[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

malleusorbis

Well-Known Member
2022. március 21.
774
7 097
93
De hát a sátáni nyugat bukását akarjátok, nem? A dollár uralom, meg a nyugati hegemonia megszűnését...
:D
Akkor miért baj, ha sikerül Putyin terve? ;)



Fejezzétek már be a picsogást, rég esedékes volt már bokinak!
Sokat javul a topic, ha eltűnik a tűrhő stílus, valós híreket amúgy sem hozott.
Van, lesz sok nick, aki "kompenzálja" távollétét.
Sir Higins, meg sok más ember esetében nem pityeregtetek.




Jól teszed, ha nem sakkozol, galambbal sem. A tüzérséget rövid ü-vel írják, a katonailag képzettebbek pedig tudják, hogy a támadó jellemzően nagyobb veszteséget szenved, mint a megerődített körletben védekező védő.
;)
Ezért írta a srác, amit írt.



Ha Mexikó, Kanada VSZ tag lenne?
:D
Te melyik adást nézed?
A VSZ több, mint 30 éve megszűnt!
SENKI nem akar Putyin alattvaló lenni, az ukránok sem. Kanada (?), Mexikó (?) miért akarna?
Miről álmodoztok?
Tisztelt Modik!

Ezúton szereteném jelenteni @mindenen kívül fórumtárs, fórum romboló tevékenységét. A hozzászólásai semmilyen hozzáadott értéket nem képviselnek. Azok alapvetően hangulatkeltő, provokatív, fórum romboló megnyilvánulások. A legutóbbi tíz hozzászólásában, semmilyen releváns megnyilvánulása nem volt, mindössze öt darab portfóliós(!) cikket sikerült ide citálnia.

Kérem tevékenységének felülvizsgálatát!

Maradok tisztelettel:
egy vamzer
 

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 260
61 866
113
Persze, hogy én nem értem...
;)
Azért a kocsmai példád talán helyesen úgy szól, hogy mondták a késesnek, ne kötekedjen részegen, mert baj lesz.
Most kérné vissza a pénztárcáját, de még verekedne...
És ő nem szeg szabályt, csak veri a gyengébbet, de pofátlanul erkölcsi alapokról ugat...
A jó hír, hogy a brifkó továbbra is megvan.
Vissza is kaphatja.
De ha tisztességes eljárást követel, akkor tartsa magát azokhoz a normákhoz, amire hivatkozik!

Na, ki nem érti jól?
:)

Az autós példád is egy félre magyarázás:
Itt a szándékosan gázoló részeg sofőr ellen lép fel a gyalogosok közössége.
Szerinted el kellene autóval gázolni, a nyugatnak, akkor lenne bátor?
Az erkölcstelen kizsákmányoló nyugat Putyin módszerével "emelje magát erkölcsi magaslatokba"?
:)
Ne nézd már madárnak az embereket! Putyin gátlástalan népirtását szeretnéd anyagi eszközökkel történő kényszerítéssel egy lapon említeni?
Azt akarod megmagyarázni, hogy népeket, ki lehet irtani, országrészeket megszállni, mert "kérdéses" Putyin rabló háborújának illegalitása, ellenben a pénzügyi eszközökkel védekezni az "feslett primitívség"...?
;)
Szerintem a nyugat iránti zsigeri gyűlöleted elvakít.
Putyin SEMMIVEL SEM JOBB, a romlott erkölcsű nyugatnál, így a szerecsen mosdatás komikus esetében, tekintve hazugságait, háborúskodását népe és más népek ellen.

Én nem gondolom, hogy nem érted. :)
Azért fals a msgyarázatod, mert egyoldalúan agresszorként állítod be Oroszország végső önvédelmi harcát.
Ezt az orosz fegyveres támadást az ukrán állam által korábban többé-de inkább kevésbé igazgatott területe ellen a Nyugat, azon belül az angolszászok provokálták ki, szándékosan olyan helyzetet teremtve, amivel Oroszországnak így, vagy úgy, de kompromittálnia kellett magát.
Ezekután gyomorforgató, gusztustalan cinizmus azt állítani, hogy majd ha Oroszország jól viselkedik (behódol), akkor esetleg visszakaphatja az egyes állampolgárai Nyugat által jogtalanul elkobzott magánvagyonát.

Maradjunk annyiban, hogy Keleten és Délen se ministránsfiúk zsoltáréneklő gyülekezete jellemzi a dolgokat, de Nyugaton immáron tort ül az ördögi szarháziság.
 

