Mert amit általában oda szoktatok írni, azt a Nugat-Európa/USA/Oroszország/Ukrajnai fegyveres konfliktus biztpol topikokban is meg lehetne vitatni.A NATO topic miért van zárva ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert amit általában oda szoktatok írni, azt a Nugat-Európa/USA/Oroszország/Ukrajnai fegyveres konfliktus biztpol topikokban is meg lehetne vitatni.A NATO topic miért van zárva ?
Miért kéne mindenhol megjelennie?Kérdés;
Gondolkoztatok-e azon, illetve van-e lehetőség a jelenlegi Fórum motorban arra, hogy egy hozzászólást lehessen #hastag -ni módjuk több topikhoz. Esetleg egy ilyen plugint hozzá kódolni a motorhoz?
Néha előford, hogy van modjuk egy pl. Iráni rakéta indítás ami mehetne ugye a Iráni Biztpol illetve az Iráni ICBM/rakéta fejlesztések topikba is egyszerre.
Hasonlóan egy drón támadás az adott drón topikba meg az adott Biztpol topikban is mehet, vagy átadnak egy újabb adag Lynxet ami mehetne egyszerre Magyar hadiparba, Magyar Lynx, de a Magyar Biztpol topikba is..
de elég lenne egy helyre a többit meg hozzá # tagelni, így ott is megjelenhetne..
Nem kell! De nem egyszer van amit több helyre is beposztolnak. Ezzel akár kiváltható lenne.Miért kéne mindenhol megjelennie?
jaja belpol. szórakoztató érték se biztpol.@Busho3301 vagy valaki: a Demszky-interju miert lett torolve? Belpolnak minosult? A faszi nem politikus mar regota, inkabb szorakoztato erteke volt...
A linkeben az X-et ki kell törölni és beírni a helyére, hogy twitter akkor jó lesz.Mitől függ, hogy a Twitter posztot teljes előnézettel jeleníti meg a rendszer, vagy csak egy snassz klikkelhető linket ad ?
Mitől függ, hogy a Twitter posztot teljes előnézettel jeleníti meg a rendszer, vagy csak egy snassz klikkelhető linket ad ?
Ha a hazai csőcselék tagjának nevezem ezek után ezt a firkászt, akkor azért kapok büntit? Megmondom őszintén a csőcselék egy elég ritkán használt szó.Trump csőcselék választóinak mindegy mekkora baromságot mond Trump, úgyis rászavaznak.
Hat egy htka fórum app baszo lenne az gondolom drága le fejleszteni és fenn tartanién is, szerintem sokkal trébb a telefonos verzió
én is, szerintem sokkal trébb a telefonos verzió
Passz, nem áll kézre. Gondolom megszokás kérdése lenne ha használnám.Miben tré? Nekem semmi problémám vele. Cserébe bárhol, bármikor elérhető a fórum
Ha valami barhol, barmikor elerheto, az egy bongeszo. Teljesen ertelmetlen forumokra appot krealni.Miben tré? Nekem semmi problémám vele. Cserébe bárhol, bármikor elérhető a fórum
Napok alatt megvan, csak az egvilagon semmi ertelme, amikor minden elerheto most barmilyen bongeszobol.Hat egy htka fórum app baszo lenne az gondolom drága le fejleszteni és fenn tartani
Át lett nevezve.Át lehetne nevezni a brit szföldi topicot British Army -ra?
Az army az nem royal.
Ha valami barhol, barmikor elerheto, az egy bongeszo. Teljesen ertelmetlen forumokra appot krealni.
Napok alatt megvan, csak az egvilagon semmi ertelme, amikor minden elerheto most barmilyen bongeszobol.
Ezt találtam:Mi a tököm az a flamebait?
Ne legyünk már ennyire modernek, mert nem értem Feltételezem nem lángcsali
és az mióta baj?Ezt találtam:
amelynek célja viták felkeltése.