[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

A sötétzöldek ilyenek, emlékezz hogyan visítottak mikor Salvini nem engedte Olaszba a fekete migrikkel megrakott hajókat. Engem nem zavar, vigyék az összes migrit Németországba Belaruszból.
ja aki meg az eura kártékony az eunak rosszat akarók könnyen fizethetik a lovét nekik hogy aztán az eu ellen tegyen... azért kiványcsi lennék hány zsoldos van most a lengyel határ belorussz oldalán... nem vitás ahogy lugosenko rafináltsága sem... ez egy igen jó húzás vólt tölle. igazából europának haszons húzás vólt de rövidtávon lugasenkonak hoz hatalmas hasznot... ezért nem is lessz kövekezménye

• Tetszik
Reactions: gergo55
Még várjál. Alacsony az árfolyam. Ha majd garázsban tartott, vezetett szervizkönyves, tíz év körüli Mercit ajánlanak érte, max nyaralóba néha eljáró nyugdíjas tulajdonosok! Úgy januárban... ;) :D
Tiz eves Merci nem kell, az nem Merci mar. Ugy 94-ig tudtak a nemetek Mercit csinalni. Csak azokat meg egy vagyon lepapiroztatni itthonra.

Jut eszembe, van ket 100 eves camping petrolfozom is, az egyik meg mukodik is talan... :oops:

Ahogy @blogen irta, minek? Európát csak ő tudja közép távon ellátni. Egekben az ár. Az európai szövetségesei (mi és a szerbek) , már kötöttek hosszú távú gázszállítási szerződést. A hülyéket meg leszedi, plusz a politikai hasznot bezsebeli.

Ezzel szemben Kína felé milliárd rubeleket kellene gázinfrastruktúrára elégetni. Persze vmi csontot oda is dob, de stratégiailag Európa, Németo. fontosabb. Kínával amúgy is sok baja lesz. A kínai expanzió nemcsak déli, nyugati irányú. Észak felé elég meló lesz Putyinnak megállítani őket, nemhogy még segitse.
Én nem azt mondtam, hogy ilyet terveznek a ruszkik, mindössze azt ha addig feszíti a nyugat a húrt, hogy minden kötél szakad, akkor worst case scenarionak marad számukra Kína...

• Tetszik
Reactions: Pogány and SilvioD

Két orosz ejtőernyős halt meg a lengyel-fehérorosz határ közelében​

Lengyel híroldalon találtam

@boki Ez kamu?

Két orosz ejtőernyős halt meg a lengyel-fehérorosz határ közelében​

Lengyel híroldalon találtam

@boki Ez kamu?
Sajnos igaz.

Lassan ki is adhantá az illetékes német hatóság azt a ki aszott engedélyt a gázcsore, és jönne a gáz....

Hát az nem fog gyorsan menni. Az uniós bürokraták szerint a csövet meg kellene nyitni más szállítók előtt is, hátha a Gazpromon kívül valaki más is akarna az Északi Áramlat 2-n gázt szállítani, meg ilyenek.