Nálam megy ahogy eddig. És ahogy látom az új 4638383 hozzászólásából Szőr Moszadnak sincs gondja.Én konkrétan egyáltalán nem érem el a fórumot telefonról :-(

Nálam megy ahogy eddig. És ahogy látom az új 4638383 hozzászólásából Szőr Moszadnak sincs gondja.Én konkrétan egyáltalán nem érem el a fórumot telefonról :-(

Nálam mobilról jó. Rendesen betölt.Én konkrétan egyáltalán nem érem el a fórumot telefonról :-(

Hagyj neki üzenetet a hangpostánÉn konkrétan egyáltalán nem érem el a fórumot telefonról :-(
Nem lesz vmi app? Ez a telón böngészőből tökre tré (aka. nem megy nekem)Tableten és mobilon aktív a hamburger panel / menü.
Az "Épp beszédtéma" widget ugyan még nem a beígért, de látszik ismét.

Ne vonalas telefonról próbáld.Nem lesz vmi app? Ez a telón böngészőből tökre tré (aka. nem megy nekem)

Nem arról próbálta. Kaputelefon volt a lépcsőházajtónál…Ne vonalas telefonról próbáld.

Jaajaja, fura is volt, hogy aNem arról próbálta. Kaputelefon volt a lépcsőházajtónál…

A vallásom tiltja.Nézz be az ukrán topicba
Nekem csak az utolsó oldalon hiányzik.Üdv!
Mobilin nekem eltűnt az utolsó oldalra ugrás gomb (dupla nyilacska)
 (Samsung telefon)
  (Samsung telefon)Nekem szintén samsung és és mindenhol.Nekem csak az utolsó oldalon hiányzik.(Samsung telefon)
Valószínüleg más Android verzió. Az enyémen 11-es van. A kollégák a 13-as nagyon szidják.Nekem szintén samsung és és mindenhol.
Valaki oda linkelte, hogy ruszin beszédet mondott a tisza kongresszusán aztán le lett zárvaMagyar haderő fejlesztés topic zárva? Valaki valamit róla?
Köszi. Már nincs ott a poszt, és újra nyitva...Valaki oda linkelte, hogy ruszin beszédet mondott a tisza kongresszusán aztán le lett zárva
Már nyitva van. A te hozzászólásodat helyeztem át ar Európai védelmi szektor topikba, mert inkább arról szólt a cikk. Azon kívül hogy a végén odaírták hogy a Rheinmetallnak vannak/lesznek magyar gyárai is, nem volt konkrét magyar vonatkozása, a "Home Market"-es megjegyzés meg arra utal, hogy mostanában nem néztek RM befektetői prezentációkat. Azért zártam le ideiglenesen a topikot, mert mostanában nagyon lassan működik a fórummotor, kb. 5 perc amíg egy hozzászólást áthelyez. Ha nem zárom le, akkor mire áthelyezi az adott hozzászólást, lesz ott sok válaszhozzászólás is, amit megint helyezhetek majd át, ami megint 5 perc lesz. Ha egy topik zárva van, nézz rá vissza kb. 10 perc múlva, mert lehet hogy csak épp egy áthelyezés történik.Magyar haderő fejlesztés topic zárva? Valaki valamit róla?
Köszi a segítséget és az infót, valamit bocsánat a kellemetlenségért. Azért raktam oda, mert sokan írtak a Trumptól várt irgum-burgumról, ez volt részemről a lényeg. Annyi topic van, hogy néha bele szédülök..Már nyitva van. A te hozzászólásodat helyeztem át ar Európai védelmi szektor topikba, mert inkább arról szólt a cikk. Azon kívül hogy a végén odaírták hogy a Rheinmetallnak vannak/lesznek magyar gyárai is, nem volt konkrét magyar vonatkozása, a "Home Market"-es megjegyzés meg arra utal, hogy mostanában nem néztek RM befektetői prezentációkat. Azért zártam le ideiglenesen a topikot, mert mostanában nagyon lassan működik a fórummotor, kb. 5 perc amíg egy hozzászólást áthelyez. Ha nem zárom le, akkor mire áthelyezi az adott hozzászólást, lesz ott sok válaszhozzászólás is, amit megint helyezhetek majd át, ami megint 5 perc lesz. Ha egy topik zárva van, nézz rá vissza kb. 10 perc múlva, mert lehet hogy csak épp egy áthelyezés történik.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..