Visszajelzések és javaslatok

Van valami oka, hogy a "legfrissebb bejegyzések" között nekem sosem jelez biztpol-jellegűeket? Ha külön megkeresem látom, hogy ép hozzászólt valaki valamelyikhez, de egyébként a friss bejegyzés panelen szinte ugyanazokat látom naphosszat - vagy minden mást, csak ezekből nem :confused:

Szaknyelven "shilling"-nek nevezik, advanced troll taktika amikor folyamatos ömlengéssel (ált. hazudozás, fake news) terelik a szót 1-1 topic-ban, hogy ne lehessen ott érdemleges beszélgetést folytatni.

Én mindenesetre örülök a bezárásnak és belpol tiltásnak.
Már biztos vagyok benne....you are a man of culture as well... :)

Van valami oka, hogy a "legfrissebb bejegyzések" között nekem sosem jelez biztpol-jellegűeket? Ha külön megkeresem látom, hogy ép hozzászólt valaki valamelyikhez, de egyébként a friss bejegyzés panelen szinte ugyanazokat látom naphosszat - vagy minden mást, csak ezekből nem :confused:
Mert csak a főoldalon listázódik a fórumnál már nem. Az oldal üzemeltetői döntöttek így anno. (Már volt kérdezve ez úgy kétszer.)

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Mackensen ! Zárd le kantin Magyar topicot de örökre !:hadonaszos:

És pont az ilyenek miatt !:hadonaszos:
Még aszt mondja! :
"Egy ilyen állam ne nevelje fel az én gyermekemet"
Minket itt ki nevelt fel? Mindenkit az anyja apja nevel vagy a nagyszülők !
Uncsi már hogy az országban minden személyes problémáról a fidesz tehet!
16 éves gyerekek osszák a fészbukon hogy "Az ország sötétségbe borul április 8-ától"
Jobb is hogy nem költünk haderőre mert akkor meg azzal támadnák a fideszt hogy" Nézd már haderőre van pénz de egészségügyre nincs"
Ezért nem is irkálok a magyar haditechnika beszerzéshez !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: rappali_
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kár azért, hogy bezárt a Kantin Magyarország topik. Sajnos bekövetkezett az, amitől félni lehetett, hogy ha a vita tények és érvek alapján zajlik, akkor az igencsak rossz fényt vet a Fideszre és Orbán Viktorra, amit egyesek nem tudnak elviselni. Ilyenkor elkezdik a valóságtagadást, agressziót, tévhitek terjesztését, személyeskedést, projekciót, amik hamar zátonyra viszik a vitákat és a topikot magát.

Szomorú, hogy a kormánypropaganda is milyen szinten köszöntött vissza. Például az urbánus-vidéki szembenállás, mint kormányzati narratíva arra, hogy mi történt.

Sajnos sokak számára a belpolitika az gyakorlatilag vallási kérdés. Nem a valóságot próbálják értelmezni, hanem a valóságot igyekeznek hozzáigazítani a dogmáikhoz.

• Tetszik
Reactions: szpg9
Csak segítséget kérnék. Hogyan lehet ide feltölteni pdf filet? Olyat, ami nincs neten linken, hanem csak a pen Drive-omon?

Egy próbát megért. Viszont mostantól aki visszasírja a belpot az nem mondhatja, hogy nem kapott még egy esélyt. Be kell látni, hogy nem működik a dolog.

Mac, nem mára ígérted a Kantin MO topic újra kinyitását. A fiúk már a tűkön ülnek... Ha kinyitnád, akkor le tudnák vezetni valahol a fölös tesztoszteront,,,

Lehetne ezt a maffia topicot torolni? Tokeletesen idetlen es maximum annyi koze van a temahoz, hogy egy Z61 Skorpion-t hasznalt az elkoveto...

Az fura, mert ott kell lennie a szokott helyén. Nálam legalábbis nem tűnt el. Gondolom annál a gombnál, ami a spoiler taget is tartalmazza lenyílik a lista, ugye?

Tcat, nem lehet azon módosítani, hogy hosszabb anyagok is feltehetők legyenek? Mert most a rendszer 10000 karakter után nem enged feltenni hosszabb írást egybe, így szét kell tördelni, ami nem kényelmes olvasói szempontból. Várom visszajelzésedet.

Tcat, nem lehet azon módosítani, hogy hosszabb anyagok is feltehetők legyenek? Mert most a rendszer 10000 karakter után nem enged feltenni hosszabb írást egybe, így szét kell tördelni, ami nem kényelmes olvasói szempontból. Várom visszajelzésedet.
Olvasói szempontból olvashatatlanok az írásaid. Lerísz 10-20-50 tömör sor karaktert, már lapozok is tovább, mert bevérzik a szemem mikor megpróbálom a sorokat követni, sorról sorra.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Olvasói szempontból olvashatatlanok az írásaid. Lerísz 10-20-50 tömör sor karaktert, már lapozok is tovább, mert bevérzik a szemem mikor megpróbálom a sorokat követni, sorról sorra.

Én úgy szoktam ítt olvasni a neten, könyvet is, hogy 150%-ra nagyítok alapból, így alapból jóvab olvasható. Azoknak raktam fel, az előbb a BNV-s cuccot a geotermika projektbe, akik fakírok...akiket mélyebben érdekelne ez a téma. Mert a téma is nehéz, a szöveg se egyszerű, sokan meg a sok szöveg olvasásáról is már leszoktak... Nem egyszerű helyzet...

Én úgy szoktam ítt olvasni a neten, könyvet is, hogy 150%-ra nagyítok alapból, így alapból jóvab olvasható. Azoknak raktam fel, az előbb a BNV-s cuccot a geotermika projektbe, akik fakírok...akiket mélyebben érdekelne ez a téma. Mert a téma is nehéz, a szöveg se egyszerű, sokan meg a sok szöveg olvasásáról is már leszoktak... Nem egyszerű helyzet...
Annyira nem érdekesek a hsz-id, hogy 50%-al nagyítsak a beállításon.