Mint az árva . a kommentjeid végén?Amúgy': Ez alapvető szerkesztési baki!
.

Mint az árva . a kommentjeid végén?Amúgy': Ez alapvető szerkesztési baki!
.

Ezekkel a gyorsugrásos feature-ökkel az a bajom, hogy megpróbálnak okosabbak lenni nálam.Bro tip oldal kódjába belenyúlni illetékesnek: a témákra mutató linkek végére "/last" biggyesztés az utolsó hsz-hez visz, ami többnyire jó alapértelmezés lenne (főoldali doboznál is, meg a topik címekre nyomásnál általában)
van, látszik, pedig már sokat romlott a szemem.A SIMA és a BOLD(Kövér) betűtípus között gyakorlatilag nincs különbség!
Ez előző mondatban is látszik! Pontosabban nem látszik: a BOLD(Kövér) szövegrészt mindenütt a vastagabb betűtípussal írtam.
Szóljon, aki (elegendőnek)látja a különbséget! Azokat javaslom mesterlövész beosztásba!
Amúgy': Ez alapvető szerkesztési baki!
.
Már látszik felül is - a dark és light felületen egyaránt.Az új felületen, ha mobilon olvasom a fórumot, csak az oldal alján van lapozási és oldalszámválasztási lehetőség.
Bro tip oldal kódjába belenyúlni illetékesnek: a témákra mutató linkek végére "/last" biggyesztés az utolsó hsz-hez visz, ami többnyire jó alapértelmezés lenne (főoldali doboznál is, meg a topik címekre nyomásnál általában)

Azért van látható difi. A megfejtés az, hogy félkövérnek semibold (600-as font weight) vastagságot használT. A valós bold (700-as font weight) helyett.A SIMA és a BOLD(Kövér) betűtípus között gyakorlatilag nincs különbség!
Ahogy a munkában mondom a kollégáknak, akiktől szeretnék valamit már tegnapra: no pressureA főoldali doboznál így lesz. Majd... egyszer, izé eskü decemberben, hó közepéig megcsinálom. Amint végeztem azzal a melóval amivel épp elcsúsztam. Légyszi ne keresd vissza, hogy a főoldal kapcsán mikor mondtam neked legutóbb hasonlót
Ami zavaró inkább számomra, az az inkonzisztencia abban, hogy ha megnyitom a tartalomfolyamom, akkor, a topik címe néha az érintett posztra mutat (pl. új posztoknál), de reakcióknál viszont topikra, és a felhasználó's poszt mutat a posztra. Felesleges kognitív terhelés, hogy nem egységes a konvenció. Ez jobb lenne, ha mindig csak egy link lenne, ami a posztra lenne link. Akit a téma "gyökerére" navigálás érdekelne egy konkrét tartalomfolyambeli posztnál, az nem ezen a bolygón él, és inkább ő kattintson kettőt.Viszont a fórum felületen szerintem jó az ahogy a Xenforo gyárilag kezeli: bejelentkezett státusz esetén az első olvasatlan hozzászóláshoz visz. Igen, tudom, hogy van olyan, amikor a topic lelelső oldalát nyitja meg és odatossza a navigációba, hogy ugrás az első olvasatlanhoz. Még nem jártam utána ezt miért csinálja, de érzésre a rég olvasott topicok esetében valamiért. Legalábbis én azoknál futok bele ebbe.
Még annyi, hogy a reakciónál az lenne talán a leglogikusabb, ha a felhasználónevek az érintett felhasználók profiljaira mutatnának. Lehet, hogy ez XenForo standard, de szerintem agyrák így.Ahogy a munkában mondom a kollégáknak, akiktől szeretnék valamit már tegnapra: no pressure
Csak facilitálok. Ezért is adtam megerősítő pozitív reakciókat arra, amire már jutott kapacitás, mert hálás vagyok érte.
Ami zavaró inkább számomra, az az inkonzisztencia abban, hogy ha megnyitom a tartalomfolyamom, akkor, a topik címe néha az érintett posztra mutat (pl. új posztoknál), de reakcióknál viszont topikra, és a felhasználó's poszt mutat a posztra. Felesleges kognitív terhelés, hogy nem egységes a konvenció. Ez jobb lenne, ha mindig csak egy link lenne, ami a posztra lenne link. Akit a téma "gyökerére" navigálás érdekelne egy konkrét tartalomfolyambeli posztnál, az nem ezen a bolygón él, és inkább ő kattintson kettőt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..