OKÉ, akkor holnap megyek és leadok legalább 10 szavazatot.
Ok,én úgysem szavazok,a nejem sem,szóval toljad a voksokat.
Miért állt bele a talajba a geotermikus topik,várom az infókat,sztorikat,erre bevetted a fogalmazásgátlót.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
OKÉ, akkor holnap megyek és leadok legalább 10 szavazatot.
Miért állt bele a talajba a geotermikus topik,várom az infókat,sztorikat,erre bevetted a fogalmazásgátlót.
Csak megszeretném kérdezni, hogy így a választások elött egy nappal nem e lehetne megnyitni a magyarország topikot vagy a kantint hogy ki ömölhessen a sok felgyülemlet belpolitikai vélemény?
Nem mintha szeretnék véleményt nyilvánítani a témában, csak nagyon szórakoztató volna olvasni. Aztán választás napján megint lezárni és újra tilos a belpol.
Állandóan elfajultak a viták. Nem működött "szépen" a dolog.
A végső döntés minden Tcaté volt.
Nem lesz.
Mindenki vezesse le holnap a szavazófülkében.
Nem működött. Ha az elején konstruktívnak is indul utána veszekedésbe trokollik.
Az internet hatalmas. Rengeteg olyan platform van ahol ezeket be lehet pótolni.
Basszus én abban a hiszemben regisztráltam itt, hogy Tcat tulajdonképpen nem más, mint a már máshol elhiresült Tomcat (2006 MTV székház ostrom). Hát ezt benéztem....
Ezt miből gondoltad...?Basszus én abban a hiszemben regisztráltam itt, hogy Tcat tulajdonképpen nem más, mint a már máshol elhiresült Tomcat (2006 MTV székház ostrom). Hát ezt benéztem....
Az SG-n jelen voltál/vagy?
Azért megemlítem, hogy 1998/1999 környékétől, de 2000-el kezdődően már biztosan magam is a Tomcat nicket használtam online felületeken - leginkább: sg.hu fórum, Counter Strike, saját weboldalak.
Aztán ugye Polgár Tamás még 2006 előtt Tomcat nickkel berobbant a köztudatba én meg kezdtem unni, hogy rákérdezgetnek, hogy az a Tomcat vagyok-e. Nem tudom amúgy melyikünk kezdte el korábban használni ezt a nevet.
Már nem is emlékszem mikor váltottam. 2002-ben még biztos használtam, így talán 2003-ban rövidítettem Tcat-re. Az rémlik, hogy ezt követően a fősulin az IT rendszerben a login nevem még tomcat maradt úgy 2004-2005 környékéig. Akkor technikai okokból ott is tcat lett. Lévén valamilyen kurzus kapcsán beizzítottak a rendszerben egy Apache Tomcat névre hallgató webszervert. Én meg egy szép napon azt vettem észre, hogy ugyan be tudok lépni a tomcat felhasználónévvel, de semmi sem működik úgy ahogy kéne. No, kb fél órányi rugózás után az IT részlegnél a fejükre csaptak, hogy baszki az Apache Tomcat a tomcat felhasználónevet használja, nem csoda, hogy nekem bekavart ezzel.
Ezt miből gondoltad...?
Az nem tűnt fel, hogy Tcat akkor is kommentelt, amikor Tomcat előzetesben volt hónapokig..?
Az SG-n jelen voltál/vagy?
Meg amúgy a székházostrom az Toroczkai (szül. Tóth) de mit számítEzt miből gondoltad...?
Az nem tűnt fel, hogy Tcat akkor is kommentelt, amikor Tomcat előzetesben volt hónapokig..?
Azért megemlítem, hogy 1998/1999 környékétől, de 2000-el kezdődően már biztosan magam is a Tomcat nicket használtam online felületeken - leginkább: sg.hu fórum, Counter Strike, saját weboldalak.
Aztán ugye Polgár Tamás még 2006 előtt Tomcat nickkel berobbant a köztudatba én meg kezdtem unni, hogy rákérdezgetnek, hogy az a Tomcat vagyok-e. Nem tudom amúgy melyikünk kezdte el korábban használni ezt a nevet.
Már nem is emlékszem mikor váltottam. 2002-ben még biztos használtam, így talán 2003-ban rövidítettem Tcat-re. Az rémlik, hogy ezt követően a fősulin az IT rendszerben a login nevem még tomcat maradt úgy 2004-2005 környékéig. Akkor technikai okokból ott is tcat lett. Lévén valamilyen kurzus kapcsán beizzítottak a rendszerben egy Apache Tomcat névre hallgató webszervert. Én meg egy szép napon azt vettem észre, hogy ugyan be tudok lépni a tomcat felhasználónévvel, de semmi sem működik úgy ahogy kéne. No, kb fél órányi rugózás után az IT részlegnél a fejükre csaptak, hogy baszki az Apache Tomcat a tomcat felhasználónevet használja, nem csoda, hogy nekem bekavart ezzel.
"Tag: minszk2
Vétség: kampánycsend megsértése
Büntetés: 2 HÉT KITILTÁS"
Nem olvastam mi tortent, de ugy tudom par eve eltoroltek a kampanycsend fogalmat. Csak a valasztasra kijelolt helyek kozeleben nem lehet kampanyolni.
Annyi volt a bűne, hogy leírta, kire szavazott, ma reggel, közvetlenül a szavazókörök megnyitása után. De azt mondom, ma Mac-nak sem kellene árgus szemmel figyelni a HSZ-okat, hanem inkább el kellene menni szavazni, kinek-kinek a saját meggyőződése szerint... Remélem Mac nem küld engem is a pálya szélére...
Nem. A szavazásra való búzdítás nem jelenti a kampánycsend megsértését.Remélem Mac nem küld engem is a pálya szélére...
Nekem nem szólt senki!!! Szóval itt ha eddig tiltva volt a belpot, a mai napon hatványozottan az!!!"Tag: minszk2
Vétség: kampánycsend megsértése
Büntetés: 2 HÉT KITILTÁS"
Nem olvastam mi tortent, de ugy tudom par eve eltoroltek a kampanycsend fogalmat. Csak a valasztasra kijelolt helyek kozeleben nem lehet kampanyolni.
Nem. A szavazásra való búzdítás nem jelenti a kampánycsend megsértését.
Ha vissza olvasol,megérted miért nincs most belpol,megjegyzem,a hétfőig tartó zárórát jó ötletnek tartom a közelmúlt tükrében.
Utána lehet majd hazai biztpolozni.
Érteni vélem a lezárás okát,úgyis kampánycsend van .
Bírjátok ki.
Már nagyon régóta nem. Úgy rémlik még érettségi előtt, tehát 2000 tavasza előtt akadtunk rá egy gimis osztálytársammal - akkor még a supergamez.hu domain alatt volt elérhető. Fura, mert rákeresve a nickevemre 2001 januári regget ír, ezek szerint csak akkor regisztráltam. Ahogy most futólag nézem 2004 ősze felé hagytam abba az ottani kommentelést.