Visszajelzések és javaslatok

Megkérek mindenkit hogy éljen a topikok közötti idézés lehetőségével, mert baromira idegesítő biztpol részlegen a választásról szóló fosdobálás meg oldalakon keresztül olvasni azt hogy ki miért nem tud helyesen írni a haderőfejlesztéses topikban.
Rajtam kívül gyak. még szinte embert nem láttam használni, pedig az egyik legjobb funkció.

A szárazföldi topikban a gyalogsági felszerelések topik címében egyel több e betű van,felEszerelések a címe,gondoltam szólok.:)

• Tetszik
Reactions: Tcat
A Magyar biztpol topik miért van zárva?

Azért, mert van elég sok tag itt, aki a kritikus véleményét nem tudja normálisan, nem a másikat, szidva, gyalázva előadni. Pedig annyira nem hiszem, hogy ez nehéz lenne, de ha valakik a hülye, barom, stb... jelzőket használják, akkor csak Mac. malmára hajtjátok a vizet, aki eleve úgy gondolja, azért tilos a belpol, mert a gyalázkodás velejárója lesz, amit nem tűr el. Ebben sajna igaza van, de azon nekünk kellene magunkba nézni, hogy ezt miért így kommunikáljuk le. Persze, ha valaki a bunkó vidéki, vagy hülye pesti szembeállítást írkálja ide, akkor ez a reakció jogos. Pedig azt hiszem, a mai napig nem volt szinvonaltalan, pro és kontra a Kantin MO topic. Csak le kellene szokni a trágárságról, pro és kontra.... Én mac helyében, bárki legyen az, régi vagy új tag, és bármit is publikált vagy írt itt, azonnal kitiltanám min. 2 hétre, ha a trágárság bűnébe keveredne. Mert nem hiszem, hogy enélkül ne lehetne beszélni dolgokat meg.

Tcat indítottta, én jóval később kerültem a képbe.

Mac, ezt neked írom itt, hogy nem is politikai témák, hanem "egyszerű" fakivágási ügy (mondhatni egy újabb vidéki és urbanus szembenállás) miatt durvultak el a dolgok. Kár, hogy így volt, mert van éppen 4 db nem gyalázkodó hsz-em gépelés alatt....(Kicsit hosszabbak, mint amiket én írok, de nincs is bennük annyi helyesírási hiba... Egyszerűen nem értem, miért kell prosztóságba árváltani, mikor sok rázósabb téma már átment itt korábban.....

A Magyar biztpol topik miért van zárva?
Azért mert az emelkedett szellemiségű főváros- A VÁROS- sértődött, entellektüel választói -a kiválasztottak- nem voltak képesek meggyőzni a birodalmuk perifériáján élő barbár rabszolgákat és a mezsgyén túlról minket fenyegető vadembereket, hogy nem jól szavaztak.
És kezdett unalmassá válni.
:)

Azért mert az emelkedett szellemiségű főváros- A VÁROS- sértődött, entellektüel választói -a kiválasztottak- nem voltak képesek meggyőzni a birodalmuk perifériáján élő barbár rabszolgákat és a mezsgyén túlról minket fenyegető vadembereket, hogy nem jól szavaztak.
És kezdett unalmassá válni.
:)

Ne menjünk le ilyen szintre, mert akkor a topic zárva is marad. Én tényleg szeretem ezt a lapot. Igaz egyszer nagyom megsértődtem, amikor 13 db hsz-emet törölték a moderátorok (nem tudom ki volt, már nem emlékszem), de mivel nem találtam jobbat, ami az érdeklődésemnek megfelelt volna, újra regisztráltam. Nem hiszem, hogy itt ugyanott kellene folytatni a vitát, ahol az a Kantin MO topicban kényszerűen befejeződött, Mac tiltása miatt. Maga a táma jó volt, a vitát tényleg eldurvították, de emiatt Mac tiltása jogos, szerintem. Vagyok annyira konteós, hogy az immár másfél hete zajló vita pont azért lett eldurvítva, hogy Mac lezárja a topicot, és így a kényelmetlen dolgoktól meg lehessen szabadulni a híveknek. Mert azért nem könnyű úgy érvelni, ha szembe jön a vona(t).

