Visszajelzések és javaslatok

Megnyitom, de tudtommal az ukrán topikról le lettél tiltva.
Ha az orosz topikba kihordódik az ukrán, minimum egy év topikletiltás jön onnan is. Vagy fél évtől induló teljes.
Két fórumtárs hisztije illetve szövegértelmezési problémái miatt...
Én nem hordtam ukrán témákat az orosz topikba.
Tudtommal tisztáztuk, hogy Kurszk, Brjanszk, Belgorod, és más Ukrajnával határos megyék Oroszország területe.

Az normális,hogy a fórum különbséget tesz köztem,és köztem,ha más eszközről olvasom?
Főleg telefonról olvasom,és az asztali gépről belépve,onnan mutatja az olvasatlan kommenteket,ahol utóbb az asztali gépről abbahagytam,ez normális?

Az normális,hogy a fórum különbséget tesz köztem,és köztem,ha más eszközről olvasom?
Főleg telefonról olvasom,és az asztali gépről belépve,onnan mutatja az olvasatlan kommenteket,ahol utóbb az asztali gépről abbahagytam,ez normális?
Frissíts rá az oldalra és akkor jó lesz szerintem.

• Tetszik
Reactions: papajoe
Attól tartok, hogy igen. A rendszer a sütikből tudja, hogy mit műveltél legutóbb(is). Ezeket pedig azon az eszközön tárolja amiről beléptél. Ha több eszközt használsz, akkor mindegyiken másik van. Az adott eszköz utolsó használata szerint.

• Tetszik
Reactions: Hortator and jani22
Engem amugy az erdekelne, hogy meg mindig at kell irni az x.com -ot, twitter.com -ra, hogy norm megjelenjen?

Lehet posztot törölni olyan nyilvánvaló hülyeség miat mint ez:
1956 - a határnál fordultak vissza, és irodalma van ennek az okainak is.
Értem én, hogy önmagában az, hogy valaki téved nem indok a törlésre és nincs olyan fórumozó, aki ne írt volna hülyeséget a fórumra, de ekkora baromságot, már ne is haragudjunk.