Azt gondoljátok minden fideszes hülye és csak ti tudjátok a tutit mi? Tizenkét éve kormányoznak és nyernek újra kétharmaddal és ti mégis ellene agitáltok és közben nem veszitek figyelembe, hogy az embertarsaitokra nézve ez milyen veszélyeket hordoz. Egyszerűen a közösség akarata és előnyei ellen mentek, a társadalmi felelősségvállalásra fittyet hányva. Azt hiszitek csak jogaitok vannak mi? Kötelesség meg semmi?Szerintem azért nem tetszett neked mert te is (a másik oldal szerint, ahogy én is) egy NER inkompatibilis, alusapkás OV fóbiás Gyurcsány imádó vagy
Kötelezővé kellene tenni a fideszre szavazást, hogy ne tehessétek tönkre a hülye laposföldes elgondolásaitokkal mások életét. Annak ellenére, hogy a politikai szakértők újra meg újra elmondják ezt nektek! Felmutatnátok a politológus diplomátokat, vagy orvosként és egyéb minden szakértelmet nélkülöző egyénként próbáljátok az egyetlen jó megoldás ellen hergelni a népet?
Bárcsak indulna a fidesz 2 is a választason, hogy 100%-ot szerezzenek a fidesszel, akkor majd meglátnátok, hogy a fidesz az egyetlen út. A fidesz nélkül megdöglenétek. Nézzetek a fideszesekre! Van valami bajuk a fidesz alatt? Van bajuk a fidesz a győzelem miatt? Már a negyedik hullámra készülnek és a fidesz megvédte őket a komolyabb hárányoktól és hiába hivatkoztok itt az alusapkátokkal a korrupcióra. Az a pár eset semmi ahhoz képest mintha nem lenne a fidesz.
Szerintetek véletlen, hogy Lengyelországtól Olaszországig a fidesszel akarnak pártszövetséget kötni? De ti azért csak toljátok a minden tudományos alapot nelkülöző fidesztagadó hülyeségeket mert pár alusapkás elhitette veletek, hogy a fideszen kívül mindenféle csodapárt sokkal jobb. Pedig csak a pénzért és hatalomért csinálják ti meg követitek őket a hülyeségbe nem törődve az embertársaitoknak okozott kárral.
Szerintem aki nem a fideszre szavaz, annak dupla adót kellene fizetnie.
Ha látnátok, hogy mi folyik a többi pártnál, rohadtul meggonolnátok, hogy a fideszre szavazzatok.
Elég az ilyen fideszellenes, fidesztagadó hangokból!