Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
fejlécben van egy nagy narancs gomb nálam középtájt (számítógépen). Ennek a jobb felső sarokba helyezését javasolnám.Jót tett a felfrissitès az oldalnak!
De: hogy jutok a fórumhoz az épp beszédtémán túl? Miért az egyes topikok kezdetére ( 2014 stb...) ugrik a kurzor?
Bocsànat, ha butaságokat kérdezek.![]()
Köszönöm. Most vettem észre, hogy az i-padon minden működik, de a mobilon (android) meg nem. Tanulmàyozom a dolgot...fejlécben van egy nagy narancs gomb nálam középtájt (számítógépen). Ennek a jobb felső sarokba helyezését javasolnám.
Most megnéztem fejlesztői módban, mobilon valóban nincs még link rá, mert a hamburgermenü átalakítása úgy tűnik még folyamatban van.
Könyvjelzőzd addig be a fórum kezdőlapját.
Ha kérhetem, a cekci csajos képpel rendelkező felhasználók profilképeire kattintva egyenest az ábrázolt hölgyek (!) felnőtt tartalmú oldalaira vigyenek, köszi...@Tcat azt lehetne, hogy a kijelző alján nincs az a felugró sáv? Számomra kimondottan zavaró.
Amúgy is tök félrevezető. Azt hiszi az egyszeri júzer, hogy Pogány pl milyen kellemes társaság lenne, aztánHa kérhetem, a cekci csajos képpel rendelkező felhasználók profilképeire kattintva egyenest az ábrázolt hölgyek (!) felnőtt tartalmú oldalaira vigyenek, köszi...![]()
![]()
Elküldés előtt érdemes ezeket megtenni.Sziasztok, emeljétek legyetek szívesek az 5 perc szerkesztési időt 10 percre.
Az 5 perc pont nem elég ahhoz, hogy ha mégis inkább kiemelnél valamit idézetbe, hogy ne kellejen végigolvasni a linket valakinek, vagy kicsit rendbe szednél egy nagyobb hozzászólást a BB kóddal bajlódva, akkor be tudd fejezni.
Futass le egy scriptet, ami minden pontot tartalmazó kommentet kitöröl és csá! Problem solved.Ha látnád mennyi kipontozott, az 5 perc alatt "visszaszívott" kommentet kell kigyomlálni így is...
Ja értem, a szigor szándékos, hogy magasabb tudatosságra nevelje gyerekeket... hát... oké.Elküldés előtt érdemes ezeket megtenni.
Ha látnád mennyi kipontozott, az 5 perc alatt "visszaszívott" kommentet kell kigyomlálni így is...
Ezt idézd, mert ez az eredeti és akkor jó leszNem működik nálam az idézés a témák közt.
Idézném ezt:
Urbanisztika, épÃtészet (múlt, jelen, jövÅ)
Ennyi. A többi blabla. ez a blabla, elÅvásárlásnak lehet feltétele hogy mit csináljon vele?!forum.htka.hu
Beilleszteném a Beszélgetőbe, és nem történik semmik, üres marad a szövegszerkesztő ablak. A témán belül idézés-beillesztés megy.
Korábban a keresztidézés is ment.
Úgy tűnik hogy valamiért akadozik a fórum működése...A Magyaro biztpolba nem küldi el a hsz-t. Csak jön-megy a lap tetején a gondolkodósáv.
edit: Már elmúlt
Mondjukki: a tuggyukkikÚgy tűnik hogy valamiért akadozik a fórum működése...
A Magyaro biztpolba nem küldi el a hsz-t. Csak jön-megy a lap tetején a gondolkodósáv.
edit: Már elmúlt
Ilyen nálam is volt kb. akkor amikor Higgi is jelezte, nekem reakció küldéskor futkározott a "gondolkodó sáv"...és persze nem reagált az oldal.Úgy tűnik hogy valamiért akadozik a fórum működése...
Tudok olyan állami céget, ahol egykerék meghajtású kocsit akartak a jogászok.
Humornak tűnt, ezért áttettem a Humor topikba.Valaki időnként a humor topikba rakja azt, amit komolyan írok. Nem tudom, hogy ez félreértés-e vagy valami más, de az alábbi is egy teljesen komoly volt, így akartak spórolni:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..