Kiscsibém, nekem csak egy dologgal kapcsolatban tud kicsit is felállni, amihez a briteknek bármi közük van, az meg egy bitang jó Fred Perry dzseki…aszittem ettől is :/
pedig direkt nektek kerestem @Flamand

a Barbour viaszosa menőbbKiscsibém, nekem csak egy dologgal kapcsolatban tud kicsit is felállni, amihez a briteknek bármi közük van, az meg egy bitang jó Fred Perry dzseki…![]()

Jaaah sápkóros buzogányoknak…a Barbour viaszosa menőbb
![]()

a bőrnackós, jellegtelen sört előállító osztrákiában mégis angol dzsekit áhítaszJaaah sápkóros buzogányoknak…![]()

Ja,csak az 50-es évek elején,amikor a márka született,akkor még fehér volt a társadalom 95%-a.a bőrnackós, jellegtelen sört előállító osztrákiában mégis angol dzsekit áhítasz![]()
És?Ja,csak az 50-es évek elején,amikor a márka született,akkor még fehér volt a társadalom 95%-a.

A seggfej angolok tönkretették a saját hazájukat. Ez a realitás.És?
Ne kezdj már te is Mark1993 lenni![]()
ez mennyiben jön ahhoz, hogy milyen dzsekit akar?A seggfej angolok tönkretették a saját hazájukat. Ez a realitás.
Lordságod legyen egy kicsit kreatívabb,így sábeszkor.ez mennyiben jön ahhoz, hogy milyen dzsekit akar?

ám legyenLordságod legyen egy kicsit kreatívabb,így sábeszkor.![]()
/A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..