Zsoldosok, PMC-k

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
1 681
8 865
113
A "Hullahegyek, fenegyerek" film után --amiben a rendező "évtizedig-szakmabeli" testvére volt a szakértő, és "koreográfus"--:
 1. az utolsó szereplő kicsit lassú a pisztoly újra-töltéskor,
 2. kisebb célpontot mutatna, ha ez alatt letérdel+oldalt-fordul,
 3. és sokat van tár-csere közben egy pozícióban, elmozoghatna ezalatt a következő lő-pozícióba,
 4. ezzel is sok időt veszít,a végén, amikor lassú/passzív.

Ezek voltak "gyors-nézve" logikusak, Nekem! Tévedhetek!

U.I.: Élessel lőnek a gyakorlás közben!
...+: érdekes!
:oops:


.

1. Szerintem nem lassu, boven rendben van.

2. A tabla amire lo nagyjabol 3 meter, aztan meg kevesebb. Nem terdelsz le ilyen tavnal. Oldalra sem fordulsz, tobb okbol sem. Latod, az ember ugy cserel(ne) tarat, hogy kozben „keresztul nez“ a fegyveren a celpont fele. Ez egy tok egyszerunek tuno dolog, de igen sokat kell gyakorolni, hogy az agyban rogzuljon ez es meglegyen az a biomechanikus mozgas, hogy a fegyver tarto karomat vissza huzom kicsit, bedorditom, mert segitek a masik kezemnek a tarat betolni majd, kozben egy pillanat alatt ellenorzom a fegyverem, eldontom, hogy elakadt vagy ures es kozben mar a szabad kezem megy a tar fele, kiveszem a tartobol, beteszem es mindezt ugy, hogy a celpontra figyelek elore. Tobb idot veszitesz egy forgolodas kozben plusz a fent leirt sajat dolgodat annyival nehezitened meg, hogy ertelmetlen.

3. Ismet azt mondom, olyan kozel van, hogy nincs mit mozogni es idot pazarolni, mert meg mozogni mikozben a fent leirtak alapjan tarat cserelsz…

4. Fogalmam nincs mire gondolsz.

Celtablara lonek, nem elessel eleg nehez lenne. Ez nem Magyarorszag, ahol adnak 20-30 loszert egy loveszeten. Egy 2 napos Combat Pistol kurzuson 430 vagy 450 loszert lottem el. Egy sem maradt a vegere ebben biztos lehetsz