T
Törölt tag 1711
Guest
Ezert nem ertem, milyen amnesztiat akar @GI83 neki...?
Mert az ukrán témát leszámítva azért hasznos tag volt, ellentétben az alezredes úrral.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezert nem ertem, milyen amnesztiat akar @GI83 neki...?
Technikailag mindossze vissza kell regelnie es kesz. Nincs kitiltva. Majd az unnepek korul rairok es megkerdem, hatha visszajon jovore.Mert az ukrán témát leszámítva azért hasznos tag volt, ellentétben az alezredes úrral.
Remek ötlet. Mostanra szerintem lassan kipiheni magát és a htka is őt.Technikailag mindossze vissza kell regelnie es kesz. Nincs kitiltva. Majd az unnepek korul rairok es megkerdem, hatha visszajon jovore.
@GI83 és @Busho3301 vitához szeretettel:Most akkor vagy leszarjátok a szabályokat és kapjon wilson amnesztiát vagy már az első eset után 2 hónapra teljesen dudit..
Mert az ukrán témát leszámítva azért hasznos tag volt, ellentétben az alezredes úrral.
Legalább megmaradt a humorotok.
Nekem az Ezékiel 25:17 jutott eszembe.@GI83 és @Busho3301 vitához szeretettel:
Ezeötszázér' basszuk ki dudit átokcédula kapható,...ugyanitt ima wilson üdvéért szintén! A szerkesztőség.
"Aki szereti az életet és boldog akar lenni, nem hagyhatja, hogy rágalmazás vagy hazugság hulljon az ajkára." (Szentirás)
Kinek a nevében beszélsz?
És miért fontos, ez nektek?
Dudi véleménye lehet, hogy nem mindig megalapozott, de messze szakmaibb, mint a falkába verődött acsarkodó provokátoroké.
Nem hiszem, hogy elérhetitek célotok ezzel a lejárató kampánnyal.
Nem rossz, nem rosszNekem az Ezékiel 25:17 jutott eszembe.
Járjátok az igaz ember ösvényét.
"Nem mindig megalapozott, messze szakmaibb vélemény..."Kinek a nevében beszélsz?
És miért fontos, ez nektek?
Dudi véleménye lehet, hogy nem mindig megalapozott, de messze szakmaibb, mint a falkába verődött acsarkodó provokátoroké.
Nem hiszem, hogy elérhetitek célotok ezzel a lejárató kampánnyal.
Nekem meg: "az emberi hülyeség és a világegyetem határtalan. Bár az utóbbiban nem vagyok biztos."
Igen. de olyant is tudok, hogy "Más szemnében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem látja meg.". Esetleg "Mindenki söprögessen a saját háza előtt."Hekyes. A gyógyulás felé vezető első lépés a felismerés!
Biztosíthatlak, hogy helyes úton jársz!Igen. de olyant is tudok, hogy "Más szemnében a szálkát is, sajátjában a gerendát sem látja meg".
Lehet, mindenesetre - ha jól emlékszem - még sosem jöttem ide panaszkodni.Biztosíthatlak, hogy helyes úton jársz!
Csak így tovább.
Mert te mindennel elégedett vagy.Lehet, mindenesetre - ha jól emlékszem - még sosem jöttem ide panaszkodni.
Lehet, mindenesetre - ha jól emlékszem - még sosem jöttem ide panaszkodni
Na most akkor mi van a moderátor döntéseinek megkérdőjelezéséért járó ban-okkal?
Poén volt.csak pár óra telt el