Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"mi sugárban okádjuk a kelet porát"Mennyire ül ez a szám, ma is:
Na most gondolhatod, hogy nem erdős péter nyomta rá a pecsétet, hogy akkor most Zalatnai Cini helyett kinyomunk 100 ezer Ballagó idők bakelitet. Az első Ballagó idő demót 1990-ben vették fel. A zenekar 85-ös, de későbbi a klasszikus felállás."mi sugárban okádjuk a kelet porát"
ezzel a dalszöveggel megjelenhetett a 80as években? vagy csak demókazettákon terjesztették?
Keleten sápadtan kel fel a nap,
Radioaktív napsugarak.
Egy felrobbant reaktor az égbe szál,
Mi sugárban okádjuk a kelet porát
Reális a reális gondolkodás
Egy rekedt üvöltés már messze jár
Táncoló párok, üres paletták,
Értelem nélkül szívott cigaretták
Moziban ülünk, a film pereg
A vásznon feltűnik egy hadsereg
Hideg rázza ki a testemet
Ahogy a tiltott zónákon mereng a szemem
De nekem ez így jó, ez egy nyugodt világ
Majd, ha elmúlik, jön a másvilág
Tudom, hogy nehéz ez a változás
Ha nem bírod, sebaj, vár egy zárt osztály
Keleten sápadtan kel fel a nap,
Radioaktív napsugarak.
Egy felrobbant reaktor az égbe szál,
Mi sugárban okádjuk a kelet porát
Reális a reális gondolkodás
Egy rekedt üvöltés már messze jár
Táncoló párok, üres paletták,
Értelem nélkül szívott cigaretták
Moziban ülünk, a film pereg
A vásznon feltűnik egy hadsereg
Hideg rázza ki a testemet
Ahogy a tiltott zónákon mereng a szemem
De nekem ez így jó, ez egy nyugodt világ
Majd, ha elmúlik, jön a másvilág
Tudom, hogy nehéz ez a változás
Ha nem bírod, sebaj, vár egy zárt osztály
Szürkék a falak, szürke az ég
Széthullott államban elveszett nép
Egyforma arcok százezer képen
De miért kell mindig ugyanezt néznem
Én is! Sulidiszkóban! Gimiben!Én erre a dalra lassúztam kb. 18 éves tini koromban,a nekem akkori legszebb lányokkal....éljen a szerelem...
Én erre a dalra lassúztam kb. 18 éves tini koromban,a nekem akkori legszebb lányokkal....éljen a szerelem...
Én is! Sulidiszkóban! Gimiben!
Egyszer majdnem voltam ott! Én inkább Pesten nyomultam!Szintén.
Mondjuk inkább 15-16 évesen lassúzgattunk erre sulibuliba’.
18 évesen jobbára már ilyeneken pénecolgattuk a csajokat.
Régi szép keceli éjszakák.
Ott, a teraszon dohányoztam először.
Egy lány kedvéért..., nem akartam beégni. Másnap hogy fájt a fejem!
BANK Dance Hall!
Jó volt az akvárium a halakkal!
..
Na ezek már kevésbéNem szeretem őket, de ez nagyon szép!