Ismerem az ilyen filmzenéket, szeretem is, számomra szintén magával ragadó.Azt a kutyaúristenit ! Ez karcol tényleg!
Itt egy backhand return!
Keménység a KÖBÖN !
Nem tudom megunni őket:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ismerem az ilyen filmzenéket, szeretem is, számomra szintén magával ragadó.Azt a kutyaúristenit ! Ez karcol tényleg!
Itt egy backhand return!
Keménység a KÖBÖN !
Ő is örök klasszikus.Igen, de ott volt Sabrina is
A zenéjük egyáltalán nem érdekel és sosem érdekel.Ő is örök klasszikus.
Itt a közös klippük:
és persze David Hasselhoff is...hanem bokszolók, pilóták, harcművészek, rettenthetetlen igazságosztók !
Egyetértek Top Gun, Véres Sport....COOLA 80'-as években a gyerekek mikor ilyen zenék mentek, nem gengszter repperek, meg semmire való anyun csüngő buggyos gatyás tarajos sülök gyík vállal akartak lenni a fiúk, hanem bokszolók, pilóták, harcművészek, rettenthetetlen igazságosztók !
Nekem a fenti Cobra betétdalon túl ezek a kedvenc filmzenéim a teljesség igénye nélkül:
A legjobb korszak volt, vitán felül!
Igen, van ott kannák rendesen, én is megismerkedtem volna velük abban az időben.A zenéjük egyáltalán nem érdekel és sosem érdekel.
Más iparágban viszont nagyon szivesen megnézném a közös koprodukciójukat.
Ezzel a stílussal azért ölni lehetett egykor....és persze David Hasselhoff is...
elnézést mindenkitől
Most is ölEzzel a stílussal azért ölni lehetett egykor....
No akkor hátha megtetszik és kedvet kapsz hozzá, lazulj el és úgy hallgasd.Viszont amekkora kudarc volt a nyolcvanas évek, annál jobbak voltak a kilencvenes évek!!!
Jól látod, én is így vagyok vele. Nosztalgiáztunk egy kicsit, igaz???bokszolók, pilóták, harcművészek, rettenthetetlen igazságosztók
Viszont amekkora kudarc volt a nyolcvanas évek, annál jobbak voltak a kilencvenes évek!!!
...
...
A legjobb korszak volt, vitán felül!
Úgy vagyok vele, hogy a huszadik század gyakorlatilag mindegyik évtizede kiválló volt. A tiszes-huszas-negyvenes évek nagyon jók. Aztán jött a csúcs az ötvenes-hatvanas évek. A hetvenes évekre már az elfáradás jellemző, de azért még hagyján, viszont a nyolcvanas évekre minden összeomlott. Annyira, hogy már a Travoltás diszkó irányzat sem ment már.No akkor hátha megtetszik és kedvet kapsz hozzá, lazulj el és úgy hallgasd.
A remény hal meg utoljára...
A kilenvenes éveknek is meg van a maga varázsa persze.
Az én speciális esetemben igazad van. Szeretem a 80-as éveket - Samantha Fox stb. - és amiket belinkeltél plussz ++++ Biohazard, Titkolt ellenállás, Tankcsapda, Egészséges Fejbőr, Nemzeti Front....kit milyen hatások értek tizenéves korában.......engemet ilyenek.Ezt nem lehet elégszer meghallgatni!
Viszont aki a nyolcvanas években ezeken nőtt fel, az a kilencvenes években sem a saját nyálukon csúszó nyafifiúkra bulizott, hanem erre:
meg erre:
vagy erre:
Vót ott mondanivaló, csak akkor másról szóltHápersze !
Volt ám mondanivaló a kilencvenes években:
Ezek pl mind jó zenék még most is.Nyilván, a kilencvenes években is megvannak a marha jó számok, de azért lássuk be, főleg a második felére már ledominálták a tömegnél ezt Nirvana, Motorhead, Rammstein, Prodigy amúgy valóban kiváló vonalát az ilyenek mint a Blue, és a hasonló "értékes" számok.
A helyzet az hogy a '90 es évek gyakorlatilag már a gépzenéről szóltak. Ez ennek az időszaka volt már: