K
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na, ez a rész a flash alapúság miatt nem működik perpill, de kérdeztem és azt mondták, hogy az átmentése olvasható formában a "to do" listán van.
Ezt tuti ide szántad?
Szerkesztősávban keresd meg ezt az ikont: [ ] . Klikk és jön a magicMiért nem tudok a puszta íráson kívül semmilyen más funkciót használni telefonról? Sem emoji, sem szövegkiemelés... Ez csak nekem nem jó, vagy mindenkinek nem az?
Eljön még a pillanat, amikor öregtank ki lesz innen vágva?
A folyamatos személyeskedése, trollkodása és topikrombolása az teljesen OK?
Kár ennyit kínlódni vele. Lejárt már a szabatossága. Kell neki egy virtuális Kornet-EM, az gyorsan megoldja problémát. Régeben (úgy 6-7 éve) még voltak ilyenek a gépemen szépen becsomagolva küldésre készen. Nem én csináltam őket, hanem küldték "ajándékba". Néha direkt engedtem be a rendszerembe azért hogy "begyűjtsem" és kicsit "belenézzek". Persze ehhez nem árt érteni mély rendszer szinten, ismerni kell az ilyen szörnyetegekkel a bánásmódot, utána a tiszta rendszer visszaállítását, meg sok boncoló és elemző programot, a karantén gyakorlati megvalósítását stb.Nem, felújítjuk, kap még páncélt, jobb motort, azt meglátjuk, ha nem változik semmi, akkor elüldjuk egyedül vissza foglalni Erdélyt.
Stop using drugs.Kár ennyit kínlódni vele. Lejárt már a szabatossága. Kell neki egy virtuális Kornet-EM, az gyorsan megoldja problémát. Régeben (úgy 6-7 éve) még voltak ilyenek a gépemen szépen becsomagolva küldésre készen. Nem én csináltam őket, hanem küldték "ajándékba". Néha direkt engedtem be a rendszerembe azért hogy "begyűjtsem" és kicsit "belenézzek". Persze ehhez nem árt érteni mély rendszer szinten, ismerni kell az ilyen szörnyetegekkel a bánásmódot, utána a tiszta rendszer visszaállítását, meg sok boncoló és elemző programot, a karantén gyakorlati megvalósítását stb.
De akárhogy elcsomagoltam őket biztonságosan, sok víruskereső akkor is hisztériázott miattuk, aztán egyszer letöröltem a "készletet", Úgy sem használtam soha.
Egyszer virtuálisan besétáltam a világ legnagyobb hackereinek barlangjáda is kíváncsiságból. Semmi nem történt. Ott egy hajad szála sem görbül meg. Olvasgattam a kódokat napokig, aztán meguntam. Én nem hackerkedtem soha, de sok helyre besétáltam ahol nyitva hagytak hátsó ajtókat, persze nem tudtak róla. Én meg jót nevettem. Egyszerűen nem vonz "a sötét oldal".
Ne légy már ilyen galamblelkű. Te is szeretsz osztogatni mindenféle jelzőket. Ez belefér, szerintem.Tedd ignorera, ha annyira zavar.Eljön még a pillanat, amikor öregtank ki lesz innen vágva?
A folyamatos személyeskedése, trollkodása és topikrombolása az teljesen OK?
Nem biztos, de azt gondolom, hogy a szinvonalért egy nyilvános fórumban a moderátorok a felelősek.Az struccpolitika.
+1, egy nemz...fórumbiztonsági átvilágítás után mindenképp pajzsra emelném a kollégát.Nem biztos, de azt gondolom, hogy a szinvonalért egy nyilvános fórumban a moderátorok a felelősek.
Ha neked oszlopos tagként ezzel gondjaid vannak, akkor én mindenképpen bátorítanálak, hogy jelezd ezt feléjük.
Én is érzem mostanában némi hiányát a szigornak, de ne az legyen már a megoldás, hogy "kifelé panaszkodunk, hogy mennyire szarok vagyunk".
Én már egy ideje jeleztem a még aktív moderátoroknak, hogy adjanak moderátori jogokat @Terminator -nak.
Ha nekik nincs erejük, idejük a nyesegetésre, akkor kérjenek olyantól segítséget, akinek látványosan van erre kapacitása.
+1, egy nemz...fórumbiztonsági átvilágítás után mindenképp pajzsra emelném a kollégát.
Szeretnék kérni egy random rövid kitiltást magamra, hogy Leonidas megmutathassa az oviban, hogy az apukája elintézte. Köszönöm.
Az nem ugyanaz és szeretnék a világ egyik legszánnivalóbb emberének egy kis sikerélményt adni, hogy végre elengedhesse a komplexusait és felnőhessen.Fel tudod fuggeszteni a profilod, nem?
Az nem úgy van ám, hogy te csak valami random kitiltást kérsz magadra. Régebben könnyen megesett, hogy mire észbe kapott a vitatkozó fórumozó, két hónap bünti figyelt a neve mellett. Ma meg mi van? Alig van moderáció. Kénytelenek vagyunk felnőtt módjára viselkedni, ...amit kikérek magamnak. @Tcat ez felháborító!Szeretnék kérni egy random rövid kitiltást magamra,