Mac, ezt neked írom itt, hogy nem is politikai témák, hanem "egyszerű" fakivágási ügy (mondhatni egy újabb vidéki és urbanus szembenállás) miatt durvultak el a dolgok. Kár, hogy így volt, mert van éppen 4 db nem gyalázkodó hsz-em gépelés alatt....(Kicsit hosszabbak, mint amiket én írok, de nincs is bennük annyi helyesírási hiba... Egyszerűen nem értem, miért kell prosztóságba árváltani, mikor sok rázósabb téma már átment itt korábban.....
A fakivágás elött már bajok voltak.

Ne menjünk le ilyen szintre, mert akkor a topic zárva is marad. Én tényleg szeretem ezt a lapot. Igaz egyszer nagyom megsértődtem, amikor 13 db hsz-emet törölték a moderátorok (nem tudom ki volt, már nem emlékszem), de mivel nem találtam jobbat, ami az érdeklődésemnek megfelelt volna, újra regisztráltam. Nem hiszem, hogy itt ugyanott kellene folytatni a vitát, ahol az a Kantin MO topicban kényszerűen befejeződött, Mac tiltása miatt. Maga a táma jó volt, a vitát tényleg eldurvították, de emiatt Mac tiltása jogos, szerintem. Vagyok annyira konteós, hogy az immár másfél hete zajló vita pont azért lett eldurvítva, hogy Mac lezárja a topicot, és így a kényelmetlen dolgoktól meg lehessen szabadulni a híveknek. Mert azért nem könnyű úgy érvelni, ha szembe jön a vona(t).

Az önjelölt prédikátorok fennkölt és üres, a végtelenségig ismételgetett szónoklatait nem tudom vitának nevezni.
Mac választása a lezár és kizár között szerintem hibás volt, de ezt neki kell eldönteni.

A fakivágás elött már bajok voltak.
Fenébe,pont most akartam beleszőni,hogy meg kéne alapitani a milicia jellegű Nemzetőrséget,és az abban való részvételt lehetne a vaálasztási rendszerben valló plusz hangsúllyal jutalmazni.Mellesleg izraeli mintára.Én komolyan ugy gondolom,hogy az ország,és benne a HM,problémái alavetően az intézményrendszerben gyökeredzik.Abban viszont igazad van,hogy érdemi vita helyet sok a felesleges személyeskedés.A szándékos mellébeszélés.Viszont gyakorlás nélkül nincs gyakorlott katona sem

• Tetszik
Reactions: szpg9
Az önjelölt prédikátorok fennkölt és üres, a végtelenségig ismételgetett szónoklatait nem tudom vitának nevezni.

Szaknyelven "shilling"-nek nevezik, advanced troll taktika amikor folyamatos ömlengéssel (ált. hazudozás, fake news) terelik a szót 1-1 topic-ban, hogy ne lehessen ott érdemleges beszélgetést folytatni.

Én mindenesetre örülök a bezárásnak és belpol tiltásnak.

Almáspite olcsón

almaspite8.jpg

Ooorky - erre gondolsz? :D

Szaknyelven "shilling"-nek nevezik, advanced troll taktika amikor folyamatos ömlengéssel (ált. hazudozás, fake news) terelik a szót 1-1 topic-ban, hogy ne lehessen ott érdemleges beszélgetést folytatni.

Én mindenesetre örülök a bezárásnak és belpol tiltásnak.

Én nem örülök a tiltásnak, mert katpol. belpol nélkül olyan, mint zokniban baszni.. (Ezt nem én találtam ki, de egy középsulis osztálytársan egy analóg szituációra, több, mint 30 éve).

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg