Törölsz az idézetből, hogy 10 000 karakter legyenHogy tudok elküldeni kommentet,ha az az idézettel együtt több mint 10 000 karakter?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Törölsz az idézetből, hogy 10 000 karakter legyenHogy tudok elküldeni kommentet,ha az az idézettel együtt több mint 10 000 karakter?
Hogy tudok elküldeni kommentet,ha az az idézettel együtt több mint 10 000 karakter?
Micsoda komment az, ami 10000+ szóból áll? Foglald össze egy oldalon.
Minimál takarítás aztán visszanyitjàk gondolom.Az amcsi topik miért lett bezárva? Soha nem szólok hozzá, de az egyik elsődleges hírforrásként használom, rengeteg a mainstream mediaban nem megtalalhotó hírt olvastam ott a fórumtársak által..
Az amcsi topik miért lett bezárva? Soha nem szólok hozzá, de az egyik elsődleges hírforrásként használom, rengeteg a mainstream mediaban nem megtalalhotó hírt olvastam ott a fórumtársak által..
Egen. 19:08 óta nyitva is van amúgyMinimál takarítás aztán visszanyitjàk gondolom.
Ignore-ra rakod és meg van oldva a problémádA mai nappal read only módba kapcsoltam @dudi kolléga miatt…és azért ,mert ezt a srácot ha így viselkedne egy normális közösségben már pofán vágták volna…..minden el van nézve neki….fórumokon keresztül szándékosan uszigat….és másokat nyomnak ki miatta…..hogy …………………………..innen…………………………………………………………….10 +-n éven keresztül itt voltam…..Montékat…..Molnikat…..Kalapácsokat…..Hyriukat…Ladákat….Neganokat….és más személyeket is elolvastam…..de ez a személy mindent visz……egy szerencséje van…..Busójárást nyom Ő is……..gúd báj.
Próbáltad már az ignore funkciót?A mai nappal read only módba kapcsoltam @dudi kolléga miatt…és azért ,mert ezt a srácot ha így viselkedne egy normális közösségben már pofán vágták volna…..minden el van nézve neki….fórumokon keresztül szándékosan uszigat….és másokat nyomnak ki miatta…..hogy …………………………..innen…………………………………………………………….10 +-n éven keresztül itt voltam…..Montékat…..Molnikat…..Kalapácsokat…..Hyriukat…Ladákat….Neganokat….és más személyeket is elolvastam…..de ez a személy mindent visz……egy szerencséje van…..Busójárást nyom Ő is……..gúd báj.
Hát igen, Pistike törte be az ablakot, mert mikor hozzá akartam b@szni egy féltéglát, félreugrott.A mai nappal read only módba kapcsoltam @dudi kolléga miatt…és azért ,mert ezt a srácot ha így viselkedne egy normális közösségben már pofán vágták volna…..minden el van nézve neki….fórumokon keresztül szándékosan uszigat….és másokat nyomnak ki miatta…..hogy …………………………..innen…………………………………………………………….10 +-n éven keresztül itt voltam…..Montékat…..Molnikat…..Kalapácsokat…..Hyriukat…Ladákat….Neganokat….és más személyeket is elolvastam…..de ez a személy mindent visz……egy szerencséje van…..Busójárást nyom Ő is……..gúd báj.
Merrt a nyugathoz tartozunk....A NATO topic miért van zárva ?
Merrt a nyugathoz tartozunk....
Mert szabin vannak a modik a héten.És tilos a kritika ?
Valami együttbólogatós szekta a NATO ?
Már több hónapja zárva van, de amúgy ha jól emlékszem Busho pár oldallal ezelőtt leírta, hogy miért.(De mintha régebb óta zárva lenne)
Már több hónapja zárva van, de amúgy ha jól emlékszem Busho pár oldallal ezelőtt leírta, hogy miért.
Lehet összekevertem a kettőt, de arra emlékszem, hogy nem olyan rég kérdezte valaki, hogy miért van zárva a NATO-S topik.Az a Nagy sakktáblára vonatkozik.
Vagy a NATO topic szenzitív ?