Visszajelzések és javaslatok

A magyar haderő fejlesztési topikból kérném a 30323 as hozzászólásom áthelyezését a TR-85 topikba.

Lehetne törölni ezt a hozzászólásomat mielőtt megtéveszt másokat is? blogen, post: 447735! Sajnos minden szar én meg elővigyázatlanul ünnepeltem egy félreértést amit a típusnév indikált.

Azért zártad le a Kantint, mert Molni posztolt egy vállalhatatlan/necces véleményt és inkább az indulatok elszabadulása előtt megelőzve a bajt inkább pc. cenzúrát vezettél be? Nem ez a módja a jó moderálásnak! Tessék megnevezni a bűnöst, és a tényszerű vétséget! Ebből tanulhatnak a fórumtársak.

HALLÓ, könyörgök, TÖRÖLJE már valaki a Mi-24 Hind/Superhind topikból a 318. sz. szövegemet, mert hülyeség, téves infó is van benne, és már like-olták is ketten, szóval legalább a többiek ne kapjanak téves infót!!!

HALLÓ, könyörgök, TÖRÖLJE már valaki a Mi-24 Hind/Superhind topikból a 318. sz. szövegemet, mert hülyeség, téves infó is van benne, és már like-olták is ketten, szóval legalább a többiek ne kapjanak téves infót!!!
Jelentsd kérlek.
Mikor nyit a Kantin? Reggel 8-kor vagy 9-kor? :D
Reggeli kávézás közben
Azért zártad le a Kantint, mert Molni posztolt egy vállalhatatlan/necces véleményt és inkább az indulatok elszabadulása előtt megelőzve a bajt inkább pc. cenzúrát vezettél be? Nem ez a módja a jó moderálásnak! Tessék megnevezni a bűnöst, és a tényszerű vétséget! Ebből tanulhatnak a fórumtársak.
Igen. Valami olyasmi.

Zealnek sikerült szövegértelmezésből megbuknia...

Azért ha valaki valamit töröl, jó lenne, ha tudnánk mit és ki töröl. Nem csak annyi jelenne meg, " hogy ezt most fejezzétek be". De könyörgöm, mit fejezzünk be ??????

Szeretném megkérdezni nem lehet valamit csinálni az adott úriemberrel,hogy megnyugodjon egy kicsit??...2 nap alatt több mint 10 emberrel veszett össze.Ez nagyon nem vet jó fényt a htka-ra. Jeleztem....
Az milyen fényt vet, hogy egyesek egy Haditechnikai oldalra csak politizálni járnak úgy, hogy kb. csak hazudoznak és nem is érvelnek...?
Hm...?

Szeretném megkérdezni nem lehet valamit csinálni az adott úriemberrel,hogy megnyugodjon egy kicsit??...2 nap alatt több mint 10 emberrel veszett össze.Ez nagyon nem vet jó fényt a htka-ra. Jeleztem....

Ha esetleg rám gondolsz, én nem vesztem össze senkivel sem. De, ha szerinted az összeveszés = az egyet nem értéssel, akkor menthetetlen vagy, sokakkal egyetemben.... Azért az feltűnt, hogy akikel úgymond összevesztem, soha nem a zsidózó, libsiző komcsizó nick-eket akarták innen kitiltani, hanem azokat, akiknek esetleg más véleményük van a világról, mint nekik. Üdvözlet az orwelli világban (1984), de jöhet Kafka is..... Még ha nem is bunkóznak, hanem csak érvelnek. Felőlem ki is tilthattok, bár jó itt, de nem ez a világ közepe...Ajánlom olvassatok, tanuljatok, talán rájöttök így, ki miért azt kommenteli, amit. Enélkül csak végrehajtó katonák vagytok. Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa...

Ha esetleg rám gondolsz, én nem vesztem össze senkivel sem. De, ha szerinted az összeveszés = az egyet nem értéssel, akkor menthetetlen vagy, sokakkal egyetemben.... Azért az feltűnt, hogy akikel úgymond összevesztem, soha nem a zsidózó, libsiző komcsizó nick-eket akarták innen kitiltani, hanem azokat, akiknek esetleg más véleményük van a világról, mint nekik. Üdvözlet az orwelli világban (1984), de jöhet Kafka is..... Még ha nem is bunkóznak, hanem csak érvelnek. Felőlem ki is tilthattok, bár jó itt, de nem ez a világ közepe...Ajánlom olvassatok, tanuljatok, talán rájöttök így, ki miért azt kommenteli, amit. Enélkül csak végrehajtó katonák vagytok. Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa...

nem rád gondoltam.......semmi bajom veled:)....abszolút nem olvasom azt amit írsz,egyszerűen azért,mert számomra a nagy semmiről beszélgettek, aminek mindig ua a vége.:(:(.Én politikáról egy szót sem beszélek.....teljesen másban hiszek!

Ojvé! Mert ha tényeket törölnék, mi lenne? Valami olyasmi volt, hogy te meg a nejed az egyetemen mittoménmicsodát szerveztetek stb. stb.
Vagyis a volt nejed.
Mindegy. Csókoltatom őt is meg a mostanit is.

Oké megvan, én is erre gondoltam, de sajna az akár törlöd, akár nem, még tény volt... Nagyképűen mondhatnám, történelmi tény.. És persze az elejétől a végéig igaz... De hát a MOL-os főnőköm (1994-2000) is üldözte és kirúgatta azokat, akik látták még kezdőként dolgozni...Ez a sors itt is. A királyt csak királyként lehet ismerni, halandóként nem...Fájdalomdíjnak küldhetnél nekem egy üveg jó vörösbort...Most ezzel szembesülve jól esne...Köszi előre is. Priviben címet cserélhetünk, persze ezt is szigorúan kinspirálva...

• Tetszik
Reactions: Mackensen