Various Artists - Wish You Were Here (Vintage Café: Lounge and Jazz Blends)The Cooltrane Quartet & Nenei - Fly Me to the Moon
..
Így jár az, akinek fiatalkorában dübörgött a technő.Ki tudja, ugye a puding próbája az evés, ő legalább úgy döntött, hogy belevág, aztán majd kiderül, hogy mennyire jön be neki a feeling....

Hallgatva az írásodra, belekattintottam a szám közepe felé, erre meg egy csávó énekelt. Mondtam is magamban, hogy "Na, ez is jól kezdődik.".A csaj annyira kellemes kedvemre való , hogy még ezen a borzalmas nyelven is meghallgattam ! LOL

Hát ez a ritmusos zaj jó lenne a HTKA tagfelvételhez belépőnek, aki végig hallgatta, az fel van véve.Így jár az, akinek fiatalkorában dübörgött a technő.

Van olyan generáció, aki ezen, meg még ilyenebben nőtt fel, szocializálódott. Nem lenne megugorhatatlan feladat.Hát ez a ritmusos zaj jó lenne a HTKA tagfelvételhez belépőnek, aki végig hallgatta, az fel van véve.
Köszi a zsibbasztást!![]()
![]()
![]()

az underground mélyén van iylen műfaj, rhytmic noise. meg egyéb állatságok, noisecore, power electronics, harsh noise, drone.ritmusos zaj
és a kedvencem: nintendocoreA működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..