Ursula

Well-Known Member
2022. február 25.
5 466
46 531
113

Zelenszkij kirúgta a különleges műveleti erők parancsnokát​

Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök rendeletével leváltotta Szergej Lupancsukot az ukrán különleges műveleti erők (SSO) parancsnoki posztjáról.

Lupancsuk mindössze hat hónapig töltötte be ezt a posztot, 2023 novemberétől.

Most Alexander Trepak fogja irányítani az ukrán MTR-t.

Elbocsátották a katonai szolgálatból Valerij Zaluzsnijt, az Ukrán Fegyveres Erők korábbi főparancsnokát is, aki jelenleg Ukrajna brit nagykövete.
Источник: https://rusvesna.su/news/1715256149
 

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
1 857
14 857
113
No egy órával később kiderült, hogy sajnos a próféta szólt a számból, ez Nekem már sajnos nem ujdonság. A tengerentúli Nagy Terv még minimum 5 évet ír elő Európa számára , a háborúzás tekintetében (hátha a Medve addigra mégsem fogja bírni és megpusztul, lehet darabolni és osztozkodni a koncon).
Erről az öt év háborús helyzet előre tervezésről szólt most ma 11 kor Gulyás Gergely a Kormányinfón, hogy a NATO elvárja tőlünk hogy mi is részt veszünk ebben fegyverszállításokkal és kiképzésekkel, valamint toljuk ebbe a háborús feneketlen kútba a segélypénzünket. Gondolom Gulyás a hivatalánál fogva sem beszélhetett hülyeséget..

Szóval kaptunk 5 év letöltendőt kényszermunkával (vagyis ebből lóvé nem lesz csak veszteség)... Ezért kellett mindjárt 670 milliárdot első részletként elkülöníteni? Kezdhetjük a nadrágot felkötni, emberek, az ukrán cirkusz ránk nézve is rosszabb lesz mint a hét szűk esztendő..
A Gulyás Gergely féle tájékoztatásból sok olyan adat is kiderül még, amiről sok meddő vita folyt itt a fórumon pld a háborús veszteségek ezidáig..

Pontokba szedve a lényeg, a tegnapi kormányülés ukrán háborús elemzése Gulyás miniszter tolmácsolása alapján:
-Kiderültek a NATO (és irányítója) tervei, mely közvetlen beavatkozást indítanának Ukrajnába, egy világháborús veszélyt generálva
- A NATO misszió fegyverszállításokat és kiképzéseket jelentene, 100 milliárd dollár elköltésével az elkövetkezendő 5 évre előre betervezve (ki fogja ezt állni?)
-A NATO elvárja hogy mindenki részt vegyen a misszióban (háborúban) magyarok tiltakozna ez ellen. Itt arról is szó van hogy fegyverek mellett magyar katonákat is kellene Ukrajnába küldeni.
-Eddig a háború összesen 800 000 áldozatot követelt (nem részletezte melyik oldal mennyi)
  • Rendkívüli erőfeszítéssel megy az ukrán kényszersorozás (mint itt is láttuk)
  • A magyarok a NATO bevonulása helyett legyen béketárgyalás és tűzszünet..
-Eredetileg a NATO védelmi szövetség lenne. Az 5. cikkelyt úgy akarják NATO részről kijátszani hogy az érvénybe lépéshez nem kell konkrét idegen támadás - elég ha egy NATO ország bejelenti hogy fenyegetve érzi magát.. Erre vonatkozó konkrét tervek, kisérletek már most is vannak..
  • Ha a NATO bemegy , nekünk ne kelljen a meghágott 5. cikkely alapján menni..
  • Erről kell egy közös NATO javaslatot vinni nyáron Washingtonba, ahol a Nagy Fehér Főnökünk, Bide' eldönti a sorsunkat, hiszen Ő a mindenek és mindeki felett Uralkodó demokrata..

Ha az esélylatolgatáskor a hadiszakértők azt hozzák ki hogy a NATO részéről ez egy nyerhető akció lesz, akkor mindent meg fognak tenni az Ukrán gazdasági gyarmat visszaszerzéséért - a Medve + mézesbödönje már csak bónusz lesz rá, ha az is teritékre kerül.. Szerencsére ez az állandó esélylatolgatás a III. Vh ra való első felkészülési időszak alatt, 1980 és 1990 között 50% körül mozgott, ezért írjuk még most is a kommenteket.

Kormányunk gyors mint Winetu, (Dakota rokonság?) mire Gulyás online végigmondta a magáét, az elejéről a Youtuben már ki is vágták az online háborús helyzetértékelését (kb 5 perc)

Erről itt győződhettek meg:

Az első 4 perc háborús anyagát ügyes kezek kivágták a videó elejéről - de az internet nem felejt.. A F.O.S médiagyártóknak mindíg dolgozni kell hogy ne sejtsük meg az igazságot..

