Legalabb fejlodnek a britek. Jobb keson mint soha.Pont ott, ahol 82 éve.
Tul sok ellenseget szerzett Putyin. Ideje levaltani.Lassan sorszámot kell tépni![]()
Mi tart vissza hogy elinduljál? Én beszállok az utadba moszkváig és itt lesz még egy pár fórumtárs aki így tenne!Legalabb fejlodnek a britek. Jobb keson mint soha.
Tul sok ellenseget szerzett Putyin. Ideje levaltani.
Állom a repjegyet csak odaMi tart vissza hogy elinduljál? Én beszállok az utadba moszkváig és itt lesz még egy pár fórumtárs aki így tenne!

Az angolszász g.ik az egész történelmükben ezt játszották, azért a németek meg a franciák és az oroszok se hülyék. Tudják ezt a megfelelő helyen kezelni.Felmerülhet az a lehetőség, hogy a Britek azért szítják az EU- Orosz feszültséget, hogy ezzel rontsák az EU helyzetét, versenyképességét, cserébe azért hogy a jelek szerint az EU meg többek közt szítják a Brit-ír helyzetet, a Skót helyzetet... és többek közt nehezítik a Brit gazdaság helyzetét)
Ne gondold túl a brit miniszterelnököt. Nem sokkal jobb a gondolkodásmódja mint a német zöldeké.Felmerülhet az a lehetőség, hogy a Britek azért szítják az EU- Orosz feszültséget, hogy ezzel rontsák az EU helyzetét, versenyképességét, cserébe azért hogy a jelek szerint az EU meg többek közt szítják a Brit-Ír helyzetet, a Skót helyzetet... és többek közt nehezíti a Brit gazdaság helyzetét)
Ba...meg, most álljak sorba??? Mondjuk szerintem itt a fórumon hamar összejönne annyi pénz, hogy az Aeroflot különgépet indítana, csak az olvtársértÁllom a repjegyet csak oda![]()

Hát még lehet meg is kell verekedni a finanszírozás lehetőségéért!Ba...meg, most álljak sorba???
elnézést közben szerkesztettemHát még lehet meg is kell verekedni a finanszírozás lehetőségéért!
Meg a biciklisták.A sötétzöldek mellett a banderisták és a lengyelek, na meg a jenkik akarják megakadályozni.
Az eleje a hsz-nak rendben van, de az EU nem szít semmit, az írek kva régen meg akarnak szabadulni az angoloktól, és most már többen vannak a katolikus (írek) Ulsterben, mint a protestáns bevándorlók. A skótok pedig megmondták: ők nem akarnak kilépni az EU-ból. Ha GBR kilép, ők meglépnek az angoloktól. A skót függetlenségi törekvés sem tegnap óta létezik.Felmerülhet az a lehetőség, hogy a Britek azért szítják az EU- Orosz feszültséget, hogy ezzel rontsák az EU helyzetét, versenyképességét, cserébe azért hogy a jelek szerint az EU meg többek közt szítják a Brit-Ír helyzetet, a Skót helyzetet... és többek közt nehezíti a Brit gazdaság helyzetét)
Mondja ezt a norvég és északi-tengeri gázkészletekre alapozva, amik mellé pár LNG szállítmány is befut néha. Plusz még mindig egy síkhülyehttp://politic.karpat.in.ua/?p=33668&lang=hu
"Johnson: Választani kell majd az orosz gáz és Ukrajna támogatása között
Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke kijelentette, hogy a Nyugat hamarosan választás előtt áll majd: az orosz gáztól való függés és Ukrajna támogatása között, idézte a brit kormányfőt a The Guardian és a Reuters.
„Reméljük, hogy barátaink ráébrednek, hogy hamarosan választania kell a között, hogy még inkább függjön az orosz gáztól az új óriásvezetékekben vagy megvédik Ukrajnát és a béke és stabilitás ügyét, hadd mondjam így.”
„Amikor azt mondjuk, hogy támogatjuk Ukrajna szuverenitását és integritását, az nem azért van, mert Oroszország ellenségei akarunk lenni, és nem azért, mert valahogy el akarjuk szigetelni ezt a nagy országot.”
A kormányfő az orosz gáztól függő európai országoknak szánt nyilatkozatában felvetette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök vegye komolyan a Kelet-Európai gázvezetékeken áthaladó szállítások korlátozását, ha a Nyugat azt jelzi, hogy szándékában áll megvédeni Ukrajnát. A brit kormányfő hivatalos képviselője elmondta: „Riasztó a helyzet a határon. Továbbra is támogatjuk Ukrajna területi egységét Oroszország ellenségeskedése ellenére.”... "
Elvileg a mostani felesége/élettársa valami nagy környezetvédő aktivista, és már nem egy helyen pedzegették, hogy nagyobb beleszólása van neki a kormányzásba mint a saját minisztereinekNe gondold túl a brit miniszterelnököt. Nem sokkal jobb a gondolkodásmódja mint a német zöldeké.
Nem sötétzöld, hanem vöröszöld!Közeledik az új német sötétzöld kormány megalakulása. Várható volt, hogy akadályokat fognak állítani a projekt engedélyeztetése elé.
Görögdinnye a nevük. Kívül zöld belül vörös.Nem sötétzöld, hanem vöröszöld!
Es ha sikerul? Mi lesz ha miattam kitor a demokracia az oroszoknal?Mi tart vissza hogy elinduljál? Én beszállok az utadba moszkváig és itt lesz még egy pár fórumtárs aki így tenne!
Hát Megünneplünk! és hátha meg is koronáznak egyből az oroszok mint Benyovszkit a malgasok.Es ha sikerul? Mi lesz ha miattam kitor a demokracia az oroszoknal?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..