Nincs meg külön kimentve, ezért kérdeztem rá, hogy meg van-e még a biztpol topikban.
Nincs a piszkozatok közt?
Nincs meg külön kimentve, ezért kérdeztem rá, hogy meg van-e még a biztpol topikban.
De ott van, csak kimásolni nem tudom, mert akárhányszor rányomok bevisz a biztpol topikba az meg le van zárva :-(
Vagy csak én vagyok béna![]()
Nem lehetne figyelmeztetni a vitatkozókat, hogy vegyék észre magukat, mielőtt bannolva lesznek? Viszont lehetne szigorúbban venni az off- topic hozzàszólàsokat, feltéve, hogy ez technikailag lehetséges.
Persze nyithatnànk egy ( Belpolitika) Magyarorszàg topikot. Ott aztàn àllna a bâl....)
Amúgy ez a fórummotor továbbra is szörnyű. Még a Disqus is jobb lenne
Azt szeretném kérni a moderátoroktól, hogy lehessen Molni bannolásának eltörléséről szavazni. Én az eltörlés mellett szavaznék. Előre is köszönöm.
Vagy a bannolások maximális hossza ne legyen nagyobb 1 hónapnál. Ha újra rosszalkodik az illető kap újra 1 hónapot és kész.
De az ilyen fél éveket én nagyon hosszúnak érzem.
Azt szeretném kérni a moderátoroktól, hogy lehessen Molni bannolásának eltörléséről szavazni. Én az eltörlés mellett szavaznék. Előre is köszönöm.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..