Egy ideje ezt a felugró üzenetet kapom a privát üzenet küldésekor: "Could not instantiate mail function."
Mostantól elvileg rendben van.
-----
Kapcsolódóan, mert az is email gebasz miatt volt: az oldalra való regisztráció is működik.
Egy ideje ezt a felugró üzenetet kapom a privát üzenet küldésekor: "Could not instantiate mail function."
Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
GrGLy
Üdv! Rég láttunk errefelé. Végre újra köztünk!
(És a rendszer tökéletes, persze ;-) )
Rájöttem hogy előző kommentem rosz helyre küldtem:
"Moderátorok:
Lenne egy javaslatom az ulippo téma megoldására, mindenki aki utalást tesz rá vagy megemlíti 1 hétig bannoljátok. Másodjára két hét, harmadjára egy hónap, negyedjére véglegesen. Így elkerülhető lenne a sok semmit mondó komment (köztük az én 3 kommentem is)."
*Szerintem elég lenne 3 hónapra bevezetni a szükségállapotot.
<blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
<blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
<blockquote rel="eevil"><blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.
Másik témánán felmerült Molni meg a legújabb munkája.
Bennem az merült fel, hogy ha molni bannolva van, akkor a HTKA miként fogja itt elérhetővé tenni az összefoglalót, mit ahogy tette azt a többi művénél. Vagy elhatárolódik az oldal molni írásától? Amit lássunk nem a legjobb ötlet, hisz sokan kíváncsiak rá és mégis csak egy remek haditeknikai írás -a többi alapján- .
<blockquote rel="Kulso_54">Másik témánán felmerült Molni meg a legújabb munkája.
Bennem az merült fel, hogy ha molni bannolva van, akkor a HTKA miként fogja itt elérhetővé tenni az összefoglalót, mit ahogy tette azt a többi művénél. Vagy elhatárolódik az oldal molni írásától? Amit lássunk nem a legjobb ötlet, hisz sokan kíváncsiak rá és mégis csak egy remek haditeknikai írás -a többi alapján- .
<blockquote rel="akagi">
Jó, jó, nem akarok túl okos lenni!
<blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="akagi">
Jó, jó, nem akarok túl okos lenni!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..