5. cikkely:
Láthatjátok hogy a törvényesség mit fog errefelé érni - az erősebb kutya fogja a kiskutyákat legyártani. Ezt már Ukrajna tervezett nyári beerőszakolási tervénél láthattuk - az EU-ban, ahol nem fog számítani hogy sok feltételnek még véletlenül sem felel meg.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 066
92 116
113
A Gulyás Gergely féle tájékoztatásból sok olyan adat is kiderül még, amiről sok meddő vita folyt itt a fórumon pld a háborús veszteségek ezidáig..

Pontokba szedve a lényeg, a tegnapi kormányülés ukrán háborús elemzése Gulyás miniszter tolmácsolása alapján:
-Kiderültek a NATO (és irányítója) tervei, mely közvetlen beavatkozást indítanának Ukrajnába, egy világháborús veszélyt generálva
- A NATO misszió fegyverszállításokat és kiképzéseket jelentene, 100 milliárd dollár elköltésével az elkövetkezendő 5 évre előre betervezve (ki fogja ezt állni?)
-A NATO elvárja hogy mindenki részt vegyen a misszióban (háborúban) magyarok tiltakozna ez ellen. Itt arról is szó van hogy fegyverek mellett magyar katonákat is kellene Ukrajnába küldeni.
-Eddig a háború összesen 800 000 áldozatot követelt (nem részletezte melyik oldal mennyi)
  • Rendkívüli erőfeszítéssel megy az ukrán kényszersorozás (mint itt is láttuk)
  • A magyarok a NATO bevonulása helyett legyen béketárgyalás és tűzszünet..
-Eredetileg a NATO védelmi szövetség lenne. Az 5. cikkelyt úgy akarják NATO részről kijátszani hogy az érvénybe lépéshez nem kell konkrét idegen támadás - elég ha egy NATO ország bejelenti hogy fenyegetve érzi magát.. Erre vonatkozó konkrét tervek, kisérletek már most is vannak..
  • Ha a NATO bemegy , nekünk ne kelljen a meghágott 5. cikkely alapján menni..
  • Erről kell egy közös NATO javaslatot vinni nyáron Washingtonba, ahol a Nagy Fehér Főnökünk, Bide' eldönti a sorsunkat, hiszen Ő a mindenek és mindeki felett Uralkodó demokrata..

Ha az esélylatolgatáskor a hadiszakértők azt hozzák ki hogy a NATO részéről ez egy nyerhető akció lesz, akkor mindent meg fognak tenni az Ukrán gazdasági gyarmat visszaszerzéséért - a Medve + mézesbödönje már csak bónusz lesz rá, ha az is teritékre kerül.. Szerencsére ez az állandó esélylatolgatás a III. Vh ra való első felkészülési időszak alatt, 1980 és 1990 között 50% körül mozgott, ezért írjuk még most is a kommenteket.

Kormányunk gyors mint Winetu, (Dakota rokonság?) mire Gulyás online végigmondta a magáét, az elejéről a Youtuben már ki is vágták az online háborús helyzetértékelését (kb 5 perc)

Erről itt győződhettek meg:

Az első 4 perc háborús anyagát ügyes kezek kivágták a videó elejéről - de az internet nem felejt.. A F.O.S médiagyártóknak mindíg dolgozni kell hogy ne sejtsük meg az igazságot..

5. cikkely:
Láthatjátok hogy a törvényesség mit fog errefelé érni - az erősebb kutya fogja a kiskutyákat legyártani. Ezt már Ukrajna tervezett nyári beerőszakolási tervénél láthattuk - az EU-ban, ahol nem fog számítani hogy sok feltételnek még véletlenül sem felel meg.
Fent van a teljes is az elejével
 

Sunlight56

Well-Known Member
2022. március 1.
1 857
14 857
113
Fent van a teljes is az elejével
Aki keres az találhat is (egyenlőre) . Az M1 is ügyes volt , mert online streamerelte, és azt már nem lehet (nem érdemes) utólag megbarkácsolni, túl sokan látták.

Amit én befűztem , az az "elvileg" hivatalos, Kormányinfó Youtube oldal. A Kormányinfó oldal a hivatalos tájékoztatási hely - most látjátok a különbséget (mert így hivatalosan nem is létezik amit leírtam..)
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 542
55 958
113
Sokat javul a topic, ha eltűnik a tűrhő stílus,

Ennek megfelelően nem értjük az itt létedet.

