Visszajelzések és javaslatok

Kedves @Tcat !
Nem lehetne "diszlájk smájlit" (thumbs down) bevezetni a fórumon?
Sokkal egyértelműbb, mint a "sírvaröhögős" ami jelenleg ezt a funkciót tölti be sok esetben.
Ha van lájk, akkor miért nincs "diszlájk"?

Rémlik, hogy erről már volt szó az utóbbi félévben, de már nem tudom mi lett ezzel a felvetéssel - dislike bevezetés biztos nem... :)

Kedves @Tcat !
Sokkal egyértelműbb, mint a "sírvaröhögős" ami jelenleg ezt a funkciót tölti be sok esetben.

Rémlik, hogy erről már volt szó az utóbbi félévben, de már nem tudom mi lett ezzel a felvetéssel - dislike bevezetés biztos nem... :)
Eleinte volt, de nagyon visszás lett a dolog, inkább a kommentelő személyét mintsem a tartalmat dislájkolták a kollégák.

Kedves @Tcat !

Volt már ilyen, majdnem mindenki utálta.
A sírva röhögős pont jó szerintem, még ezen is van sértődés.

Kedves @Tcat !

Volt már alkalmazva, de a molni hozzászólásaira mindig 10+ diszlájk érkezett,annyira kedvelték a fórumtársak. :) Miután ezt felvetette panaszként utána törölve lett.

Volt már alkalmazva, de a molni hozzászólásaira mindig 10+ diszlájk érkezett,annyira kedvelték a fórumtársak. :) Miután ezt felvetette panaszként utána törölve lett.

De mivel már nincs itt, így vissza lehetne vezetni. Idegesít, hogyha valamivel nem értek egyet akkor csak a röhögős fejet tudok rakni, vagy semmit se.
Szerintem ez erősen rombolja a fórumot, hogy mindenki kiröhög mindenkit, akkor is ha csak szimplán nem értesz vele egyet.
(Jó, van akire okkal megy a röhögős fej.... De a "nem tetszik a véleményed" helyzeteket meg kellene különböztetni a helyi bohócok nevetős fejes értékeléseitől. Ne vegyük már őket egy kalap alá!)

Szerintem a sírva röhögős sértőbb mint a dislike.
Igen, ehhez szeretnék csatlakozni. Az a nevetős fej nem arra van használva amire kitalálták, hanem ha írsz valamit, ami valakinek nem tetszik/nem ért vele egyet/nem illik a világképébe, de ő maga képtelen bármiféle kompetencián alapuló ellenvéleményt megfogalmazni akkor jön ez a nevetős fej.

Ezért is javasolnám az eltávolítását, mintahogy minden negatív reakció eltávolítását is (nekem a lájk sem hiányozna amúgy). Ha valaki nem ért valamivel egyet az írja le, ha meg nem képes rá, akkor ne adjunk teret a butaságnak azzal, hogy ilyen kiskapukat hagyunk nyitva előtte.

Ezért is javasolnám az eltávolítását, mintahogy minden negatív reakció eltávolítását is

iu
+

Most már nincs itt molni, szóval igaziból az utolsó akadály is elhárult.

Molni, aki nincs itt, azt mondta mondjam azt névtelenül, hogy ő sosem volt akadály.

Igen, ehhez szeretnék csatlakozni. Az a nevetős fej nem arra van használva amire kitalálták, hanem ha írsz valamit, ami valakinek nem tetszik/nem ért vele egyet/nem illik a világképébe, de ő maga képtelen bármiféle kompetencián alapuló ellenvéleményt megfogalmazni akkor jön ez a nevetős fej.

Ezért is javasolnám az eltávolítását, mintahogy minden negatív reakció eltávolítását is (nekem a lájk sem hiányozna amúgy). Ha valaki nem ért valamivel egyet az írja le, ha meg nem képes rá, akkor ne adjunk teret a butaságnak azzal, hogy ilyen kiskapukat hagyunk nyitva előtte.
A beszélgető felek itt is gyakran elbeszélnek egymás mellett. Az embernek nincs már kedve 20adszor leírni ugyanazt. Egyszerűbb egy smiley.

A beszélgető felek itt is gyakran elbeszélnek egymás mellett. Az embernek nincs már kedve 20adszor leírni ugyanazt. Egyszerűbb egy smiley.
Csak az a nevetős simle inkább sértés mint reakció. Nézd meg a kommentemet, mi vicceset írtam le? Semmit. Pedig a notórikus nevető fejesek előkerültek. És láss csodát, csak ennyire tellett tőlük.

Csak az a nevetős simle inkább sértés mint reakció. Nézd meg a kommentemet, mi vicceset írtam le? Semmit. Pedig a notórikus nevető fejesek előkerültek. És láss csodát, csak ennyire tellett tőlük.
Én már valóban csak röhögök, mikor azt a nagy világmegváltó okosságát elszajkózza huszadszor valaki. Az meg lepereg (akárcsal őróla) amit ő nevet rajtam. És nincs felesleges másokat fárasztó szájkarate. Win-win.

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Én már valóban csak röhögök, mikor azt a nagy világmegváltó okosságát elszajkózza huszadszor valaki. Az meg lepereg (akárcsal őróla) amit ő nevet rajtam. És nincs felesleges másokat fárasztó szájkarate. Win-win.
De látod, vannak gondolataid, leírtad őket. Az teljesen mind1, hogy egyetértünk vagy sem. Ez egy fórum ahol vélemények vannak, nem a szánalmas pofavágás nulla tartalommal.

De látod, vannak gondolataid, leírtad őket. Az teljesen mind1, hogy egyetértünk vagy sem. Ez egy fórum ahol vélemények vannak, nem a szánalmas pofavágás nulla tartalommal.
Párszor kérdeztem már tőled, a kényes tartalmakat egyszerűen ignorálod. Ezért elolvasom a kommented és ha nem értek vele egyet akkor kiröhöglek, nincs más reakció, mert mást nem érdemelsz. Ennyi.

Lehet már ismerni a véleményeket, elég kőbe vésettek. Engem sem fognak könnyen meggyőzni arről, hogy Bill Gates védőoltásprogram finaszírozásával akarja csökkenteni az emberiség létszámát. Aztán jó összevesznek a népek, miután 20x elmondták egymásnak/egyásra ugyanazt. Békésebb egy smiley. Nem mondom, van konstruktív vita is, de ott a röhögő fejek ritkák.