbe. Tehát lezárásra kerül. így most innét is búcsúzom. Kérem töröljétek a profilomat.
látta orvos nem is eggy. nincs ezzel semmi gond 5-7 évente felmetszem. kieresztek 1-2-3 dl izületi válladékot. javúl a látásom a koordinációm és a hallásom (nyomja a belső üregeket is amikor már nagyon feltellik.) javúl a gondolkozásom nyugodtabbá vállok és megfontoltabb. ilyenkor ami korábban vólt és nem jött be lezárom. elterveem a következő 5-7 évet és ahhoz tarom magam. ahogy tellik fel úgy fanatizálódóm a kitűzött célok irányába.A Csináld Magad mozgalom új szintre emelése. Azért esetleg fontold meg egy orvos segítségének igénybevételét.
Sok sikert az új ciklushoz, remélem jobb lesz, mint az előző volt!
Először is kitartást neked Szittya!Írnék egy hosszabb összefoglalót. de nemteszem. Jelenleg a gyerekkoromba szétvert álkapcsom miatt kialakúlt fordítottharapás következményébe a teljes koponyát éríntő ízületi váladékkal történt feltöltődését távolítom el magamnak egy a tarkónáll elytett metszéssel és a válladék odamaszírozásával. csapolom épp. ezt 5-7 évente meg kell csinálnom ez után hálát adva megváltoztatom az életem mint mindig. Az előző 7 éves ciklusom egy kalap szar vólt minden tekintetbe. Tehát lezárásra kerül. így most innét is búcsúzom. Kérem töröljétek a profilomat.
Egy javaslatom lenne még, esetleg még azt is érdemes megfontolni ilyen "új lapot nyitásnál", nekem ha nem is jött be a számításom, segített belevágni: A Bullet Journal módszer szeirnti napló vezetés. Ott a napló indításnál összeszeded a terveket, célokat, és rendszeresen reflektálsz azokra.látta orvos nem is eggy. nincs ezzel semmi gond 5-7 évente felmetszem. kieresztek 1-2-3 dl izületi válladékot. javúl a látásom a koordinációm és a hallásom (nyomja a belső üregeket is amikor már nagyon feltellik.) javúl a gondolkozásom nyugodtabbá vállok és megfontoltabb. ilyenkor ami korábban vólt és nem jött be lezárom. elterveem a következő 5-7 évet és ahhoz tarom magam. ahogy tellik fel úgy fanatizálódóm a kitűzött célok irányába.
egyébként a nyáron újra szétörettettem az államat sikeűlt jóhelyre igazítani. megnézettettem orvossal így ez most 10-12 éves ciklus lessz.
kössz a tanácsot. (7-10 nap és teljesen kitisztulok addig lessz időm eldöntni az új irányt.)
Kedves Szittya!látta orvos nem is eggy. nincs ezzel semmi gond 5-7 évente felmetszem. kieresztek 1-2-3 dl izületi válladékot. javúl a látásom a koordinációm és a hallásom (nyomja a belső üregeket is amikor már nagyon feltellik.) javúl a gondolkozásom nyugodtabbá vállok és megfontoltabb. ilyenkor ami korábban vólt és nem jött be lezárom. elterveem a következő 5-7 évet és ahhoz tarom magam. ahogy tellik fel úgy fanatizálódóm a kitűzött célok irányába.
egyébként a nyáron újra szétörettettem az államat sikeűlt jóhelyre igazítani. megnézettettem orvossal így ez most 10-12 éves ciklus lessz.
kössz a tanácsot. (7-10 nap és teljesen kitisztulok addig lessz időm eldöntni az új irányt.)