Visszajelzések és javaslatok

A Civil repülés miért nincs a helyén a fórumok listájában?
Nekem ott van. A fórumban is látszik mindenhol.
w4ggkcgp8r5swpv2iig3.png

Más.
Ismételten a közösséghez fordulok. A készülő cikkek nyelvtani és stilisztikai korrektúrázásra kérnénk a jövőben önként jelentkezőket. Nem kell a műszaki tartalommal foglalkozni. Fel lehet fogni úgy is, hogy a cikkek beta változatát a jelentkezők előbb olvashatják.

Más.
Ismételten a közösséghez fordulok. A készülő cikkek nyelvtani és stilisztikai korrektúrázásra kérnénk a jövőben önként jelentkezőket. Nem kell a műszaki tartalommal foglalkozni. Fel lehet fogni úgy is, hogy a cikkek beta változatát a jelentkezők előbb olvashatják.

Word doksiban szívesen megnézem, korrektúrázom, ha van észrevételem. Vagy használod, vagy nem. :)

Az életem során, már sok szöveget átnéztem, bár azok tény beszámolók és terv szövegek voltak. :)

Csak az eljuttatás és válasz a gond részemről.

Jó szándékból! :)

Mivel úgy érzékelem, hogy többen csak másfelé néznek, mint a

"https://forum.htka.hu/forums/biztonságpolitika.92/" oldal nem volna fontos, így kikényszerítve a problémakört, ide helyezem, így kérném a simulékony, hihetetlen tűrőképességgel megáldott [ itt a leboruló icon] Modikat, hogy bánjanak az anyaggal ahogy akarnak, mert én nem tudom, hogy hová kellene tenni. Kuka? : :)

Screen-Shot-2019-03-05-at-5.46.44-PM.png

https://csbaonline.org/research/pub...ing-the-u.s.-navys-carrier-air-wi/publication

Bocsi. :)
Ez a NAVY fényezésére való anyag, annyit lehet megtudni belőle, hogy "A pénzt jól költöttük el, de adjatok még!"
A képen látható szituáció meg nedves álom. Az oroszok fejenként 2 üveg vodka után sem így veték be a hattyúkat.

Ez a NAVY fényezésére való anyag, annyit lehet megtudni belőle, hogy "A pénzt jól költöttük el, de adjatok még!"
A képen látható szituáció meg nedves álom. Az oroszok fejenként 2 üveg vodka után sem így veték be a hattyúkat.
Jó, renben én sem
A kérdés az volt részemről,

hogy hova, vagy a kuka.

:)

Más.

Én szívesen lektorálok cikkeket, anyagokat, egyébként is szoktam ilyesmit. Heti 1-2 cikk belefér. Az indexes trehányságon meg mindig kiborulok :D
Sőt asszem ötös voltam magyarból is! :D

Én szívesen lektorálok cikkeket, anyagokat, egyébként is szoktam ilyesmit. Heti 1-2 cikk belefér. Az indexes trehányságon meg mindig kiborulok :D
Sőt asszem ötös voltam magyarból is! :D
Word doksiban szívesen megnézem, korrektúrázom, ha van észrevételem. Vagy használod, vagy nem. :)

Az életem során, már sok szöveget átnéztem, bár azok tény beszámolók és terv szövegek voltak. :)

Csak az eljuttatás és válasz a gond részemről.

Jó szándékból! :)
Kérlek PM-ben küldj egy email címet.

@Tcat, @Phoenix
Hogyan lehet egy PM beszélgetés taglétszámát kibővíteni? Van ennek jogosultsági beállítása, de az istennek sem találom meg, hogy hogyan lehet plusz embert hozzáádni.