A fejlesztők néha még titkos adatokhoz is jutnak - menetrend szerint páran rá is basznak erre nyugaton
- elég pontosan van lemodellezve szinte minden, erről még hiba nélkül nincs semmi, persze.
Én nem játszottam vele, de a techfát meg meg a röntgen ábrákat átnéztem.
A kicsit is modernebb technikák esetén teljesen pontatlan a játék páncél modellezése.
Igazából a svéd tesztig se jutottak el a legtöbb esetben. Gyakorlatilag mindenbe első generációs NERA-t rajzolnak be, miközben jól lehet tudni, hogy nagyon nem ez a helyzet manapság.
Fórum részen olvastam, hogy linkeltek nekik szabadalmakat modernebb NERA-król, az sincs modellezve.
Ha nem is tudják pontosan a páncél összetételt, de mért adatok valósan vannak. Ezeket is figyelmen kívül hagyják.
A Challenger 2-es botrány pont abból volt, hogy olyan 20 centi valós vastagságot tévedtek a tank páncélzatában, anyag összetételről nem is beszélve...
Leclercnél ismert, hogy az S2 kibírja szemből 200 méterről az OFL F1-et a tornyon, tudtommal ehhez képest papír volt az egész harckocsi.
Németeknél azonnal van DM53, a lényegében ugyan akkor megjelenő M829A3 persze nincsen...
Az meg amit a Merkavákkal műveltek meg megint egy külön vicc kategória.... Reaktív páncélzata van az MK4-nek, rajta is van a felirat, hogy robbanó reaktív, erre nem tud annyit a páncélja, mint egy első generációs NERA. Hát LOL.