Visszajelzések és javaslatok

Hát ez is egy vélemény. Van akinek pont ez tetszik, mindenkinek nem tudunk a kedvére tenni. Ha Tcatnek jut rá ideje, akkor remélhetőleg jönnek majd theme-k is, addig tessék ezzel beérni :)

Szerintem tök jó lett az oldal, de miattam ne gátoljátok meg magatokat mindenféle kép és dizájn alkalmazásában.

Itt mintha nem F-4-esekről lenne szó....

http://htka.hu/forum/3-generacios-tipusok/mcdonell-douglas-f-4-phantom-ii/

Terminator:

Ha jól sejtem, akkor abba a topikba egy japán F-4-váltás lett belinkelve, gondolom ezért nincs nagyon a topik címéhez kötődő hsz. benne (mi meg nem voltunk elég éberek, hogy finom eszközökkel a megfelelő irányba tereljük a beszélgetést :) ).

"Facebook képzóna: Ebben a dobozban facebook oldalunkra feltöltött képek közül a mindenkori 2 legfrissebb látható."

Nálam ugyanaz látható kétszer.

Istenkirály az új felület. FF alatt kirány, IE8 alatt totál szét van esve. Tudom, IE8 = fos, de a cégnél csak az van. :)

Na srácok, ez f@sza lett! :)
sf-cool.gif

Egy olyan órája már IE8 alatt is egyben van. Nem tökéletes, de a szétesés megszüntetve, használható :)

IE8 és IE9 alatt a lenyíló menük továbbra sem látszanak, azt még javítanom kell.

Így néz ki a PÜ oldal, ha vannak üzeneteid - bejövő, kimenő, vagy mindkettő:

http://htka.hu/etc/screenshots/PM.png

A baloldali doboz az üzenetválasztó, ott jelennek meg a küldött és az érkezett üzenetek is. Illetve ha válasz érkezik adott PÜ-re, akkor azt is jelzi az üzenet tárgya mellett zárójelben, hogy az adott beszélgetés hány üzenetet tartalmaz. Gmail jellegűen.

A baloldali dobozban az adott beszélgetés szálat kiválasztva a jobboldali dobozban jelennek meg az adott szálhoz tartozó üzenetek - mint egy kis privát fórum topic. A baloldali listában lévő szálaknál mindig annak a neve látszik, aki kezdeményezett - azaz ha te küldted az első üzit, akkor a te neved, ha valakitől kaptad, akkor annak a neve.

Az megoldható lenne, hogy a hozzászólások számát jelző kis számra kattintva egyből a hozzászólásokhoz ugrana az oldal?

A cikkeknél csak az utolsó 9 látszik, hiányzik a "a kategória további hírei" gomb.
Már van

Az megoldható lenne, hogy a hozzászólások számát jelző kis számra kattintva egyből a hozzászólásokhoz ugrana az oldal?
Mostantól így működik. Eleve így akartam, csak valamiért nem került rá link eredetileg, illetve közben meg elmaradt ennek pótlása.

Mostanában ritkán vagyok itt, de gratulálok az új felülethez! Ez több mint amit bárki várt szerintem. Esetemben legalább is biztos. :)

hendrick olvasónk jelzése alapján javítva lett némi gubanc, ami a felhasználói csoportokat érintette. Ha minden igaz eddig elég sokmindnekinek nem voltak elérhetőek a fórum funkciók, praktikusan csak olvasni tudták azt. Ez most javítva lett, rendben kell működnie mindenkinek. Elvikeben biztosan, reméljük a gyakorlatban is :)

Már vártam ki szól miatta :) Az a hír azért esett ki a pikszisből, mert nem lett hozzá fórumtopic kapcsolva. Elmaradt, szóval speciális eset.

Alapesetben ugye minden hírhez társítunk topicot és onnétól kezdődően teljesen mind1, hogy a fórumból, vagy a hír alól írtok hozzá, mindenképpen számolva lesz és minden lehetséges helyen kijelzésre is kerül.

Köszönöm!Akkor csak a szokásos:engem utál az oldal és ezen az új kinézet sem változtatott :D