Visszajelzések és javaslatok

Egy ideje ezt a felugró üzenetet kapom a privát üzenet küldésekor: "Could not instantiate mail function."

Mostantól elvileg rendben van.

-----
Kapcsolódóan, mert az is email gebasz miatt volt: az oldalra való regisztráció is működik.

Ezt a posztom légyszi türüljétek:
http://htka.hu/kozosseg/discussion/comment/222454/#Comment_222454

Köszi!

Ma a keresőt próbáltam használni és piros alapon egy nagy hibaüzenet jött elő, de semmi találat. Az is ki van kapcsolva, mint a lájk?

Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.

Rájöttem hogy előző kommentem rosz helyre küldtem:
"Moderátorok:
Lenne egy javaslatom az ulippo téma megoldására, mindenki aki utalást tesz rá vagy megemlíti 1 hétig bannoljátok. Másodjára két hét, harmadjára egy hónap, negyedjére véglegesen. Így elkerülhető lenne a sok semmit mondó komment (köztük az én 3 kommentem is)."
*Szerintem elég lenne 3 hónapra bevezetni a szükségállapotot.

GrGLy

Üdv! Rég láttunk errefelé. Végre újra köztünk!
(És a rendszer tökéletes, persze ;-) )

GrGLy

Üdv! Rég láttunk errefelé. Végre újra köztünk!
(És a rendszer tökéletes, persze ;-) )

Nem biztos jó az nektek, hogy én visszajöttem :)

Rájöttem hogy előző kommentem rosz helyre küldtem:
"Moderátorok:
Lenne egy javaslatom az ulippo téma megoldására, mindenki aki utalást tesz rá vagy megemlíti 1 hétig bannoljátok. Másodjára két hét, harmadjára egy hónap, negyedjére véglegesen. Így elkerülhető lenne a sok semmit mondó komment (köztük az én 3 kommentem is)."
*Szerintem elég lenne 3 hónapra bevezetni a szükségállapotot.

Köszönöm a javaslatot, de nem szeretném egy fórumtaghoz kötni a moderálási feltételeket. De hamarosan át lesz dolgozva a moderálási rendszerünk, valamilyen szinten automatizálva is lesz. Meg persze leporolom véres pörölyömet is és suhintok vele egy-kettőt.

<blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.

Téves nyomon jártok ezzel az állítással.</blockquote>

Koszonom !

:-)</blockquote>

Ide szeretném hozzáfűzni, hogy az első két hozzászólásom után egyből engem is ezzel gyanúsítottak meg.

Egyébként valahol írtátok, hogy miért tiltottátok ki? Én nem találtam sehol indoklást.

<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.

Koszonom !

Ide szeretném hozzáfűzni, hogy az első két hozzászólásom után egyből engem is ezzel gyanúsítottak meg.

Egyébként valahol írtátok, hogy miért tiltottátok ki? Én nem találtam sehol indoklást.</blockquote>

Az indoklás soha sem nyilvános, csak az érintettre és a szerkesztőségre tartozik.

<blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.

Koszonom !

Egyébként valahol írtátok, hogy miért tiltottátok ki? Én nem találtam sehol indoklást.</blockquote>

Mert kiveri nalluk a biztositekot hogy nem csak egy elvetemultnek van mas velemenye hanem esetleg de csak esetleg tobben is vannak. Az meg hogy meg tobbseget is alktonak esetleg a mas velemenyuek hat bizony az mar ......

<blockquote rel="eevil"><blockquote rel="kalapacs"><blockquote rel="GrGLy"><blockquote rel="vendeg2">Admin- Ulippo visszatért kalapács néven és ugyanazt csinálja mint eddig, kérlek a fórum érdekében tedd amit jónak látsz.

Koszonom !

Mert kiveri nalluk a biztositekot hogy nem csak egy elvetemultnek van mas velemenye hanem esetleg de csak esetleg tobben is vannak. Az meg hogy meg tobbseget is alktonak esetleg a mas velemenyuek hat bizony az mar ......</blockquote>

?

Másik témánán felmerült Molni meg a legújabb munkája.
Bennem az merült fel, hogy ha molni bannolva van, akkor a HTKA miként fogja itt elérhetővé tenni az összefoglalót, mit ahogy tette azt a többi művénél. Vagy elhatárolódik az oldal molni írásától? Amit lássunk nem a legjobb ötlet, hisz sokan kíváncsiak rá és mégis csak egy remek haditeknikai írás -a többi alapján- .

Másik témánán felmerült Molni meg a legújabb munkája.
Bennem az merült fel, hogy ha molni bannolva van, akkor a HTKA miként fogja itt elérhetővé tenni az összefoglalót, mit ahogy tette azt a többi művénél. Vagy elhatárolódik az oldal molni írásától? Amit lássunk nem a legjobb ötlet, hisz sokan kíváncsiak rá és mégis csak egy remek haditeknikai írás -a többi alapján- .

Molni a fórumból van bannolva - ideiglenesen -, nem az oldalról. Mint szerző, ugyanúgy publikálhat nálunk, ha kedve van hozzá.

<blockquote rel="Kulso_54">Másik témánán felmerült Molni meg a legújabb munkája.

Molni a fórumból van bannolva - ideiglenesen -, nem az oldalról. Mint szerző, ugyanúgy publikálhat nálunk, ha kedve van hozzá.</blockquote>
Igazi karácsonyi ajándék, hogy visszajöhet!
Mások hülye megnyílvánulásait hónapokig kell tűrnünk. Molnit meg egy mondatáért egy évre....., hát!
Jó, jó, nem akarok túl okos lenni!