-A NATO elvárja hogy mindenki részt vegyen a misszióban (háborúban) magyarok tiltakozna ez ellen. Itt arról is szó van hogy fegyverek mellett magyar katonákat is kellene Ukrajnába küldeni.

Hát erről is írtam már itt korábban. Hallottam híreket arról, hogy küldeni akarnak minket is. Csak hát mindenki mondta, itt a fórumon, hogy ilyen nem lesz. Hát úgy néz ki lesz...
Kíváncsi vagyok arra, hogy végül az lesz-e amit jósoltam, hogy Lengyelország területén ér majd véget a harc, némi vegyifegyver bevetése után. :(
 

mindenen kívül

Well-Known Member
2019. szeptember 18.
6 477
18 407
113
Azért milyen érdekes hogy amikor az oroszok elkezdtek tetőcsomagtartót használni, mindenki hogy röhögött rajtuk. Aztán meg kiderült hogy az ukránok is oroszok,meg az izraeliek is oroszok...
Amugy pont ezekből a dolgokól lehet leszűrni a kettősséget,ami ezt az egész balhét jellemzi.

Inkább a paranoiás hajlamokat mutatja meg. :)
Az oroszok a ketrecet a felülről támadó rakéták ellen szerették volna használni: a kezszem félrevezetését célozta. Ugyanis az orosz harckocsizók (nyilván joggal), féltek az ukrán Javelin és más top attack rakétáktól.
Ezért az orosz vezetés azt mondta, hogy a ketrec majd megvédi őket.
Ezen röhögött a szakma, pár nap alatt be is bizonyosodott, hogy joggal.


Az öngyilkos drónok ellen azonban használható, az oroszok emiatt használják továbbra is. Az izraeli, esetleg más nyugati eszközökön szintén emiatt van.
Csakhogy a drónok sikere csak később teljesedett ki, az eredeti cél a top attack elleni védelem, vagy a lélektani hatás lett volna. Ez bukott.

Tehát nem azt kell látni, hogy a "ruszofób" nyugatiak kettős mércét alkalmaznak, mert pont nem erről van szó.

A felülről támadó rakéták ellen továbbra sem véd, bár ERA kazettákkal is erősítik. Úgy akár még működhet is.

Azért fals a msgyarázatod, mert egyoldalúan agresszorként állítod be Oroszország végső önvédelmi harcát.
Ezt az orosz fegyveres támadást az ukrán állam által korábban többé-de inkább kevésbé igazgatott területe ellen a Nyugat, azon belül az angolszászok provokálták ki, szándékosan olyan helyzetet teremtve, amivel Oroszországnak így, vagy úgy, de kompromittálnia kellett magát.
Ezekután gyomorforgató, gusztustalan cinizmus azt állítani, hogy majd ha Oroszország jól viselkedik (behódol), akkor esetleg visszakaphatja az egyes állampolgárai Nyugat által jogtalanul elkobzott magánvagyonát.

Maradjunk annyiban, hogy Keleten és Délen se ministránsfiúk zsoltáréneklő gyülekezete jellemzi a dolgokat, de Nyugaton immáron tort ül az ördögi szarháziság.

"Oroszország végső önvédelmi" harca?

Miért nem az emberiségé mindjárt?

A gyík emberek ellen....

1. Ez nem Oroszország, hanem Putyin személyes háborúja.
2. Nem végső, hisz a sátáni nyugatot nem elég csak Ukrajnában, hanem bizony még a föld száz valahány más országában is le kell győzni. (A végső harc elég kommunista panel, de legalább kellően lejáratták).
3. Biztos, hogy nem önvédelmi, hiszen Oroszországot, mint ahogy eddig sem, most SEM FENYEGETI SENKI. (Ha csak nem a marslakók).

Az önvédelmi nemi erőszakot meg nem igazán ismeri az a morálisan fejlett értékrend (sem), amit annyira csodálsz és Putyin sajátjának szeretnél láttatni.

Szerintem a "gyomorforgató, gusztustalan cinizmus" az, hogy a Putyin által felbérelt lázadókkal kiprovokált fegyveres konfliktus áldozatának próbálja magát beállítani az orosz propaganda.
Erre a (nyugat és Európa elleni) háborúra Putyin régóta készült, hisz mindent elkövetett a térség destabilizálására (pénzzel, zsarolással, titkosszolgálati eszközökkel). Például tüzérségi lőszerraktárakat robbantott fel Csehországban, Bulgáriában.

