@Terminator az utolsó beírásom a hadgyakorlat magyar rèszvètellel tudjuk hová tűnt?
Az amiben volt egy videó is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én voltam. Megnyitottam a hsz-t és egy nagy Gyurcsány jött szembe, ne hari ez van.@Terminator az utolsó beírásom a hadgyakorlat magyar rèszvètellel tudjuk hová tűnt?
Jó de az első rèsze a videónak, a kèzigránatdobast tárgyalja.Én voltam. Megnyitottam a hsz-t és egy nagy Gyurcsány jött szembe, ne hari ez van.
Reméljük Gyurcsány nem olvassa a htka-tÉn voltam. Megnyitottam a hsz-t és egy nagy Gyurcsány jött szembe, ne hari ez van.
Mindenkinek megvannak a maga démonjaiÉn voltam. Megnyitottam a hsz-t és egy nagy Gyurcsány jött szembe, ne hari ez van.
2025. március 31.
Az Smtv. 20/A. § és ahhoz kapcsolódó NMHH ajánlás által kötelezően előírt formai követelmények miatti kiegészítés: hivatkozás feltüntetése az Smtv. 20/A. §-ra, illetve a Szolgáltató elérhetőségeinél a ticketing rendszer mellett email cím feltüntetése.
A hires moderációs "saját érdek" paradoxonAzoknak, akik nem pörgetettek le a ma arcotokba tolt szabályzat frissítés / újbóli elfogadtatás végére a változástörténethez...
Tehát a hozzászólások kezelésében érdemi változás nem történik, hiszen az NMHH általi szabályzat javaslatban nincs olyan elem, ami ne lett volna már benne 10+ évvel ezelőtt is a fórumszabályzatunkban.
A hires moderációs "saját érdek" paradoxon:
"...mindegyik moderátor saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik bármelyik, az Oldal fórumán közzétett Felhasználói Tartalommal, azokat módosíthatja, törölheti."
A moderátort az Oldal szerkesztőségének vezetője, a Szolgáltató egyetértésével jelöli ki, a fórum áttekinthetőségének és szabályozottságának biztosítása céljából.
A moderátor a Felhasználási feltételek, az Adatvédelmi nyilatkozat és jelen szabályzatban foglaltak alapján végzi munkáját.
A moderátor a Felhasználók, illetőleg a Szolgáltató érdekei védelmében jár el.
Nem szeretnék rugózni ezen, mert végül is mindegy, hiszen most sem irhatnék ide, ha nem pipálom ki, hogy egyetértek a feltételekkel, csak a megfogalmazásra szerettem volna rámutatni.Ha nem kiaragadva nézed az idézett blokkot, akkor kiadja, hogy a moderátor érdekei az az olvasóközösség ÉS a Szolgáltató érdekeivel egyezik:
Bárhogy is olvasom a "saját belátása és érdekei szerint szabadon" azt jelenti amit.A Szolgáltató, illetve mindegyik moderátor saját belátása és érdekei szerint szabadon rendelkezik bármelyik, az Oldal fórumán közzétett Felhasználói Tartalommal, azokat módosíthatja, törölheti.
Nincs, mert amíg nem fogadod el addig nem enged semmit se csinálniVolt olyan fórumtárs aki nem fogadta el? Azaz már múltidőben lehet róluk beszélni, gondolom én.
Van igazság és és logika is bőven abban amit írsz. De az ellenvéleményekben is akad. Ez megint egy napestig vagy tíz oldalakon át menő vita is lehetne. Szerintem egyszerűen csak el kell fogadni vagy nem posztolni. Nem bonyolult.Igen ritkán szólok hozzá mostanában bármihez is, de ezt igyekszem akkor tenni, ha érdemi mondanivalóm van, vagy legalábbis olyan, amit én annak gondolok.
Én sem értek mindig egyet adott esetben a moderáció egy-egy döntésével, de ez szuverén magánügy, a moderátoroknak ugyanis nem dolga az én elvárásaim kielégítése.
A helyzet az, hogy ezt az oldalt és fórumot a tulajdonosok/üzemeltetők a saját beletett idejükből, pénzükből és munkájukból hozták össze és üzemeltetik (tartják fent) a mai napig, amihez én speciel az égvilágon semmivel sem járultam hozzá, de cserébe ingyen és bérmentve feljöhetek az oldalra, olvashatok, írhatok, vitázhatok, dühönghetek, észt oszthatok vagy épp röhöghetek, ahogy tetszik.
Persze bármikor nekiállhatok leoktatni a moderációt is arról, hogy szerintem hogyan kellene ezt csinálni - és néha akár igazam is lehetne egy-egy kérdésben, - de ez lényegtelen, az igazi nagy kérdés nem ez.
Az igazi nagy kérdés az, hogy ha már ilyen okos és ügyes vagyok (és még leoktatok is mellette), akkor voltaképpen miért nem én csinálom?
Hiszen bátran időt és energiát fektethetnék végre egy olyan dologba, amiről előre tudni lehet, hogy sosem fog mindenkinek megfelelni és sok köszönet nem lesz benne, de cserébe dolgozhatok non-stop és virtuális kumitékat vívhatok minden egyes elégedetlen vendéggel...
Ez ám a tuti buli!
Miután a fórum léte és üzemeltetése annak minden bújával-bajával nem az én problémám, de cserébe ingyen használhatom, innentől kezdve betartani a házigazda alapszintű kéréseit/elvárásait evidens. Vendégségben sem illik odasz@rni ebéd közben az asztal közepére, még akkor sem, ha erre a vendéglátó - egyébként igen elítélhető módon - jó előre írásban nem hívta fel a külön figyelmemet. Itt még ilyen probléma sincs.
Ha én üzemeltetnék bármilyen fórumot/oldalt, nem hiszem, hogy én jobban tudnám csinálni.
Hála istennek, mivel sem kedvem, sem időm rá, így nem is üzemeltetek ilyet, de annak örülök, ha úri kedvem épp úgy tartja, akkor ide tudok jönni és olvashatok arról, ami érdekel, sőt, néha, ha rossz napom van, akkor még hozzászólást is írhatok - és így talán sikerül másnak is elqrnom a napját.
Neked nem fizet a fórum?Sokan úgy csinálnak mintha fizetnènek azèrt, hogy agyrémeiket itt leirhassák és "jogaik " lennének.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..