Nekem nem szólt senki!!! Szóval itt ha eddig tiltva volt a belpot, a mai napon hatványozottan az!!!
A jogszabályok nem ismerete még nem mentett fel senkit a jogkövetkezmények alól. Hátha egyszer még hasznos lesz ez a megjegyzés...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem nem szólt senki!!! Szóval itt ha eddig tiltva volt a belpot, a mai napon hatványozottan az!!!
"Tag: minszk2
Vétség: kampánycsend megsértése
Büntetés: 2 HÉT KITILTÁS"
Nem olvastam mi tortent, de ugy tudom par eve eltoroltek a kampanycsend fogalmat. Csak a valasztasra kijelolt helyek kozeleben nem lehet kampanyolni.
"Tag: minszk2
Vétség: kampánycsend megsértése
Büntetés: 2 HÉT KITILTÁS"
Nem olvastam mi tortent, de ugy tudom par eve eltoroltek a kampanycsend fogalmat. Csak a valasztasra kijelolt helyek kozeleben nem lehet kampanyolni.
Rendben. Urnazárás után amnesztiában részesítem majd.Ez kicsit erős lépésnek tűnik. Szerintem nem belpol-nak szánta, csak fellelkesedett a választás miatt és nem gondolta, hogy ez belpol. Szerintem elég lett volna a hozzászólás törlése és jelezni a többi embernek, hogy ilyet se írjunk be.
Rendben. Urnazárás után amnesztiában részesítem majd.
Csak megszeretném kérdezni, hogy így a választások elött egy nappal nem e lehetne megnyitni a magyarország topikot vagy a kantint hogy ki ömölhessen a sok felgyülemlet belpolitikai vélemény?
Nem mintha szeretnék véleményt nyilvánítani a témában, csak nagyon szórakoztató volna olvasni. Aztán választás napján megint lezárni és újra tilos a belpol.
Kár volt a belpolt visszaengedni. Egy rakás értelmes ember a pöcegödör aljáig tudott süllyedni 2 nap alatt. Volt akiről eleve tudtam hogy ab start elmebeteg, de páran az eddig rájuk nem jellemző mélységben is tudtak nagyot villantani.
Szörnyű volt nézni, hogy amúgy értelmes emberek hogyan kapaszkodnak nyilvánvaló hazugságokba és hogyan foszlik le róluk posztról posztra mindaz ami kiemelhetné őket a csőcselék közül.
Félreértés ne essék, ez igaz pro és kontra mindkét táborra.
Egy próbát megért. Viszont mostantól aki visszasírja a belpot az nem mondhatja, hogy nem kapott még egy esélyt. Be kell látni, hogy nem működik a dolog.Kár volt a belpolt visszaengedni. Egy rakás értelmes ember a pöcegödör aljáig tudott süllyedni 2 nap alatt. Volt akiről eleve tudtam hogy ab start elmebeteg, de páran az eddig rájuk nem jellemző mélységben is tudtak nagyot villantani.
Szörnyű volt nézni, hogy amúgy értelmes emberek hogyan kapaszkodnak nyilvánvaló hazugságokba és hogyan foszlik le róluk posztról posztra mindaz ami kiemelhetné őket a csőcselék közül.
Nem a belpol. kitárgyalása nem működik, hanem az ország belső politikai párbeszéde, a topik csak ennek a hű lenyomata. (Mondjuk még savazás, esernyőzés, halálbüntetés követelése nem volt a fórumon, tehát csak mérsékelten megy a lefejezés...)Egy próbát megért. Viszont mostantól aki visszasírja a belpot az nem mondhatja, hogy nem kapott még egy esélyt. Be kell látni, hogy nem működik a dolog.
Az internet hatalmas. Rengeteg fórum van ahol belpolt ki lehet tárgyalni. De mivel ez hadtech fórum a belpol egy teljesen mellékes téma.Öntsük ki a gyereket is a fürdővízzel? (fejvakarás)
Az internet hatalmas. Rengeteg fórum van ahol belpolt ki lehet tárgyalni. De mivel ez hadtech fórum a belpol egy teljesen mellékes téma.
És jelenleg többet árt mint használ.
De vedd a pozitív oldalát. Tekints úgy a fórumra mint egy menedékre, ahol nyugi van.
Nézd a statisztikai oldalát. Egy fórumtárs írta a bejegyzések cirka 20%-át és ezzel generálta a topikbejegyzések 40-60%-át. Szerencsére viszonylag kultúráltan folyt az eszmecsere. Arra is jó volt, hogy ne a hadteck topikokban vezessék le a fegyülemlett tesztoszteront.Az internet hatalmas. Rengeteg fórum van ahol belpolt ki lehet tárgyalni. De mivel ez hadtech fórum a belpol egy teljesen mellékes téma.
De vedd a pozitív oldalát. Tekints úgy a fórumra mint egy menedékre, ahol nyugi van.
Nézd a statisztikai oldalát. Egy fórumtárs írta a bejegyzések cirka 20%-át és ezzel generálta a topikbejegyzések 40-60%-át. Szerencsére viszonylag kultúráltan folyt az eszmecsere. Arra is jó volt, hogy ne a hadteck topikokban vezessék le a fegyülemlett tesztoszteront.
Az internet hatalmas. Rengeteg fórum van ahol belpolt ki lehet tárgyalni. De mivel ez hadtech fórum a belpol egy teljesen mellékes téma.
Kár volt a belpolt visszaengedni. Egy rakás értelmes ember a pöcegödör aljáig tudott süllyedni 2 nap alatt. Volt akiről eleve tudtam hogy ab start elmebeteg, de páran az eddig rájuk nem jellemző mélységben is tudtak nagyot villantani.
Most megint irjam le kedvenc Perjés idézetemet?Sajnos nem lehet kikacsolni a haditémábol a politikát.Még technikai szinten sem.A kinaiak nem azért épitenek hordozkat,mert technikailag képessek rá.Politikai okokbol van rá szükségükAz internet hatalmas. Rengeteg fórum van ahol belpolt ki lehet tárgyalni. De mivel ez hadtech fórum a belpol egy teljesen mellékes téma.