Picit gondold fordítva: a háború előtt a cseh, bolgár titkosszolgálat orosz lőszerraktárakat robbantott volna fel, az a bolgár, cseh nép "végső önvédelmi harca" lehetne?
:D

Érted miért védhetetlen az orosz narratíva?

Mert hazugság.
Könnyen leleplezhető hazugság.

Ezért zárt össze a világ Putyin ellen, számára is meglepő módon.

Oroszországnak nem kell senkinek behódolni.
Elég, ha tartja magát azokhoz az erkölcsi és jogi normákhoz, amit TE és valószínűleg ők számonkérnek a "barátságtalan" világon. :)

Hogy hol ül tort az "ördögi szarháziság", azt ennek fényében én másként látom.

Én sem gondolom, hogy vak apácák ülnek Washingtonban, de azt remélni, hogy Putyin különb, különösen azt, hogy ezen a világon bármit is jobbítana, bődületes naivitás. A romlott nyugat ettől a háborútól semmit nem gyengül, az igazi alternatívája, Kína pedig épp elveszíti korábbi lehetőségeit vele szemben. Ezen Putyin háborúja már semmit nem tud változtatni.
 

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 491
18 027
113

sixtus

Well-Known Member
2022. február 22.
1 903
13 776
113

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 066
92 116
113
Aki keres az találhat is (egyenlőre) . Az M1 is ügyes volt , mert online streamerelte, és azt már nem lehet (nem érdemes) utólag megbarkácsolni, túl sokan látták.

Amit én befűztem , az az "elvileg" hivatalos, Kormányinfó Youtube oldal. A Kormányinfó oldal a hivatalos tájékoztatási hely - most látjátok a különbséget (mert így hivatalosan nem is létezik amit leírtam..)
Valóban jó volt az észrevételed. Az első videóból kivágták az első öt percet, de nem azért hogy elhallgassák.

Azóta feltettek egy 17 perces rövidített verziót a sajtótájékoztató elejéről, amiben benne van.

Sőt csak ezt a részt külön is feltették a NATO - ukrán misszióról.

Szal ezt a részt erősítik sulykolják legjobban a mai kormányinforól a kormány hivatalos, kormanyinfo , YouTube csatornán.
 

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
3 912
21 729
113
Busho barátom, az a különbség kettőnk között, hogy én nem tudok a te hozzászólásaidba beleszerkeszteni.
Ugye így azért egyértelmű, hogy merre lejt a pálya? :D
Egyébként amit most moderátorként csináltál - azaz beszúrtál egy szöveget a hozzászólásomba, mintha én írtam volna - az a moderátori tevékenység legalja. Ha ezt véletlenül tetted elvárom a szőrcsuha/hamu a fejre/ bocsánatkérés kombót, ha direkt volt, akkor viszont ha van benned egy kis gerinc, akkor végleg lemondasz a moderátori lét előnyeiről... Te választhatsz, hogy mi legyen... :D
Gondolom a többi modinak is elmond ez majd valamit...
Basszus 3 napot melózom és itt likvidálják @bokit, lemondatják @Busho3301et… tiszta lázadás a Bountyn. Jövő héten már el se merek menni melózni! :D
 

grigorij3

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
1 499
19 756
113
Csak nekem tűnt fel a moszkvai díszszemlén a tüzérség és főleg a harckocsizók hiánya? ( vagy én egy vágott verziót néztem, mert a vezető T34-en kívül más páncélost nem láttam...?) Persze megérteném, hogy ha a többiek épp meghalnak a díszalegység ne a felvonuláson fényesítse a seggét...
 

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 473
24 126
113
Megjött az ukáz, zsalu elbúcsúzott minden katonai tisztségétől:

FAB1500 és 500 érkezések:

A nato taktikusok újabb belgorodi terrortámadásra adtak parancsot:

LMUR csapás ukri drónkezelő fészken:

SPARTA új drón montázs:

Netailove központját is elérték az oroszok:

Balaton helyett bandera:
 

vontod

Well-Known Member
2017. június 14.
770
7 722
93
Csak nekem tűnt fel a moszkvai díszszemlén a tüzérség és főleg a harckocsizók hiánya? ( vagy én egy vágott verziót néztem, mert a vezető T34-en kívül más páncélost nem láttam...?) Persze megérteném, hogy ha a többiek épp meghalnak a díszalegység ne a felvonuláson fényesítse a seggét...
Tavaly még ennyi technika sem volt. Rakéta tüzérség az volt. Iszkander pl. A légierő se nagyon képviseltette magát egyébként.

Eközben a fronton...