Visszajelzések és javaslatok

A témák közötti idézés legalább annyira kontraproduktív, mint hasznos. Ha elkezdődik a vita egy témában, akkor a témaváltás/topikváltás esetén el is hal. Tehát hasznos viták akadhatnak el könnyen topikváltásnál.

Vagy egy bejáratottabb közösségben témán kívüli, de közösségépítő viták akadnának el így. Például a régi katonasztorik esete.

Ezzel a probléma az, hogy mivel a HTKA-n kb. minden apróságnak külön topicja van, ha a téma elfordul a topic eredeti témájától, akkor elég lehetettlen helyzet születik - kvázi offtopiccal lesz tele a topic, ami egyfelől nem a topic témájáról szól, másfelől később, ha úgy adódik, a téma valódi topicjában nem szerepel a vita, ami esetleg ott később is gyökeret verhetne.

Erre nincs jó megoldás, külföldi fórumokon viszont az offtopic általában üldözendő, és inkább átrakják a hsz.-eket a megfelelő topicba...

• Tetszik
Reactions: sirdavegd and endre
Mint talán láttátok egy másik topicban szpg9 megkeresésének eleget téve a szerkesztőségen belül megvitattuk ügyét és 2 hónapos kitiltását visszavontuk.

Viszont szeretném nyomatékosan megkérni az érintetett, hogy a továbbiakban törekedjen mindenféle aktuál- és pártpolitikai tartalmak mellőzésére, azokat ne csempéssze be hozzászólásaiba. Saját szakterületéhez kötődő, molni által "szakmázgatásként" megjelölt, poltikamentes hozzászólásait továbbra is szívesen látjuk a fórum releváns kategóriáiban.

Azért ehhez A HSZ-hez majd valamikor lesz talán néhány keresetlen szavam. Direkt nem léptem fel hetek óta, de azért megy rendesen a belpol nélkülem is, minden retorzió nélkül. Szevasztok...

Kedves MAC?
Elmondanád, mi ez a törlés? Hosszú itteni pályafutásom alatt nem adtam okot törlésre.

Kedves MAC?
Elmondanád, mi ez a törlés? Hosszú itteni pályafutásom alatt nem adtam okot törlésre.
Ha az F-35 topikra gondollsz akkor ott nagyon OFF-be ment el a társalgás, méghozzá a legrosszabb irányba. A biztbol méllységes bugyraiba. Szóval, ami nem kötődött az F-35 géphez, ment a levesbe válogatás nélkül.

• Tetszik
Reactions: Pocok75
A bizpol észak korea topicot sikerült ukránosoknak széttrollkodni. Lehetne onnan az offtopicot áttenni ukránékhoz vagy ex-oroszországékhoz?

Tudna valaki egy képfeltöltő oldalt ajánlani? Mert a kephost.com már nem működik, a többivel amit talaltam valamiért nem tudom normálisan beilleszteni a képeket a hozzászólásaimhoz.

Én nem használom, meg cégnél valamiért erről az oldalról megosztott képek le vannak tiltva. Én a saját mediafire tárhelyemre kezdek átszokni. Arról tudom, hogy működik és nem tűnik el...

Feltehetően a rendszergazdák monitorozzák melyik oldalról vannak nagyobb letöltések, és fekete listázzák az olyan oldalakat, ahonnan nagyobb mozgás van. :)

Én is főleg az Imgur-t használom évek óta. Azzal csak egy gond van, hogy ha 120 napig nem nyitják meg a képet (ie. nincs lekérés, ha beágyazod), akkor törlik. Az SG fórumában ezért nincsen kép egy csomó hozzászólásomnál már. :mad:

Feltehetően a rendszergazdák monitorozzák melyik oldalról vannak nagyobb letöltések, és fekete listázzák az olyan oldalakat, ahonnan nagyobb mozgás van. :)

Én is főleg az Imgur-t használom évek óta. Azzal csak egy gond van, hogy ha 120 napig nem nyitják meg a képet (ie. nincs lekérés, ha beágyazod), akkor törlik. Az SG fórumában ezért nincsen kép egy csomó hozzászólásomnál már. :mad:
Ezért tértem át MF-re.

Más. A cikkek gyakorlatilag megszűntek, az elmúlt 1,5 évben kb. csak a két nagyobb írásom jelent meg. A HT összefoglaló mellékletében van Tunguzka anyag angolul. Ha valakinek van kedve lefordíthatná magyarra. Orosz nyelven van hasonló anyag Oszáról, de az is át lesz téve majd angolra.

Valakinek van kedve és ideje?

No, volt egy kis malőr, egy ideje nem ment ki semmi email a fórumból. Ez most korrigálva.

• Tetszik
Reactions: sandman
Kellene létrhozni egy új topicot, kifejezetten anyázás, bunkózás és szidás céljából. Így legalább egy helyre lehetne terelni mindazt az indulatot, stb..., ami a többi topicot szennyezi... Mi a véleményetek???

Kellene létrhozni egy új topicot, kifejezetten anyázás, bunkózás és szidás céljából. Így legalább egy helyre lehetne terelni mindazt az indulatot, stb..., ami a többi topicot szennyezi... Mi a véleményetek???
Volt ilyen, semmin sem változtatott.