P
Ahh én meg azt hittem CSOK+babaváró reklám, hogy ilyeneket kell csinálni. Csak lassan készül, 20 év mire harckész.Az a gladius c4i rendszer akar lenni.

Valami filmben láttam, hogy a fejlődésüket fel lehet gyorsítani ja és klónok mind. Krisztám klónok pl.Ahh én meg azt hittem CSOK+babaváró reklám, hogy ilyeneket kell csinálni. Csak lassan készül, 20 év mire harckész.![]()

Valami filmben láttam, hogy a fejlődésüket fel lehet gyorsítani ja és klónok mind. Krisztám klónok pl.![]()
Az az és a demokratikus rendszerbe császárrá koronázták mert a nép megválasztotta mint amidalátEz abban volt, amiben a Soros Gyurka átverte a templomos lovagokat?

Az nem a Star Wars: Klónok támadása volt?Ez abban volt, amiben a Soros Gyurka átverte a templomos lovagokat?

MZP miért maradt ki?Akkor lesz Magyarországon jó világ amikor özvegy Orbánné bemegy Gyurcsány Ferenchez a börtönbe, és megkérdezi, hogy Áder János temetésén ki lőtte le Karácsony Gergelyt.
Végül is végük, nem?Ez anno elég jó volt:
Kevesen tudják, de a javát Hajósírta.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..