Zenebutik

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2007-es. Nagyon ment a romulán popzene a kétezres évek végén. Inna is akkor jött!
Asszem karanténsörözést tartok ma. Is. :)
Egészségedre...:)
Én meg a Grand Tokaj Tolcsván palackozott Sárgamuskotályát fogyasztom Borsodival megspékelve...;);):):)
A mai nap csak Borsod megyei palackozott termékeket fogyasztok....:hadonaszos:, zenehallgatás közben, htka.hu-t olvasva..
:)

• Tetszik
Reactions: milagro
Egészségedre...:)
Én meg a Grand Tokaj Tolcsván palackozott Sárgamuskotályát fogyasztom Borsodival megspékelve...;);):):)
A mai nap csak Borsod megyei palackozott termékeket fogyasztok....:hadonaszos:, zenehallgatás közben, htka.hu-t olvasva..
:)

Keverés lesz nekem is.
Mert ha kevés a söröm, van még borom! :D
Ma adok a koronavírusnak rendesen. :D

És ez?
:cool:
..
No igen ennek is megvan a sajátos hangulata, eddig nem sok ilyen archív, korabeli felvételt ismertem. Köszönöm, mentem...:):)
Mostanában a 80-as évek - beli és 90-es évek eleji Depeche Mode koncertfelvételeket gyűjtöm, jobb és rosszabb minőségben.

A legutóbbi linkeden ami a 3.08 másodperctől kezdődik az melyik dal??? o_Oo_O

No igen ennek is megvan a sajátos hangulata, eddig nem sok ilyen archív, korabeli felvételt ismertem. Köszönöm, mentem...:):)
Mostanában a 80-as évek - beli és 90-es évek eleji Depeche Mode koncertfelvételeket gyűjtöm, jobb és rosszabb minőségben.

A legutóbbi linkeden ami a 3.08 másodperctől kezdődik az melyik dal??? o_Oo_O

Passz. Ennyiből nem ismerem fel...
És nem voltam még tinédzser, mint most. :D:p

• Tetszik
Reactions: anonim999