[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Az egy dolog, hogy nem érdeke, de ha rákényszerül...
Torrente is megmondta :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ahogy @blogen irta, minek? Európát csak ő tudja közép távon ellátni. Egekben az ár. Az európai szövetségesei (mi és a szerbek) , már kötöttek hosszú távú gázszállítási szerződést. A hülyéket meg leszedi, plusz a politikai hasznot bezsebeli.

Ezzel szemben Kína felé milliárd rubeleket kellene gázinfrastruktúrára elégetni. Persze vmi csontot oda is dob, de stratégiailag Európa, Németo. fontosabb. Kínával amúgy is sok baja lesz. A kínai expanzió nemcsak déli, nyugati irányú. Észak felé elég meló lesz Putyinnak megállítani őket, nemhogy még segitse.

Miért ? Az egyetlen nagyhatalom akire számíthat a nyugattal szemben ! Nem kína fanságból mondom de ha a jenki-eu osszedolgozik akkor az oroszoknak is muszáj lesz Kínával .
Csak akkor annyi mozgástere marad Putyinnak mint most vele szemben Lukasenkonak. Egy nyugatra előretolt báb lesz, semmi több.

Itt ezek a német Zöldek Putyin hasznos hülyéji. Bár azért párat biztis, ami biztis sztem megkent.
Szerintem már itt a fórumon is sokan belezavarodtak a Putyinozásba, mert mást nem hallanak meg olvasnak a bugyuta médiában mint minden mögött Putyin van, meg Putyin csinálja. :D
Egyébként a sötétzöldek az ÉÁ2-t is beakarják zárni, semmiképpen sem Putyin emberei, hanem a tengeren túl emberei.

Nógrádi már 8 évvel ezelőtt megmondta hogy az oroszoknak is kellesz állni valahová erről ennyit .

Mintha olyan nagy mozgás tere is lenne amúgy . Ezt épp te bizonygatod mindig
Ő hozta magát ilyen helyzetbe. 20 év kemény munkája van benne. Ezen a fórumon senki se tudja egyértelműen leírni hogy mégis mi a fene volt a koncepciója végül. Hova akar kilyukadni ilyen politikával?

Persze ahogy azt Móricka elképzeli "olcsó gáz nélkül is van élet" a mikor a kis Hans didereg a szobájában biztos az jár majd a fejében,hogy milyen fasza most aztán, hogy odacsaptunk Putyinéknak:).És akkor még pl a német iparról nem is beszéltem.....
Ha fázott már valaki úgy rendesen akkor az tudja , hogy simán felad bármi és nem érdekli semmi csak az , hogy ne fázzon !

"Az Egyesült Államok 4000 tengerészgyalogosból álló expedíciós zászlóaljat tett partra Görögországban, száz harci helikopterrel és több mint 1000 páncélozott járművel. A Földközi-tengeren megalakult az IBM. A romániai és bulgáriai légitámaszpontokra B-61-12 atombombákkal felfegyverzett F-15C taktikai bombázókat telepítettek. Lengyelország a fehérorosz határon "a menekültek elleni küzdelem ürügyén" csaknem 200 harckocsiból álló harckocsicsoportot telepített. Ez arra utal, hogy a közeljövőben nagyon komoly katonai konfliktus kezdődhet."

Baj van. :rolleyes:

"Ukrajnában újabb "zseniális tervet" jelentettek be az Oroszország feletti győzelemre. Például Ukrajna volt infrastrukturális minisztere, Volodimir Omeljan azt mondta, hogy Oroszországot a Kubán és a Távol-Keleten keresztül kell "megtörni".
"Ez olyasvalami, ami belülről szétszakíthatja Oroszországot, és megadhatja nekünk ezt az időbeli visszahatást, hogy az Európai Unió tagjaként nyugodt keleti határunk legyen” – mondta a volt tisztviselő az NTA lvivi tévécsatorna adásában. ."

Szerintem már itt a fórumon is sokan belezavarodtak a Putyinozásba, mert mást nem hallanak meg olvasnak a bugyuta médiában mint minden mögött Putyin van, meg Putyin csinálja. :D
Egyébként a sötétzöldek az ÉÁ2-t is beakarják zárni, semmiképpen sem Putyin emberei, hanem a tengeren túl emberei.
Nem az emberei. Hasznis hülyék, akiket felhasznál. Látod most is segítik a transzportot. Persze akkor lehet biztis a dolgában, ha párat azért megken. De a többség önállóan hülye.

Nem az emberei. Hasznis hülyék, akiket felhasznál. Látod most is segítik a transzportot. Persze akkor lehet biztis a dolgában, ha párat azért megken. De a többség önállóan hülye.
A sötétzöldek ilyenek, emlékezz hogyan visítottak mikor Salvini nem engedte Olaszba a fekete migrikkel megrakott hajókat. Engem nem zavar, vigyék az összes migrit Németországba Belaruszból.

A sötétzöldek ilyenek, emlékezz hogyan visítottak mikor Salvini nem engedte Olaszba a fekete migrikkel megrakott hajókat. Engem nem zavar, vigyék az összes migrit Németországba Belaruszból.
ja aki meg az eura kártékony az eunak rosszat akarók könnyen fizethetik a lovét nekik hogy aztán az eu ellen tegyen... azért kiványcsi lennék hány zsoldos van most a lengyel határ belorussz oldalán... nem vitás ahogy lugosenko rafináltsága sem... ez egy igen jó húzás vólt tölle. igazából europának haszons húzás vólt de rövidtávon lugasenkonak hoz hatalmas hasznot... ezért nem is lessz kövekezménye

• Tetszik
Reactions: gergo55