WG-ben a játékosok top felső harmadában vagyok kb. szóval igen, elég jól képben vagyok.
A 15-os front armoros Leo2 lekapásához olyan tűzerő kell, hogy egy pillanat alatt eltűnjön, hogy az iszonyat, ha csak nem erdőben bóklásztak és kapta le egy csoport egy salvoval, ami elég valószínűtlen, meg ezt tagadtad is. Ha MI ellen volt, akkor meg tényleg mosolygok. Az MI-t már újoncként is meg tudtam verni VH szinten 2 hét után annyira debil...
Tüzérség meg biztosan nem szedte szét, mert mozgó célok ellen ALB-ben sem ért semmit, ezen felül még a 155 milis artyt is körberögöhték már a 10-12-es páncélú tankok még, ha egyhelyben álldogáltak is. RD-ben már 14-15 armor táján van jó morál védelem a közeli 155 mm-es tüzérség ellen, mert felbuffoltak minden HE area effectet. Bomba, tüzérség, egyre megy.
Mondom, senki nem jelentett ilyen bugot, de biztos a közösségben van a hiba mi...?
Nem tudok mindent jobban, de WG terén elég komptenes vagyok. A kill listet meg szólóban is meg tudtad volna nézni, de te inkább törölted a játékot és még okoskodsz is mellé. Tudod, ez az amire azt mondom, hogy irritáló troll. De jöhetsz RD-zni és mutast be, hogy mekkora spíler vagy.
Ha a kepkezlo magához tér, akkor tehetek be pár kill listet, ha érdekel, hogy mire vagyok képes...
A 10 v 10 játékoknál n+1-szer volt, hogy csak azért volt döntetlen, mert én szereztem egy 20-25k pontos destructionban a killek 25-30%-át úgy, hogy veszteségek 10%-a sem volt az enyém... Volt olyan, hogy én voltam az egyedüli pozitív kill ratio-s és mi győztük, mert én egyedül 3500-4000 pont pluszt lapátoltam össze...
Még most is 60%-os win ratiom van úgy, hogy eszméletlen mennyiségű draw van statban, mert mostanában a többi magyar srác eltűnt és sajnos vadidegennek tolva sokszor az idegbaj kerülget. Sajnos eszméletlen trógerekkel futottam össze jó sokszor... Amíg csak magyarokkal toltam csapatban, addig 80% közeli győzelmi arányom volt, csak azért volt alatta, mert RD beta alatt szólóban is toltam.
Mirt van az, hogy egyesek ennyire szeretnek házhoz menni a pofonért...?